Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhllqq

marzę o ślubie, a jednak śni mi się że...

Polecane posty

Gość hhhllqq

Jestem w wieku że naprawdę już wręcz obsesyjnie myślę o znalezieniu męża. Chcialabym też mieć dziecko. Gdy oglądam śluby, gdy słyszę że komus urodziło się dziecko - płaczę ze wzruszenia. Wzruszam się gdy widzę kobietyt w ciąży. Największym lękiem napawa mnie to że mogłabym być starą panną. Generalnie - to moje największe marzenie i wciąz o tym myślę. Można śmiało mnie więc nazwać desperatką. A jednak... Bardzo często mam sny że wychodzę za mąż lub jestem w ciąży lub rodzę dziecko i te sny są koszmarami. Mam w nich uczucie nieodwracalności, tego że skończyła się moja młodość, wolność. Jestem przerażona nie np. tym że nie dam rady, ale tym że stało się coś z czego nie ma już odwrotu! Dosłownie wyć mi się chce w tych snach. O co chodzi?

Gość hhhllqq
nikt?

Gość taka tam już nie gówniara
ile masz lat ?

dziewczyno ile ty masz lat ??? i jedynym twoim celem jest maz i dziecko ???

tez marze o dziecku i mezu ale takich snow to raczej nie mam no moze raz sie zdazylo:P

Gość hhhllqq
Mam 42 lata.

Gość hhhllqq
to podszyw :) mam 30 lat

Moze podświadomie nie chcesz sie jeszcze wiązać :). Spokojnie, jak pisana Ci rodzina, to trafisz na swojego księcia :)

Gość takotakotak
myszka83- a co w tym złego, że ktoś chce mieć rodzinę? nie wszyscy muszą/chcą rozwijać się tylko zawodowo. znalazła się robiąca karierę wielką!

Gość złośliwa samica 30
Chcesz,ale sie boisz.Sny o tym świadczą :O Nic na siłe.

Gość hhhllqq
No włąśnie. Chcę i nie chcę. Wobec mam i żon mam mieszane uczucia. Oficjalnie im bardzo zazdroszczę, ale gdy wsłucham się w siebie, jest mi ich strasznie żal (szczególnie matek). Smutno mi z ich powodu, że nie mają tak lekkiego i beztroskiego życia jak moje. Że mimo mojego teoretycznego wieku, w praktyce wciąż przezywam młodość, a czasami nawet dzieciństwo :) podczas gdy dziewczynom które mają dziecko ich dzieciństwo minelo bezpowrotnie. Są już dorosłę i odpowiedzialne za inne osoby. Sama nie wiem. Chcę być na ich miejscu, ale jestem tez przerażona tym.

Gość pytanie zasadnicze
ale czy masz odpowiedniego kandydata????????????

Gość hhhllqq
Nie mam, ale nawet gdy mialam, to nie spieszylo mi się do ślubu! Wciąż marzylam żeby być żoną i mamą, ale mimo że bylismy po zaręczynach, nie umialam okreslic nawet w przyblizeniu daty slubu! Uwazalam że mamy duzo czasu. Jestem nienormalna :O Wzruszam się gdy widzę kobietę w ciąży, a sama nie umiem się na to zdecydować. Co ze mną?

Gość facet jak facet
Mi przed ślubem kilka miesięcy przed ślubem śnił się sen. Śniło mi się że ożeniłem się, śnił mi się mój ślub. Po wybudzeniu z tego snu leżałem na łóżku i miałem takie uczucie że w tym śnie byłem nieszczęśliwy w małżeństwie. Taki trochę przerażony byłem, bałem się że to może być prawda.Że mogę być nieszczęśliwy w małżeństwie. Nieststy okazało się że ten sen pokazał mi prawdę. Jestem niesczęsliwy w małżeństwie.Od kilka miesięcy nie mieszkamy ze sobą.Mieszkamy oddzielnie i myslimy o rozwodzie. Pozdrawiam

Gość sny mają wielką moc
tylko nie zawsze umiemy je odczytać

Gość facetjak facet
Tak sny mają wielką moc. Niestety czasem nie dostrzegamy tego co nam pokazują. Ostatnio śniły mi się jeszcze dwa sny. Te sny omawiam z psychoterapeutą do którego poszedłem.Nie chciałbym aby coś teraz znów moja podświadomość mi ukazała a ja to poprostu " olałem ".

Gość hhhllqq
Tak, ale ja nie wierzę w snny prorocze. Twój mózg po prostu przyjął informację których Ty świadomie nie zauważyłeś i przetworzył je w sen o nieudanym małżeństwie. Coś widocznie między wami nie do konca grało.

Gość tamarrona_ona
Malzenstwo wcale nie musi oznaczac konca beztroskiego zycia. Szczerze mowiac ja odzylam wlasnie w malzenstwie. Zanim poznalam mego meza wielu rzeczy np podrozy nie moglam robic bo nie mialam z kim. Niby byla ta beztroska w postaci imprez ale ilez mozna zlopac piwo i wychwalac ze jest sie samym i wolnym. Przy mezu przede wszystkim przy ukochanym czlowieku odzylam. Oboje podrozujemy, ja obecnie tez studiuje (drugi kierunek), lubimy chodzic do kina, ogolnie wyjezdzac lub nawet siedziec w domu i ogladac film. Malzenstwo wcale nie musi byc ograniczeniem, wszystko jest kwestia na kogo sie trafi i pogodzenia swoich potrzeb. jezeli dwie osoby sie kochaja, rozumieja i szanuja to na pewno nie beda sie ograniczac. Ja nigdy nie czulam sie tak szczesliwa jak wlasnie jestem teraz.