Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mruvkaaa

lniane spodnie

Polecane posty

Gość Mruvkaaa

Hej, czy to prawda, ze lniane ubrania zawsze kurcza sie po pierwszym praniu? Nie wiem, czy lepiej wybrac spodnie bardzo dopasowane w talii czy o rozmiar wieksze, troche luzne (liczac na to, ze sie zbiegna po 1 praniu). Prosze o porady doswiadczonych w tej materii :) Dzieki z gory, Beata

Gość Mruvkaaa
a czy jak mi sie skrzydlaty always skonczy to lniane spodnie przemakaja? czy pieszczoty przez lniane spodnie moga mnie doprowadzic do szczytowania? no dośc tych pytań.

Gość Mruvkaaa
zastanawia mnie również fakt czy aby na pewno lniane spodnie zatrzymaja wytrysk nasienia z kombajnu bizon podczas żniw w kółku rolniczym przy PGR Wodopały w woj pomorskim?

W ubiegłym roku kupiłam kilka lnianych rzeczy. Kupowałam ubrania dopasowane do sylwetki, takie w sam raz. Po praniach są takie same, nie zmieniły rozmiaru. A to, że się gniotą... Taki ich urok :)

dzieki \'crazy daisy\' i \'moje drugie ja\' za porady, chyba kupie te dopasowane, sa bardzo fajne :) a tak poza tym wlasnie przekonalam sie na wlasnej skorze, na czym konczy sie nie zarezerwowanie nicka na forum... takich gowniarzom mocnym tylko w gebie powinno sie lapy ucinac... Beata