Księżyc w Skorpionie 0 Napisano Marzec 15, 2008 - oryginalną czy tę pseudo - z krowiego mleka ? która waszym zdniem jest lepsza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mamusia_synka 0 Napisano Marzec 15, 2008 ja dodaje te najlawtiej dostepna i smaczna - Mlekowity :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziubus 0 Napisano Marzec 15, 2008 apetine w kostkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucky me 0 Napisano Marzec 15, 2008 ja tez apetine :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Marzec 15, 2008 mlekovite czy jakoś tak;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Księżyc w Skorpionie 0 Napisano Marzec 16, 2008 przede wszystkim chodziło mi o walory smakowe...gdyby ktoś mógł porównać... \"Feta\" Mlekowity i ta w zalewie nie jest tak krucha, jak grecka i na pewno o wiele estetyczniej wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konczita 0 Napisano Marzec 16, 2008 kazda feta jest dobra i sie nada, ale z owczego mleka jest NAJLEPSZA :) jak pierwszy raz sprobowalam fete, to sie zastanawialam, kto wymyslil nasz nudny twarog ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mella 0 Napisano Marzec 16, 2008 konczita - zrób sobie twaróg sama, z mleka, to może zmienisz zdanie :D Ja używam fety z Mlekovity, apetina w kostkach jest jak dla mnie zbyt sucha i gumowata. Zresztą tej mlekovity jest duża kostka, można podjeść sobie jeszcze zawsze przy okazji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ksieżyc w Skorpionie Napisano Marzec 16, 2008 i ja tak uważam - grecka jest lepsza, tylko jak już napisałam - strasznie krucha konczita - jaką kupujesz, bo jeśli chodzi o tę z owczego i koziego mleka, u mnie w sklepach są chyba trzy do wyboru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnobrewa 0 Napisano Marzec 16, 2008 Super jest taka w niebiesko pomarańczowej metalowej puszcze, niewiele droższa od mlekowity ale wspaniała, krucha ale nie rozciapuje się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konczita 0 Napisano Marzec 17, 2008 mella - w zyciu sama bym sie nie zabrala za robienie twarogu ;) ogolnie po prostu nie lubie twarogu, nawet jak jest dobrej jakosci, od dziecka nie lubilam, jakies to takie jalowe, a juz twarozek ze szczypiorkami, rzodkiewkami itp., co niektorzy uwielbiaja, to dla mnie dno, dobre, jak nie ma nic do jedzenia... tak samo nie cierpie pierogow leniwych i zadnych twarogowych jedzen. albo chleb z twarogiem, brrrr... dla mnie twarog to po prostu pomylka stworcy, podobnie jak ziemniaki z koperkiem, salata ze smietana... ale ... mialo byc o fecie :D ksiezyc - ogolnie niestety nie kupuje fety ... nie mam dostepu do greckiej, owcza czasem kupie francuska, inne to jaka popadnie, jeszcze nie trafilam na niedobra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach