Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolok

ja by to zrobic.potrzebuje rady

Polecane posty

dzis ide naspotkanie ze swoim bylym i jego nowa dziewczyna(spotkanie nieuniknione w gronie znajomych)koles strasznie mnie zranila i musi dostac za swoje.chcialabym sie jakos odegrac moze dzis na tym spotkaniu ale niewiem jak???podkresla ze nie moge mowic ze bylismy kiedys razem w towarzystwie w ktorym bede bo nie moge o tym wiedziec niektore osoby.zresztamniejsz z tym.jego nowa laska jest od niego o wiele wiele lat mlodsza.kurcze chyba ich tam pozabijam:/

Gość kobieto pokaż klase
i olej jego i jego nowa laske idz, bądz sobą i baw sie dobrze

rób to co lubisz najbardziej..a nimi sie nie przejmuj, twojego bylego laska sama nie wie jaki do konca on sam jest, teraz tylko Ty wiesz.. wal to.. baw sie dobrze :)

wsumie to racja mysle ze wkurzy sie najbardziej gdy bede miala ich gdzies a sama bede sie dobrze bawic a bede napewno:)

ubiore sie bardzo seksownie tak jak zawsze lubil,wogole zrobie sie na bostwo i pojde z glowa do gory.jemu rzuce jakies czasc poznam jego dziwczyne i pokaze mu jak dobrze mi bez niego:)

Gość kjhgfcg
i tak trzymaj , to go chyba najbardziej wkurzy - totalna ignorancja, a potem napisz jak bylo

taki mamzamiar:) on napewno by chcialzebym byla zlosliwa zeby mialswiadomosc ze mnie to rusza.a takiego!!za cholere nie dam nic po sobie poznac nawet jesli bedzie mi przykro.zamierzambawic sie znakomicie a jego totalnie olewac a dla jego nowej laski moge byc nawet mila zeby pozniej nie bylo.:)

wiec tak bylam ale on byl sam bez tej swoiej nowej laski.wygladalam fajnie widzialam ze to zauwazyl.no ale rzucilam krotki czesc i to na tyle .byl jak powietrze dla mnie.dobrze sie bawilam i bylo super:)

Gość autorko
któtkie było to spotkanie....

Gość kwa-kwa
nio widzisz! :-) ciekawe co mu teraz lazi po glowie ;-)

Gość Napewno będzie mu żal
dupę ściskał, jeśli to on puścił Cię kantem. Jezus Maria, kobity, ale wy głupie jesteście ... :-(

Gość guska87
ej dlaczego glupie!!!! dobrze zrobila ;)

Gość Napewno będzie mu żal
Nie po to was puszczał kantem, żeby teraz mu "żal dupę ściskał". Teraz, kiedy jest z inną, możecie sobie przyjść na imprezę i dać się wydymać stadu Murzynów a on nawet nie zwróci uwagi.

no fakt kantem puscil ale wiem ze zal mu bylo.zreszta wczoraj dzwonil. ogolnie to on juz mi wisi ale jednak mam swego rodzaju satysfakcje,fakt ma nowa laske ale jakos nie widze ich razem i chyba wielka milosc to to nie jest .zreszta mnie to nie obchodzi ale nalezy mu sie z moiej strony

jak to bylo krotkie? napisalam dopiero na drugi dzien jak bylo bo kiedy wrocilam juz nie mialam sily:) wystarczy na date spojrzec:P