Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilia niebieska

Schudłam 14 kilo!!

Polecane posty

Gość lilia niebieska

W 4,5 miesiąca! Czy to długo? Nie wiem. Ale wiem jedno: zbyt długo zwlekałam z rozpoczęciem odchudzania!! Startowałam z wagi 70 kilo. Teraz mam 56 [choć czasem moja waga pokazuje 57]. Chciałabym zrzucić jeszcze z 3 kilo. Dziś włożyłam na siebie stare spodnie. Wiszą na mnie. Przeraziłam się, że byłam aż tak gruba!! Dlaczego nikt mi wtedy nie powiedział, bym coś ze sobą zrobiła?! Teraz już wiem, wszystko jest możliwe, ale trzeba chcieć!! Pozdrawiam!!

Gość lilia niebieska
Jak? Oj ciężko było...i jest... Żadnych słodyczy, kawy, chleba, tłustych potraw, za to dużo owoców, warzyw, jogurtów, ryb i wody mineralnej. Zapisałam się na aerobik, ale z braku czasu niestety już nie chodzę. Na początku piłam slim figura, potem brałam błonnik, a teraz od miesiąca biorę bio cla z ieloną herbatą. Wiem, że to nie jest być może zbyt mądra dieta, ale podziałała ;]

Gość meah
Rozwalaja mnie laski, ktore sie pytaja "jak to zrobilas", kiedy ktos pisze, ze schudl. To chyba oczywiste, ze taka osoba ograniczyla kalorie, zaczela jesc zdrowo i byc moze zaczela sie ruszac:O

gratuluję. teraz postaraj się nowe nawyki żywieniowe wprowadzić w życie, by utrzymać nową wagę.

Gość a dlaczego nie pilas kawy

Gość zrezygnowana DOSIA
podziwiam a ja gruba jestem i tak już zostanie:O

Gość zrezygnowana DOSIA
tylko iść się powiesić i nic więcej:o

Gość duska69xd
hey zrezygnowana nie poddawaj sie ! ja tez sie tak rok temu uzalalam nad soba i uwierz ze to nic nie pomaga ! musisz po: 1. Uwierzyc w siebie 2. Zmotywowac sie np. mnie motywuje do odchudzania to ze mowie sbie "jezu jaka ja jestem gruba, boze taki tluszcz" wkoncu po krotkim czasie stwierdzam ze koniec z tym ! i wlasnie od 17.03.08 zaczynam z tym walke mozesz sie przylaczyc na moim forum tytul : 16.03.2008r walka z KG ! zapraszam na pewno ci pomozemy :)

Gość maja4
lilia gratuluje silnej woli i wytrwałośi aż ci zazdroszczę chyba mnie zmotywowałaś 🌼

Gość Zauważ że ona schudła
te 14 kg w ciagu 4,5 miesiąca, więc to raczej nie było jakieś głodzenie się tylko racjonalna dieta, zatem są mniejsze szanse na efekt jo-jo. :)

Gość lilia niebieska
Mój sposób żywienia zmienił się radykalnie. Jem zdrowo, co 3-4 godziny w małych ilościach, przez co nie zdążę zrobić się tak głodna, by pochłonąć całą masę jedzenia. Kawy nie piję, bo jest niezdrowa. Kiedyś piłam 4-5 kubków dziennie- ze śmietanką i cukrem! Bomba kaloryczna, gorzka mi niezbyt smakuje, a że nie używam cukru i śmietany, to nie piję kawy :) Uda Wam się, jeśli tylko będziecie chciały!! Ja jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa i nie poddałam się ;) Właśnie jeździłam na rowerku 20 minut i zjadłam muesli na śniadanie. Ruch + zdrowe żywienie działają cuda :D

Witaj. Ja jednego roku schudłam prawie 30 kg, też się tak cieszyłam jak Ty ;) ale potem efekt jojo. schudnąć 10,15,20, 30 kg to nie sztuka. Prawdziwą sztuką jest tę wagę utrzymać :) co mam nadzieję Ci się uda. Pa :)

Gość Roxi jakim
sposobem schudłas,co jadalas a co wykluczylas?

Gość Roxi podziel sie
swoją dietą :)

łojojoj, dziewczyny nie będziecie zachwycone moją dietą. Jest to dieta głownie polegająca na glodówce. Czyli, jem np. jabłko dziennie, lub jakieś inne owoce bądź warzywa, nie przekraczając 100 kalorii. Potem np. tydzien nie jem nic. i tak w kółko, dodatkowo ćwiczę. :) Rowerek stacjonarny + taniec 3 godziny w tygodniu.

Gość niktolka
ja schudłam w zeszłym roku 24 kg od stycznia/lutego do lipca....i nie jestem zachwycona ze swojego ciała...jest trochę \'\'miękkie\'\'....z 80/81 na 56 kg. mam 160 wzrostu....utrzymuję tą wagę ponad rok już....tylko że mój hłopak uważa że powinnam wyglądać jak zdrowa dziewczyna i każe mi jeść:P dlatego teraz w porywach mam do 60 kg....

Gość niktolka
*chłopak...sory

Gość niktolka
zawsze takie miałam...matka twierdzi że to przez to że szybko schudłam...ale w porównaniu do autorki to chyba nie...to jakieś 4, 5 kg max na miesiąc...to chyba zdrowo...trudno...może pójdę na jakies masaże...może sauna...nie wiem...peeling...

ja zawsze miałam taką miękką skóre na rękach, ale teraz jak schudłam wydaje mi się że jest jej mniej i jets twardsza :

Gość niktolka
u mnie ręce tez wygladają dość dobrze...ale chodzi o brzuszek...mam dziwna budowę ciała...zawsze miałam większy taki wypchnięty brzuszek...są laski które nawet będąc grubsze mają płaski brzuszek tylko że są ''duże'' a ja raczej miałam taki wypchnięty brzuch....pewnie tej skóry przez to mi zostało...

to ja właśnie jestem z tych co mają płaski brzuch, a teraz to aż mam wklęśnięty bo kości bardziej widać :D ja znów mam problem z nogami :/ góra ok, ale nogi.. :/

Gość niktolka
no właśnie...tez mam taka kumpele..cały czas narzeka że jest gruba...ale ma płaski brzuszek...jakby schudła to nie miałaby takiego problemu jak ja...i tak jest u mnie lepiej jak było...wydaje mi się ze i tak jest tego mniej niż było...ale to tak wolno się wstepuje..czuję się prawie jak kobieta po ciąży:P

o boże jakie porównanie, już nie przesadzaj :D ja to nie wiem co z tymi nogami zrobić, tzn. jak będę ważyć 45 kg to powinny być już ok :D

Gość niktolka
ja dopoki jeździłam na rowerze to były ok...jakieś takie napięte:)może spróbuj:)jak się zrobi ciepło to znów zaczne jeżdzić do roboty na rowerze...bo się rozleniwiam...na razie autem jeżdże...

sdsfsfffef ja cały czas mam nieregularny, teraz troche bardziej, ale w sumie wisi mi to. z jednej storny lepiej bo mam słabszy. i nie męczę się tak z nim :D