Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkowa mama

gdzie znalezc ta suknie? pomocy

Polecane posty

Gość truskawkowa mama

dziewczyny widzialam kiedys cudna suknie, byla prosta, biala a w pasie miala złota harfe. nie moge jej nigdzie znalezc w internecie wiecie o jakiej mowie ?

Gość fkkkkk
Tak, wszystkie widziałyśmy niewątpliwie taką suknię, chodzi po ulicach i w ogóle doskonale wiemy, o co ci chodzi. Zakładaj mniej debilne topiki, bo będziemy bardziej pomocne.

Gość truskawkowa mama
sekata rozbawiles mnie haha ok suknia jest PRZEWIAZANA wstazka w pasie

Gość truskawkowa mama
o kurwa to szarfa obojetnie wiecie o co mi chodzi czy nie?

Gość truskawkowa mama
sękata dzieki ale to nie a :o ona wyglada jak prosta suknia z gorsetem podobna do tej tylko prosta bez zadnych gowienek http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?pageSize=8&page=6&style=J1150 i ma ta szarfe :D to byla chyba jakiegos znanego projektanta ne wiem sama ale szukam od kilku miesiecy bo na swoje wesele musze miec ta albo zadna :o

sluchaj, kup se zwykłą suknie bez sHarfy a potem sobie ja dokupisz w pasmanterii i doczepisz, chyba łatwiej tka niż szukac pare miesięcy bez sensu?

sukienka jest ok ale to jest Maggie Sottero, amerykańska projektantka, jest jej pare sukienek w Warszawie ale sa bardzo drogie, ponad 5000zl (wiem, bo sama sie jedna interesowałam...). Możesz szukać wśród znajomych z usa, jesli masz, ewentualnie ja bym Ci poradziła taką rzecz: idź do salonu w polsce, kup sobie podobny model (tlyko na pewno będzie bez szarfy) a potem najnormalniej w świecie dorówb sobie u krawcowej ta szarfe, filozofia żadna a zachodu 100 rayz mniej a efekt ten sam za smieszną cenę.

Gość truskawkowa mama
sprawdzilam i maja sklep w Londynie gdzie mieszkam mam nadzieje ze ja dostane :)

aaaa no to jak mieszkasz w Londynie to mów że tka od razu!!!!!!!!!!

Gość iwaag81
Truskawkowa mama chciałabym nawiaząć z tobą kontakt, również jesteś zainteresowana suknią slubną o której wspomniałaś na forum. http://www.sotteroandmidgley.com/dress.aspx? pageSize=8&showAll=1&style=SSM5164 Mam nadzieję że jeszcze czasem tu zaglądasz. Pozdrawiam ;-)