Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aguzia

Dziewczyny z USA

Polecane posty

Homerkowa :D dzieki dzieki zastanawiam sie :D Okej dziewczyny ja musze do roboty bo nocka mnie zastanie :D Pozdrawiam i do wieczorka.... Hmmm w sumie homerkowej i swinkowej nie bedzie najprawdopodobniej :D Jedna bedzie miec dziki sex a druga imprezka do bialego rana :D Dupcia buziaki :D paaaaaaa

aero - chicago nowe miejsce, nowe zycie :) ja ciagle moja kawusie popijam :) swinkowa - jak dzisiaj w pracy leci, bo chyba duzo roboty masz jesli kolezanki wziely wolne zaraz biore malego na basen

ktoras z was tu polecala ostatnio testorteron i lejdis :D obejrzalam, jajca jak nie wiem A propos widzialyscie film: the bucket list? Jesli nie, to polecam :)

Lejdis mi sie bardzie podobal, mimo ze kurwy lecialy ze szok. Obejrzyj sobie Nie placz kochanie- fajny film

Gość boomerang
hej dziewczynki, jak widze wszystko powoli sie toczy, weekendzik sie zbliza, wy tu piszecie o dlugim, namietnym seksiku, buuu.... a ja sama przed kompem siedze i mysle. Moj maz ostatnio cos przebakuje o ratowaniu zwiazku, ja sie waham, nie wiem, czy taki zwiazak dla dobra dziecka da sie utrzymac, ja do tego faceta juz nic nie czuje, z drugiej strony kuszace jest poczucie bezpieczenstwa finansowego, powrot do do naszego ladnego domu i normalnosci. Teraz mieszkam w wynajmowanym mieszkanku, wkurzylam sie i sie wyprowadzilam...

Gość boomerang
dupcia marzenie, szkoda ze tak daleko od siebie mieszkamy... w jakim wieku masz synka?

Gość boomerang
areo, nie zalujesz decyzji?

dzien dobry kobity :):) aero - co z samochodem, znalazlas kogos, zeby naprawil?? boomerang - moj maly ma 19 m-cy, rzeczywiscie szkoda, ze tak daleko od siebie mieszkamy. W west palm beach bylam 2 razy, tam jest super :D Masz racje poczucie bezpieczenstwa finansowego moze byc kuszace, ale zycie z kims do kogo sie NIC nie czuje.. to takie mijanie sie, gdzie nic nie cieszy, nie ma tej radosci z przebywania razem, z dotyku, rozmow, ze zwyklej obecnosci, a sex to obowiazek.. :( swinkowa - jak sie impreza udala?? homerkowa - a wy to chyba bardzoooo pozno spac poszliscie :P My wybieramy sie dzis na plaze, pogoda rwelka, nawet humidu jakos nie czuc :D Zazwyczaj ja gotuje, a maz zmywa - podzial obowiazkow musi byc zachowany :D:D - ale dzis moj luby postanowil zrobic sniadanie, jak on to ujal: typowo amerykaskie :) hehee, pachnie niezle, a on jeszcze lepiej wyglada w tej kuchni :D

dupcia niezly widok musi byc...co robi??? pewnie jajecznice :D Dopiero wstalam i tak sie zastanawiam od czego zaczac z tym samochodem. Mam ta wycene i chce isc do innego , ale jak pojde do innego to znowu bede musiala robic diagnostic i placic za wycene, a estimate nke chce pokazywac zeby sie cena nie sugerowali czy co...nie wiem juz mnie od rana glowa boli A w dodatku na tym papierze od dealera napisane jest very dengeruous to drive this vehicle!!!!!!!!!! wiec kurde boje sie go brac i nim jezdzic po mechanikach ,,, a najblizszy mam good year ale oni do najtanszych nie naleza

Gość boomerang
areo, wspolczuje klopotow z samochodem, jak oni ci napisali, ze jazda nim jest niebezpieczna, to moze nie ryzykuj :(:( sobota wieczor, widze ze wszyscy baluja, eh, ja bym tez chetnie dolaczyla do grona singli, ale jak sie rozwiode, to moj mezus nie podpisze mi zielonej karty, a bez tego w tym kraju to porazka, ze tez wybralam sobie tak idiotycznie zbiurokratyzowany kraj, wrrr... wiec mam dylemat. dupcia marzenie, mam nadzieje, ze wypad na plaze sie udal, u nas dzis i wczoraj padalo

Hej dziewczyny!!!! boomerang ja nie baluje :D nie mam z kim :( ale to nic No wiec u mnie klopoty z samochodem mam nadzieje ze sie skonczyly :D Zajechalam dzis do mechanika drugiego w strachu cala ze mi za chwile hamulec przestanie calkiem dzialac :D jakos sie udalo...zrobili mi wycene za piekne oczy ( jednak co daje duzy dekolt i staniki z vs) no i wycenili robote z czesciami na 511!!!! To polowa co u dealera!!!!!! no to juz wzielam ich bo itak bym nie mogla jezdzic tym samochodem po miescie szukajac nastepnego mechanika..pewnie taniej by sie znalazlo jakbym odwzyla sie jechac :D No wiec samochod jest okej No i wyjasnila sie sprawa z moim kontem ale tego Wam nie pisalam ..bo kilka dni temu kurde jakas dziwna operacja byla na moim savings pobrali mi 200 dolarow nie wiem za co...wiec sie wkurzylam ale przez ten samochod wylecialo mi to z glowy zeby zalatwiac...a dzis przyzedl papier ze czek na 200 co wplacilam byl niewyplacalny cholerka :D Musze babke opieprzyc chyba chociaz ona tez ma problemy z facetem ostatnio to moze cos jej sie pokickalo :D A teraz najlepsze :D dzis sobie wieczorkiem pojechalam do Chinczyka cos przekasici na kawe..no i wracam pod dom godz 21 ciemno jak w dupie a tu nie mam kluczy od domu...zawsze mialam wszystkie wpiete w jeden pek ale przez ten samochod mialam odpiete i jak wychodzilam to wzielam tylko od samochodu a od domu zostal sie w domu :D obeszlam z latarka wszystkie okna i pozamykane :( Wiec dawaj po drabine i wspinam sie do gory na daszek bo jedyne okno otwarte to w lazience na gorze choc itak siatka byla zamknieta :D Porozcinalam siatke i jakims cudem przecisnelam sie przez okno...komary mi tylek sciely i zmiazdzylam pajaka ale weszlam do domu :D a juz myslalam ze nocka w samochodzie mnie czeka :D Jutro musze kupic siatke i jakos wmontowac nowa :D Oj co za dzien :D

boomerang to zalezy ile jeszcze czasu musicie byc malzenstwem zebys dostala te papiery jak krotko to pewnie bym przeczekala i nawet sie chyba nie wyprowadzala od niego ale jesli dluzgo..nie wiem rok albo i wiecej to bym chyba rzucila pod nogi te papiery...ja nie mam i fajnie by bylo miec...ale najlepiej jak fajny maz z papierami....to lepiej chyba poczekac na takiego niz byc dla papierow....a i jakby trafil sie jakis mily przystojny czuly chlopak z jajem i bylby nielegalnie to tez bym go przygarnela :D

Gość boomerang
Hej dupcia marzenie, ja jestem, synus mi dzisiaj dal w kosc, sam jeszcze nie chodzi i chce, zeby go wszedzie za raczke prowadzac:):) Aero, ojej biedny pajak. Ja ostatnio tez sie zatrzasnelam, klucze zostaly w srodku mieszkanka, musialam dzwonic po lockmana. Alez byl zabojczo przystojny, Zyd z Izraela, ale jakis taki nietypowo wygladajacy, bo z niebieskimi oczami i blondyn. Super, ze z samochodem wszystko ok. Ja na te papiery mam czekac bardzo niedlugo, moze sie jakos dogadamy. Jasne, lepiej fajny maz z papierami. Moj tez wydawal sie fajny... Bardzo chcialabym pokechac na miesiac czy dwa z mama i malym do Polski, pobalowalabym sobie, a tez tu nie mam z kim:(:( Jak wam minal weekend?

Aero- ja raz przez balkon do domu wchodzilam bo klucze zostaly w drugiej torebce. Mieszkam na pietrze wiec nie wiem jakim cudem taka mala istota jak ja wdrapal sie na balkon Wlasnie wtoczylam sie do domu. Weekend minal szybko i milo. Sex byl boski, hmmmmmm. Bylam z siostra na zakupach troszke, same wyprzedaze letnich ubran a na wystawach coraz wiecej swetrow i plaszczy. Kurcze, chyba jesien idzie. Teraz spadam pod prysznic i spac bo jakas taka wymeczona jestem Pozdrawiam wszystkie laseczki :D

no co sie wreszcie ruszylo :) boomerang -moj maly tez mi daje czesto popalic, wszedzie wejdzie, wszystko dotknie, zainteresowany jest wszystkim, a szczegolnie laptopem, tel.kom., albo moja bizuteria, o kosmetykach i spluczce w toalecie nie wspominajac. Wiec chyba lepiej, jak dziecko jeszcze nie chodzi :D:D hehehee. Z tego co piszesz, wnioskuje, ze twoja mama jest z toba w us, jesli tak - to super :) homerkowa - u mnie tez w sypialni temperatura podskoczyla bardzoo wysoko 😍 :) jakby tak babcia jedna czy druga, blizej mieszkala, tobysmy przez caly weekend nie wychodzili z lozka :P 😘 aero - fajnie, ze ci sie udalo znalesc tego mechanika, i za polowe ceny bedziesz miec sprawne autko :) swinkowa- jak weekend?? tak jak pisalam, bylismy w sobote na plazy, slonce i goracy piasek - to jest to co kocham :) a w zasadzie to cala moja rodzinka. A dzis wieczorem cos mi sie na wspomnienia zabralo i ogladalam chrzciny malego z Polski z zeszlego roku

wlasnie dotarlam do domu, weekend byl swietny, w piatek impreza, w sobite impreza w domu, dzisiaj bylismy na jet-ski w indianie i na navy pier :) umieram ze zmeczenia, znowu moze z 6 godzina spalam ..... buziaki

Hej 🖐️ Ja tez sie przywitam i lece do Pracy. Cos ostatnio nie mam czasu zeby zagladac, ale sie poprawie :D

Gość Il__girl
hej dziewczynki, co slychac? ja tez nie czesto tu ostatnio sie rozpisuje, ale musialam popracowac troche za kolezanke, wiedziala, ze troche ciezko u mnie z finansami, wiec oddala mi kilka swoich dni. Swoich stalych mam na razie tylko 2, wiec wciaz szukam:) i sie nie poddaje, bo zawsze moglo byc gorzej.. aero - to ty pisalas, ze wlamalas sie do swojego mieszkania ostatnio?? Nie zle:) ja miesiac temu wlamywalam sie do swojego samochodu:) zatrzasnelam kluczyki w srodku, a zapasowy mi sie zlamal dwa tyg wczesniej:) Na szczescie zostawilam na 2 cm uchylona szybe, w innym wypadku musialabym ja wybyc:( mowie wam dziewczyny, komicznie to wygladalo, jak pod swoim domem w bialy dzien stalam i rozprostowanym wieszakiem kombinowalam, zeby sie dostac do srodka:) ale sie udalo i wcale duzo czasu mi to nie zajelo:)

Gość Il__girl
homerkowe, swinkowe, a wy gdzie kobiety?:)

mozecie byc ze mnie dumne, pokuszenie mnie wiodlo, ale nie powiodlo :) i noc spedzilam sama.... ale kurcze, moja wytrzymalosc sie konczy

Gość Il__girl
czesc swikowaa kurcze, ale twarda sztuka z Ciebie:)

Gość Il__girl
a to ten z tego co pamietam, co czekasz na "rozwiazanie ukladu"?:)