Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem palantem

zerwalem wczoraj z dziewczyna ktora kocham

Polecane posty

Gość jestem palantem
zawsze chcialaem zeby byla ze mna szczesliwa przywozilem ja i odwozilem z pracy byle tylko nic jej sie nie stalo nie iwme dlaczego tak sie zakochalem przysiegam ze ja kocham i bardzo mni na niej zalezy oddalbym wszystko byle tylko ze mna byla chyba do niej pojade i ja przeprosze ona na to zasluguje kupie jej kwiaty i zabiore do kina

Gość tymkonia
a co ja mam powiedziec...chlopak niepewny uczuc bo ja zbyt impulsywna i nerwowa zerwal ze mna stwierdzil ze potzreba czasu...potem wyjechal...10 tygodni sie nie odzywal, ja w tym czasie pisalam do niego, dzwonilam, pare razy odpisal i i zawsze rozmawialismy pol godziny conajmniej....teraz juz od piatku jest w domu i nie dam mi znac ...wiec raczej musze zapomniec

Gość nie jestem cnota
zazdrosc niszczy zwiazek dlaczego jej nie zaufales oznacza to dwie rzeczy jestes niedoswiadczonym niedojrzalym palantem bo normalny zachowal by sie delikatniej i napewno nie dla popisu a druga rzecz to taka kobiecie nie mowi sie slowa kurwa bo to najgorsze slowo jakie mogles jej powiedziec dla tego cie zostawila i sie jej nie dziwie teraz biegnij do niej i jej powiedz ze dla niej sie zabijesz

Gość jestem palantem
nie musze biec mam samochod

Gość nie jestem cnota
no to dla tego jestes palantem lubisz popis masz auto hhe a ja mam telewizor plazmowy z LG co zadowolony

Gość jestem palantem
przepraszam to nie byl popis tylko poprostu odpowiedz musisz wiedziec bardzo mi na niej zalezy kocham ją nie wyobrazam sobi zycia bez niej jest dla mnie wszyskim i wiecej czy to wiele:>

ja myślę, że powinieneś jej dać spokój na obecną chwilę. narozrabiałeś, to się czasem zdarza. a ludzie oceniając Cię i pisząc jaki jesteś głupi tak na prawdę niech postawią się na twoim miejscu. czy im się nigdy nie zdarzyło zrobić czegoś czego potem żałowali i chcieć to odwrócić. niestety czasu nie cofniesz. myślę, że musisz teraz poczekać aż emocje opadną. Jest na Ciebie wściekła i ma powód. przypuszczam, że ją przeprosiłeś więc ochłońcie oboje a potem spróbuj się z nią spotkać i wytłumaczyć, przeprosić jeszcze raz.

Gość naprawde palant z Ciebie
naprawde palant z Ciebie! bo Ty chcesz i tak ma byc[bo co to w dzisiejszych czasach znaczy powiedziec na kogos kurwa nawet jak sie go kocha-niby]... gdyby to Ona wyzwala Cie od fiutow i kurwiarzy to jakbys zareagowal![grzecznie i potulnie przyznal racje tak?- zalosne] dziewczyna przejrzala na oczy, ze kumple sa dla Ciebie bardziej wiarygodni od niej... super uczucie prawda...

Gość asdfds
olej, nie mysl o niej - nie warto

Gość faceet38
jesteś idiotą człowieczku ile masz lat, że słuchasz kumpli?! 15??? Totalny debilizm. Nie zasługujesz na kobietę, boś nie dorósł do tego dzieciaku.

Kupie kwiaty i zabiorę do kina i to niby ma być rekompensata za publiczne obrzucenie błotem i upokorzenie ??? Jesteś płytki i wąskotorowy jak każdy facet . Opluć zbesztać potem maślane oczka i wszystko po staremu . To jej decyzja ale ja bym już nie chciała być z kim kto trochę wypije i zmienia sie o 360 stopni , a koledzy to nie wyrocznia i nie przeżyją Twojego życia za Ciebie więc rób tak jak Ty chcesz . Bo Ty zostaniesz sam a oni będą mieli kobiety !

Mam nadzieje, że dasz jej troche czasu, a ona wtedy pozna cudownego faceta i juz nie bedzie chciała miec z tobą nic wspołnego. Jesteś skonczonym idiotą. Ja na jej miejscu po takiej sytuacji nie chciałabym cie znac. Kwiatki i kino?:-o Taa, na pewno zrekompensują to co jej zrobiłeś palancie :-o

Mam nadzieje, że dasz jej troche czasu, a ona wtedy pozna cudownego faceta i juz nie bedzie chciała miec z tobą nic wspołnego. Jesteś skonczonym idiotą. Ja na jej miejscu po takiej sytuacji nie chciałabym cie znac. Kwiatki i kino?:-o Taa, na pewno zrekompensują to co jej zrobiłeś palancie :-o

Gość obraziles ja PUBLICZNIE
nie dziwie sie ze nie chce sie z toba spotykac. jednak łatwiej wybaczyc, jak nie ma tylu swiadkow upokorzenia. teraz procz krzywdy ktora jej zrobiles, dochodzi jeszcze kwestia jakiejs dumy czy honoru. ja w zyciu nie pokazalabym sie znow z mezczyzna, ktory przy wszystkich mnie zbluzgal. i jak ja udobruchasz, to bedzie postrzegana jako glupia cipa ktora daje soba pomiatac. jedyna szansa teraz to rownie publiczne ukazanie, kto w waszym zwiazku rzadzi. tzn przygotuj sie na dlugie łażenie za nia, płaszczenie sie, błaganie, publiczne upokorzenia. jak czwarty raz wybuchniesz placzem przy jej kolezankach, łkając ze ja kochasz, a z kolegami urwiesz kontakt, dziewczyna bedzie mogla wrocic do ciebie zachowujac twarz.

Gość Rakass
Kino & Kwiaty? ... Dla Złamnego Serca To Nic Nieda Człowieku Myślę Że Przeciupciałeś Sobie. Co Do Kina Weźmiesz Ją Na Film Ale Ona Potrzebuje Rozmowy Musisz Jej To Wyjaśnić Jeśli Cię Stać Zabierz Ją Na Kolację i Szczerze Porozmawiaj... Sorry Ale Wątpie Że Będzie Chciała z Tobą Rozmawiać Pozdrawiam i Życzę Powodzenia Ps Do All. Dlaczego Jego Wyzywacie Zamiast Dać Mu Wstapcie ;/

Gość Jaap
Haha Faceci... zalosne! Dobrze ci tak. A masz! Tak to jest jak sie slucha znajomych...!! Posluchales ich i co z tego masz? Straciles milosc, na ktora mogles zawsze liczyc. Teraz zostales sam jak palec, i nie wierz w to, ze jesli bedziesz w potrzebie znajomi / kumple ci pomoga. Beda mieli cie gleboko w dupie i zajma sie swoimi partnerkami.

Gość Jaap
Rakass - wyzywamy go, bo jest idiota, i mogl sam pomyslec, a nie sluchac sie kolezkow. A wsparcie nalezy sie tej dziewczynie, nie jemu!

Gość Realista.
Jakby dowiedziala sie ze pytasz o rade na forum napewno by cie zostawila ...

Gość mmmnnn.
i bardzo dobrze tylko ze u nich pruderia to podstawa szmaciska wiec masz maly problem

Gość mmmnnn.
inwestuj w siebie jak bedziesz typem to suki sie same zakreca .bez odbioru

Gość ohydais
myślisz że ci wybaczy ? Marzenia ! Co chciałeś się popisać przed kolegami ? Ona dobrze postąpiła. Jak ten były tak za nią latał to nie mogłeś zareagować tylko na niej się wyzyles ? Idiota