laleczka1983 0 Napisano Marzec 16, 2008 odczekac tydzien?czy mozna odrazu?bo sie denerwuje bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezsensowna sowa jednooka Napisano Marzec 16, 2008 w dniu spodziewanej miesiączki albo 3 tyg od stosunku. :) jeśli chcesz mieć 99% pewnosć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lattina 0 Napisano Marzec 16, 2008 7 dni od zapłodnienia - najczulsze testy - pytaj w aptece.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laleczka1983 0 Napisano Marzec 16, 2008 najgorsze jest to,ze nie pamietam dokladnie kiedy mialam okres,ale chyba spoznia mi sie juz 2 tyg,a od stosunku trzeba poczekac tydzien? a jak z badaniem krwi?wczesniej wykazuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak to jest z testem Napisano Marzec 16, 2008 mam pytanie dziewczyny: robiąc test o 15:00 dałam do niego krople moczu porannego pierwszego z 08 rano , który do tej pory leżał w lodówce-bo zazwyczaj tam sie go przechowuje do badań. ale czy przy testach ciązowych-nie bedzie zaburzony pod wpływem teperatury ..odczyt?? wyniki był:brak ciąży ale juz 10 dzien nie mam okresu i zastanawiam sie czy test dobrze pokazał.! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezsensowna sowa jednooka Napisano Marzec 16, 2008 moglas nawet go nie chlodzic moglas zrobic o kazdej poze :] ale wynik powinien byc ok , jesli wyszla kreska kontrolna :] to wsszystko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krabąszcz Napisano Marzec 16, 2008 po godzinie najlepij tepa wiedźmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laleczka1983 0 Napisano Marzec 16, 2008 a Ty nie wyzywaj ludzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krabąszcz Napisano Marzec 16, 2008 bo co mi zrobisz jak bede wyzywać nikogo nie wyzywam ale skoro bierzesz to do siebie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak to jest z testem Napisano Marzec 16, 2008 schowałam do lodówki -bo chciałam zeby był pierwszy porannny gdzie najwiecej mozna wyłapac... i nie chciałam go robić sama tylko z osoba zainteresowaną tez:) no nic, ciąży nie ma-okresu tez nie ma:( dla mnie najważniejsze zeby zdrowie było wporządku:)...wiec do ginka wyprawa bedzie :(... choć pewnie to stresy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwiat jednej nocy Napisano Marzec 16, 2008 test z krwi później niż ten z moczu się powinno robić, ok 3 tyg po. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak to jest z testem Napisano Marzec 16, 2008 no więc-właśnie dostałam okres 10 dni mnie poobolewał brzuszek i wszystkie objawy miałam stres wziął góre pewnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach