Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blekitna laguna

czy ktoras z obecnych tu panien poderwala sama faceta?

Polecane posty

Gość blekitna laguna

jestem ciekawa waszych doawiadczen.

a co wg ciebie znaczy 'poderwac faceta'? bo ja jakos tego nie rozumiem... albo oboje 'na siebie lecimy' i wtedy nie ma problemow z dogadaniem sie, albo nie i wtedy dogadywanie sie jest zbedne.

Gość aj did
ja :) stwierdzilam ze nie ma na co czekac i ja pierwsza zadzwonilam:) oplacalo sie;)

Gość blekitna laguna
chodzilo mi o to, czy jest kobieta czy sama zaczepila faceta, zagadala do niego jako pierwsza.

Gość hfer
NIe jestem kobietą ale czasem bylem podrywany .

mnie pare(naście?) razy kobiety podrywały , szczególnie jak mieszkałem w londynie. czasy się zmieniają i przyjmujemy zwyczaje z zachodu :) i dobrze, mamy równouprawnienie , niech baby też niekiedy troche podziałają :)

Gość tamarrona_ona
Ja poderwalam sama faceta, ktory teraz jest mym mezem.

czasem wystarczy się uśmiechnąć w odpowiednim momencie i facet sam podejdzie i zacznie rozmowe :P ( a jak jakas znajomosc dluzsza z tego sie rozwinie to wtedy mowimy ze poderwał facet czy dziewczyna?? :P ( pytanie do autorki) :D

uśmiech ? tez mi podryw. ja się do wszystkich uśmiecham :D chodzi chyba o to która zrobiła to w całości od A do Z

Gość tamarrona_ona
Ja wprost poderwalam mojego meza. Bylam wtedy albo rowno wstawiona albo tak po prostu musialo byc:)) Podeszlam do stolika gdzie siedzial on, najpierw zaèytalam o papierosa a potem czy moge sie przysiasc bo chce pogadac. No i od tego momentu minelo 6 lat a my nadal gadamy i nie tylko na gadce sie konczy:))))

ale co zrobila w calosci? w calosci 'pierwsza zadzwonila'? w calosci 'pierwsza sie usmiechnela'? :p

Gość hmmmm ......................
Właśnie zależy co bierzecie za podrywanie ..... ? Bo takie dosłowne, to oczywiście, że nie ... to nie dla mnie .... Ale jeśli spojrzenie można zaliczyć jako podryw, to chyba podrywam do dziś :P .... Wystarczy spojrzeć na faceta sekundę dłużej.... i gotowe .... 99% koleżków po chwili stało przy mnie i zagadywało ... :) A ci, którzy nie mogli na bieżąco, bywało że mnie odszukali po czasie .... np. zaczepiając na ulicy ... :)

ja nie panna, tylko rozwódka :P Ale się wypowiem :D Z zasady to ja podrywałam facetów, ale to dlatego, że najbardziej to mi sie zawsze podobali tacy strasznie nieśmali i cichutcy ;) I doskonale wiedziałam, że chcieliby, a boja się :D:D:D

Ja uważam, że faceci są domyślni .... I takie spojrzenie wystarczy w zupełności .... Zauważą je w mig ... :) Przecież my też odróżniamy spojrzenie od spojrzenia ....

Gość lalelilo lu
Ja poderwałam sama. Lubię jasne sytuacje. Nie miałabym cierpliwości wysyłać uśmiechy, spojrzenia i czekać czy facet się złapie. W związku z tym nieraz zaczepiałam interesującyh mnie mężczyzn, zagadywałam, proponowałam wyjście na piwo. Jeśli mi się nie podobało, ochładzałam lub zrywałam kontakt. W ten sposób też poderwałam mojego partnera.

Pewnie, że można i tak .... ale w tej grze nie ma miejsca na szybkie działania raczej ....Choć częściej reagują szybciej, niż ja zdążę się jednemu czy drugiemu przyjrzeć ..... No i zależy czego się oczekuje ... Bo ja jestem taką "prawdziwą" kobietką .... I zdecydowanie pasują tylko do mnie "prawdziwi" faceci ... (Mam na myśli te wszystkie cechy typowe, które przypisuje się płciom ... ) Czyli facet musi być odważny, wiedzieć czego chce, i dążyć do celu, zdecydowany .... Bo ja chce być tą słabszą .. :P

Gość ja chce byc zdobywana
:-P wiec nie podrywam:-) co innego niewinne spojrzenia i usmiechy;-)

kobieta też powinna podrywac faceta jak jej sie jakiś podoba :) a z tym uśmiechaniem to przesada uśmiech o niczym nie świadczy .do mnie często jak jestem na mieście się uśmiechają dziewczyny i co nic więc z tym uśmiechem to ściema

Gość ja chce byc zdobywana
moze mam staroswieckie poglady, ale zdecydowanie chce byc zdobywana, a nie zdobywac:-)

Jak się chce to znaczy ... Spojrzenie spojrzeniu nie równe ... To ja wolę być zdobywana, a rola zdobywcy mnie nie interesuje ... Wolę stary scenariusz zalotów .... A z moich obserwacji wynika, że taka kobieta dominująca często przeraża facetów .... Raz facet liczył, że przejmę inicjatywę bardziej ... Ale w końcu musiał sam .... :P przynajmniej częściowo :P

Gość lalelilo lu
A w tej rzeczywistości którą ja znam, to \"stary scenariusz zalotów\" (ładnie ujęte) sprawdzał się... w czytaniu i w wyobraźni. W praktyce zaś startowali do mnie tacy faceci, z którymi nie chciałam mieć nic wspólnego (jacyś desperaci). W związku z tym stwierdziłam że sama zacznę świadomiej wybierać mężczyzn, wyłącznie takich jacy mi się podobają (możecie mi wierzyć że tacy wyglądający na mało pewnych siebie nie są w moim typie, w tym i mężczyźni którzy się boją kobiet proponujących im wypad na piwo), proponować pod jakimś pretekstem wspólne spędzenie czasu i to się sprawdziło.

ja poderwałam swojego faceta 9 lat temu po 2 latach zostal moim mezem ,jak same nie zadziałamy to tym gamoniom czasem ciezko sie domyslic.