Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca pani fotograf

Canon PowerShot A460

Polecane posty

Czy ktoś z Was ma tę cyfrówkę? Opłaca się kupić? Zależy mi na czymś tanim, nie będę fotografowała nie wiadomo czego :) Jak wychodzą zdjęcia w ciemności?

pytam sie o zdjęcia w ciemności bo często robie fotki jak nakryje męża z kochankami

lepiej kup A560 lub jego młodszego brata ze stabilizacją - A570 do zdjęc w nocy lepsze będą aparaty fuji z matrycą super ccd ale one wymagają od fotografa nieco więcej niż namierzenie celu i pstryknięcia fotki

cześć podszywaczu 🌻 pedro - dziękuję za odpowiedź, tylko błagam - po polsku ;) czyli polecasz fuji? a jaki konkretnie model, by nie był zbyt drogi, ale robił ładne zdjęcia po ciemku? niestety nic mi nie mówią te matryce :( i czego więcej wymagają? rozwiń proszę temat :) no a jeśli nie fuji, to te A560 i A570 zrobią dobre nocne fotki?

zwróciłam tak po babsku uwagę na Fuji FinePix F480 i na Fuji FinePix J10 ... co o nich sądzisz?

to coś więcej to np. odpowiednie dobieranie programów, wartości itd. w programie AUTO w fuji dobrego zdjęcia niestety nie zrobisz :) canony mają też dobry manual, stabilizacja przydatna gdy robisz zdjecia z ręki choc statyw milion razy lepszy;) do nocnych fotek jednak niezastąpiony będzie statyw. jeśli rozmiary nie będą przeszkadzac (biorąc pod uwagę to nad czym się zastanawiasz będą) to zastanów się nad fuji S5600 (imo najlepszy za tą cenę) ciężko doradzic bo naprawdę dobre małe kompakty fuji się zaczynają od F40fd

Gość fuji jest fuj
sama nazwa mowi za siebie nawet mój pies rozumie żeby nie tykać czegoś co jest fuj a ty nie?

nie, rozmiary nie są ważne ;) zależy mi na niskiej cenie ten F40fd jest trochę za drogi :( a tego S5600 nie mogę znaleźć na ceneo, czemu? :(

no to tylko czekac az pojawią się panasonicofani, sonyfani, nikonofani i reszta 💤 fuji są fuj ale tylko te z lipną matrycą ccd. te z super ccd są -> :classic_cool: był tu ostatnio taki sam temat ale go nie mogę znaleźc:o s5600 nie ma bo kupno nowego graniczy z cudem (nie produkuje się go już od jakiegoś czasu). pozostaje tylko allegro...

doszłam do wniosku że zamiast aparatu kupie przepychaczke do sedesu, przynajmiej nie muszę czytać instrukcji obsługi a dla mnie będzie dużo bardziej przydatna niż jakiś aparat

sio, podszywaczu :P to co radzisz, pedro? załamałam łapki :(

najprościej będzie kupic któregoś canona A560, A570 lub A720 a potem go pokochac najmocniej jak się da :)

oj na pewno pokocham ;) ale zrobią ładne zdjęcia po ciemku? bo mi te dane na ceneo nic nie mówią