Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Wilkinson

Zaraz wywalę ten komputer za okno!

Polecane posty

Coś mi się namieszało i teraz nie wiem co z tym zrobić. :( Wskoczyła mi jakaś dziwna tapeta na pulpit i nie mogę tego usunąć, ani zmienić.Mogę ją zmienić tylko do czasu póki komp chodzi, po ponownym włączeniu znowu pojawia się ta sama, a co najdziwniejsze to ... - prawy przycisk na pulpicie - Właściwości - zakładka -> Pulpit tu zmiany tła są nieaktywne!!! Pomóżcie! Już drugi dzień próbuję coś z tym zrobić i nic nie wychodzi 😭

Gość cudna granica
a gdzie mieszkasz i które to okno ?

Zrób może przywracanie systemu .Kiedy Ci się to zrobiło??Może pomoże:-)

zaczęło się coś dziać przedwczoraj gdzie jest to przywracanie systemu? kiedyś to robiłam, ale już nie pamietam gdzie to było

Gość sunshine reagge
Wpisz sobie w google, durna babo

Gość startakcesorianarzedzia sys.

Start - pomoc i obsługa techniczna - narzędzia - narzędzie przywracanie systemu.U mnie tak jest.U Ciebie może być inaczej al e powinno być w Pomoc i obsługa tech.Poszukaj.Ustaw sobie datę przywracania na dzień przed tym co się stało.:-)

przywracanie systemu nic nie daje, tzn pojawia się informacja, że nie można przywrócić systemu do danej daty, bo \"żadne zmiany nie zostały wprowadzone\" Cholera jasna!!! Czy teraz zostaje mi już tylko format kompa??????????????? 😭