Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łowca Dziewuch

Mała Minetka

Polecane posty

Gość Łowca Dziewuch

Czasem jak widze obcą dziewulke na ulicy biedną spieszącą sie gdzies w tym brutalnym swieie to mam ochote zrobic jej minetke i zniknąc bezinteresowanie na zawsze. Zglaszajcie sie biedne kobitki niekochane. Preferuje małe ponizej 170cm. Są bezbronne i miluchne.

Gość Łowca Dziewuch
dodam ze czasami jak ide po dworcu centralnym i widze babcie klozetowa to mam ochote bezinteresownie wypolerpowac jej firany moim jezorem :)

Gość Łowca Dziewuch
ostatnio dorwałem taka starowinke ze 70 latek tak ja rozochocilem ze zaczeła skakac jak conajwyzej 50 :) uwielbiam minetki

Gość Łowca Dziewuch
rownie opiekuńcze uczucie dopada mnie gdy widzę spieszącego się gdzieś mężczyznę w marynarce, mam wtedy ochotę zrobić mu szybkiego loda z połykiem i zniknąć gdzieś na zawsze. Panów preferuję grubszych, zgłaszajćie się więc: dziewczyny do 170cm i panowie (chętnie grubsi)

Gość Łowca Dziewuch
A szczególny sentyment mam gdy mijam hydranty uliczne osikane przez psy. Zawsze mam ochotę wylizać zapach tych kundli i posoztawienie swego - mieszaniny moczu i mastki spod napleta, którą namiętnie hoduję w tym celu. Jeśli wiecie gdzie są takie hydranty, dajcie znać.