mvmv 0 Napisano Marzec 15, 2008 Co sądzicie babeczki o tych butach? Kupić? http://www.allegro.pl/item327240261_drapiezne_szpilki_jedyne_takie_rozm_38_39.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak się dziecku Napisano Marzec 15, 2008 ja w takich chodzę do pracy, tylko są wyższe i jednolite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uhahua Napisano Marzec 15, 2008 OBRZYDLIWE SZPICE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym sie Napisano Marzec 15, 2008 nie sa fajne, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli uważasz że zrobiłaś Napisano Marzec 15, 2008 straszne są...i pewnie sama reklamujesz swoją aukcję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Księżyc w Skorpionie 0 Napisano Marzec 15, 2008 jeżeli ci się podobają - kup, dla mnie są okropne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fisiowna 0 Napisano Marzec 15, 2008 wedlug mnie tez paskudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a gdzie pracujesz Napisano Marzec 15, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matia 0 Napisano Marzec 15, 2008 Jeśli mam być szczera to... SĄ OHYDNE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mvmv 0 Napisano Marzec 15, 2008 Do \"jeśli uważasz, że\" : rozumiem że ty tak właśnie reklamujesz swoje towary na allegro? Bo skąd ten pomysł. Chyba oceniasz ludzi po sobie. Współczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolitaaaaaa Napisano Marzec 16, 2008 boze... to bylo modne 10 lat temu dzisiaj sie tego nie nosi juz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Marzec 16, 2008 kroj buta z przed 10 lat fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach