Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GLODOMORR

CIAGLE MAM OCHOTE NA JEDZENIE=CIAGLE MI MALO-POMOCY!!!

Polecane posty

Gość GLODOMORR

Mam 25 lat.Ostatnio od jakis 2 tygodni mam caly czas ochote na jedzenie. teraz akurat zjadlam serek wanilowy, bo mi glodno bylo. Wydaje mi sie, ze to wina obiadow-np dzis byla tylko pomidorowka, a przed 2 tyg mialam obiady b. bogatre, nbylo mieso dzien w dzien. od zapychania sie chlebem czuje jakies kwasy w buzi-czy ktos moze mi doradzic,zeby nie szukac po szafkach? ps. no i jem slodycze-glownire czekolady, czekioladki ,princopo, princessy...bo po tym czuje si9e lepiej.

Gość gdzieMM
a jestes kobieta czy mezczyzna?

Gość mycie okien
przeciez pisze ze "zjadłam"

Gość ja ma to samo niestety
:(Ciągle jestem głodna,ciągle myślę o jedzeniu:oStaram sie ograniczać bo boje się,że przytyję,teraz ma ok wage ale jak bym zawsze jadła kiedy jestem głodna to chyba bym ważyła z 200 kg:(No ale strasznie cieżko tłumić głód gdy CIĄGLE sie go czuje😭

Gość ja maM to samo niestety
sorki za literówki;)

Gość gdzieMM
ja ciagle jem jem i jem a waze 45 kg:( ale pocieszam sie ze po 30 na pewno przytyje

Gość rurk
cukier to błędne koło, poprawia nastroj i energie na chwile, po czym jego poziom we krwi szybko spada i znowu musisz siegnac po kopa uluz sobie jadlospis np. 5 posilkow, uwzglednij chleb z pelnego ziarna, błonnik, kasze, ziemniaki, warzywa i białko (sporo białka tak zeby wyszlo ok 40 -50 gr)

Gość GLODOMORR
U mnie mama gotuje i zupy to normALka na caly dzien, a ona potem sie chlebem zapycha. A jak jest 2 danie na obiad, to kupaaaaaaA ziemniakow i tyci mesia.