Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie 1989

Testy ciążowe? Kiedy?Jaka skuteczność?? wejdźcie

Polecane posty

Gość D-A
Cześć niech ktoś mi powie czy jak zrobiłam 3 razy test ciążowy i wyszedł pozytywny to czy w takim przypadku kiedy biorę tabletki antykoncepcyjne jest to możliwe. Dodatkowo nie dostałam okresu w tym miesiącu :)

Możliwe, że jesteś w ciąży, a raczej pewne. A okres przy tabsach nie występuje, ale to tak na marginesie ;)

na 100% jesteś w ciązy, 3 testy pozytywne i brak krwawienia z odstawienia to wystarczający dowód

Gość D-A
No właśnie i tu Cię zaskoczę, bo miałam zawsze okres przy braniu tabletek... Nie było to intensywne krwawienie i trwalo ok 2-3 dni ale miałam. Dlatego wolałam sie Was zapytać co Wy o tym sądzicie :) i dziekuję za odpowiedź :)

Gość bebico123
witam. mam pytanie.ostatni okres miałam 29 listopada, miesiączkuje regularnie, co 28 dni, kochałam się z mężem bez zabezpieczenia, w dwa dni po okresie dostalam brązowych plamień, ale malo bylo tego, doslownie kropla, potem ustalo. robiłam 2 testy, w dwa dni po terminie okresu i 3 dni po z porannego moczu, oba negatywne. boli mnie brzuch jak bym miała okres. czy to może być ciąża?

witam! dzi s mój 34 dc. , od 10dni biorę luteinę , kiedy nie brałam luteiny cykle były 34 dni, dziś zrobiłam test rano - negatywny= gdy chciałam go teraz wyrzucić jest druga słaba linia ciążowa. co myśleć ? brać dalej luteinę czy odstawić i czekać na @ . tak bym zrobiła gdyby nie ta słaba krecha .... ale po takim czasie od rana może to po prostu tak się osiadły resztki co? sama jestem głupia ............... test bardzo czuły ACON

Gość bebico123
test daje wiarygodność do 5 min po jego zrobieniu, potem jest niewazny

Gość bebico123
dziewczyny, co myslicie o moim problemie? :)

Gość bebico123
i teraz znowu zrobiłam test, 1 kreska a więc negatywny - to chyba nie oznacza ciąży już nie wiem co myśleć proszę o poradę

Gość saranowak
Przyzwyczaiłam się do testu Stream, dla mnie jest najszybszy i najwygodniejszy w zrobieniu.

Gość E0114
Witam Ostatni stosunek odbyłam 10.10.17 zabezpieczylismy się z chłopakiem, okres powinnam dostać 22.10.17 jest już 25.10 a okresu nadal nie ma... Zrobiłam test wyszedł negatywny. Czy istnieje możliwość, że jestem w ciąży? Dodam jeszcze, że w tym czasie przeprowadziłam się za granicę, mam katar sporo stresu jeszcze zanim okazało się że mój okres się spóźnia i zaczęłam intensywnie ćwiczyć. Proszę o poradę!

Gość gość
Kupuję ostatnio test Stream jest prosty w zrobieniu, higieniczny i jeszcze na wyniku mnie nie oszukał.

Gość gość
Kupiłam ostatnio  test ciazowy Sanity Stream  ponieważ nie poniosło nas z mężem ;) i okazało się że jestem w ciąży ;)

Gość gość
Trochę kosztuje Stream ale z drugiej strony jest wyjątkowo czuły i prosty w zrobieniu, także jak już jestem w musowej sytuacji to o ten w aptece pytam :)

Gość Cleo1976
Standardowe testy ciążowe najlepiej wykonywać: 1) najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki 2) najlepiej 7 dni po terminie miesiączki-wahania cyklu do 7 dni są normalne i nie świadczą o ciąży 3) w przypadku cykli nieregularnych-14 dni po "podejrzanym" stosunku.4) w przypadku kobiet, które mierzą temperaturę-po 18-21 dniach podwyższonej temperatury.5) w przypadku biorących pigułki-zawsze, gdy nie wystąpi krwawienie z odstawienia.

Gość gość
Polecam Stream bo jest czuły, już na wstępnym etapie ciąży można ją wykryć, sama jestem tego dowodem, a w zasadzie mój synek :P

Gość gość
No ja to jestem zwolenniczką strumieniowych testów dlatego kupuję Stream Sanity, żadnych pipet, pojemniczków i innych zbiorczników...blee...