Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowikaaaaaa

do facetów

Polecane posty

Gość nowikaaaaaa

witam, mam troche dziwny problem tzn kochałam sie zmoim chlopakiem kichamy sie itd to był moj 1 raz w zasadzie to dwa razy bo za 1 za duzo nie dalo sie zdziałac. w kazdym razie niewiem czym to idzie moze wyjasni mi to jakis chlopak bo kiedy sie kochalismy (jemu oczywiscie stanoł) ale po jakims czasie sflaczał i było po wsyztskim. wydaje mi sie ze moze to byc przez to ze najpierw wchodzil tylko troszke mineło z 5minut moze do polowy i wogole caly zcas mowilam ze wolniej ze boli itd wiec niemogl kochac sie ze mna tak jak robi to zazwyczaj niewiem zreszta mam nadzieje ze teraz juz bedzie ok, czy moze to jakis glbeszy problem?

Gość zalezy jak
nie jestem facetem ale Ci to wydlumacze. Penis jest jak pompka. Stoi gdy zbiera sie w nim krew. Musisz o niego dbac, piescic caly czas zeby bylo dobrze. A jak sie nie odprezysz to nic z tego nie bedzie. Ile masz lata jesli moge spytac? Pamietaj ze jestes anonimowo wiec nie musisz klamac.

Gość penis flaczeje jak koleś sie
spuści to wszysko :o dosyć skomplikowane

Gość Bo tak mało jest ...
Jak to się kichacie ? :D

Gość nowikaaaaaa
to znaczy najpierw mu lizalam fiuta i on mi sie spuscil na piersi a potem sie zaczelismy kochac (literowka tam jest) i chyba zapomnialam mu go wytrzec z nasienia i teraz mozliwe ze jestem w ciazy? ja mam 16 lat i albo on ma za duzego albo ja mam za waska. a on ma 31 lat wiem ze duzo to moj nauczyciel wfu ale jest super.