Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochane powiedzcie

o co mu chodzi?? ja juz zglupialam

Polecane posty

Gość kochane powiedzcie

sprawa wyglada tak: ja mam chlopaka od 3 lat, ost bylismy w separacji i odpoczywalismy od siebie w tym czasie na pewnym portalu napisal do mnie chlopak z mojego miasta ze jestem sliczna itp. cos mnie w nim zauroczylo napisalam do niego na gg, zaczelismy pisac ze soba, on prawil mi komplementy, spotkalismy sie ktoregos dnia na piwku, zauroczyl mnie soba, pocalowalismy sie, po spotkaniu nadal piszemy ze soba, tyle ze on oczekiwal ode mnie czy bede z nim czy wroce do chlopaka,ja nie bylam pewna co robic i nadal nie wiem....on dluzej nie chcial czekac i wrocil do swojej bylej....nadal piszemy ze soba i jest tak jak bylo, pisze mi ze nie wie czy dobrze zrobil wracajac do bylej bo chcialby ze mna byc.....mysle o nim nie moge sobie znalesc miejsca.....co myslicie? o co moze mu chodzic czy to tylko tani chwyt czy on rzeczywiscie cos chce???

dzieci.... wrocil do bylej TYLKO dlatego ,ze Ty nie bylas pewna czy chcesz z nim byc ? fajny facet :O o co mu chodzi ? o pewnosc, ze nie bedzie sam . Albo z Toba ,albo ze swoja byla. Jemu jest wszystko jedno, liczy sie zeby ktokolwiek byl ...

Gość no chyba raczej nie
jakby chodziło tylko o to że nie chce być samotny to nie pisał by do niej skoro wrócił do byłej. Tak czy siak facet wydaje mi sie krętaczem i cwaniakiem, jeśli jest z kimś na kim mu nie zależy. Może mu sie spodobałaś, może rzeczywiście chce z Tobą być ale ja bym nie potrafiła takiemu facetowi zaufać :-o

Gość kochane powiedzcie
no mi mowil ze nie wie czmeu do bylej wrocil ze nei chce jej skrzywdzic ale tak jakos wyszlo

Gość werda
To tym bardziej krętacz! Jak można tak jakoś wrócić do siebie?

Gość kochane powiedzcie
mnie sie wydaje ze zrobil to dlatego bo ma nieldugo wesele i nie mialby zkim pojsc

Gość no chyba raczej nie
bezsensu :-o zastanów się czy chciałabyś być z facetem który wrócił do swojej ex tylko po to żeby mieć z kim iśc na wesele :-o ja bym takiego cwaniaczka od razu skreśliła

Gość werda
Koleżanek, znajomych nie ma? To nie jest żadne usprawiedliwienie na to, że znów z Tamtą się związał!

Gość kochane powiedzcie
ma kolezanki itd mnie tez na to wesele zapraszal ale mu odmowilam

Gość werda
To na pewno nie powód powrotu do eks!- byłby zbyt dziecinny

Gość kochane powiedzcie
no to o co mu chodzi

Gość kochane powiedzcie
moze o sex mu chodzi pisal ze juz dlugo nie mial stosuku ze brakuje mu tego ze lubi sex...ost zaprasza mnie na herbatke do siebie......

Gość kochane powiedzcie
jest tu kto???

Gość kochane powiedzcie
powiedzcie

Gość werda
Raczej o sex w związku, ale raczej nieważne z kim :(

Gość pj oj ojjjj
hmmmmm