Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morQ

problem z myszka

Polecane posty

W menadzeze zadan w drzewku gdzie jest mysz wykazuje mi jakis zolty wykrzyknik i moja myszka nie dziala, w ogole jej wskaznik sie nie porusza... Co mam zrobic?

Gość taaaaaaka jedna
ręka między uda to może zadziała:p

przepnij do innego usb a jeśli masz na ps2 to odepnij i wepnij ponownie (komputer musi być wyłączony) jeśli nie pomogło to sprawdź na innym komputerze jeśli nie działa to kup nową mysz:)

O to chodzi ze mysz dziala bo na innym komputerze dziala bez zarzutow, niejednokrotnie juz wyciagalam i wsadzalam myszke do portu ps2 i nic nie pomogla, jest martwa... kiedy odpalam kompa wyswietla mis ie informacja ze system windows nie moze odnalezc myszy...

Gość wykrzyknik znaczyże nie działa

CXhyba jednak ten wykrzyknik oznacza cos innego bo na drugim komputerze nie mam zadnego wykrzyknika....

no to jeszcze sprawdź czy inna myszka śmiga na Twoim kompie, pewnie nie więc uznaj że masz port ps2 uszkodzony. kup myszkę na usb :)

Przepraszam zle odczytalam, a jak to naprawic zeby dzialalo??? moze trzeba sciagnac jakis program instalacyjny do myszki ...

Inna myszka nie dziala tez nie dziala... ale co oznacza ten wykrzyknik?? pojawialby sie gdzyby byl zepsuty port ps2?

Gość taaaaaaka jedna
odinstaluj myszkę przez menager urządzeń ( jak jest wykrzyknik to oznacza ,że nie działa) wyjmij myszkę z USB wyłącz komputer podepnij myszkę i uruchom ponownie komputer.

Gość Mirek potrzebuję pomocy
kliknij prawą myszką gdzieś na pulpicie, potem właściwości, urządzenia, mysz, rozwiązywanie problemów

ok, jesli odinstaluje i pozniej wsadze myszka to czy myszka bedzie dzialala bez programu instalacyjnego?? tak sama sie zainstaluje bez zadnej instalki po prostu przez wlozenie jej do portu ps2??

Gość taaaaaaka jedna
nie działa w sensie nie ma odpowiedniego sterownika , oprogramowania .

Moja myszka zdechla i nie moge kliknac prawym przyciskiem bo nic nie dziala!

Gość taaaaaaka jedna
windows w ogromnej większości sam wykrywa rodzaj myszki i instaluje odpowiednie sterowniki , moga się zdarzyć wyjątki ale bardzo rzadko :p

jesli odinstaluje i pozniej po prostu wsadze mysz do ps2 to czy bedzie dzialal?

@19:19 to zamiast prawego klawisza wciśnij przycisk na klawiaturze między a prawym

Gość taaaaaaka jedna
Jest takie urządzenie które się nazywa klawiaturą i za jej pomogą można się posługiwać jak myszką ;) polecam tabulator strzałki i przycisk koło prawego ctrl :p

Gość Miszcz i nie ma bata
jesli dioda pod myszą nie świeci to nie ma bata, kabel...

kurcze... odinstalowałam myszke, wylaczylam kompa, podlaczylam myszka, system windows zainstalował myszke ale dalej nie dziala, znowu jest ten wykrzyknik w drzewku w menadzerze zadan.... co ja mam zrobic? czy to ze system windows zainstalował myszke oznacza ze port ps2 jest sprawny??