Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elfetaa

CZY BYĆ DALEJ Z FACETEM, Z KTÓRYM NIE MAM ORGAZMU?

Polecane posty

Gość elfetaa

A czy orgazm jest w życiu najważniejszy? :o PS Założe się, ze on ma za każdym razem :classic_cool:

Bradzo czesto kobiety nie ma orgazmów ze swoimi partnerami w poczatkach ich intymnych kontaktów Powinnaś go nauczyć i pokazać jak ma cię stymulować do orgazmu.

Gość to zalezy
a jak dlugo jestescie razem? ja ze swoim orgazm przezylam hmmm po niecalych 3 latach, i tak to nie byl orgazm pochwowy tylko lechtaczkowy. jesli sie nie krepujesz w trakcie stosunku mozesz sie dopieszczac lub naucz go piescic twoj skarb:)

Gość candy babyy
powinnas poakzac mu co najbardziej sprawia Ci przyjemnosc, aon niech robi to tak długo az bedziesz gotowa, a co to za polityka,zeby on miał ciagle,a Ty nigdy? Niech sie poci, stara, urabia co moze,by Cie doprowadzic. Ciesze sie,ze u mnie wsyztsko w porzadku :D

Gość elfetaa
3 lata, za rok ślub.... próbowalismy wiele pozycji, lipa... chyba umarłam w środku:(

Gość uleczka87.
Ja też nie mam ze swoim facetem orgazmu.Wolę sama sie zabawiac bo mam wtedy łechtaczkowy chociaz.do tego gdy mu powiedizałam że chcialabym go nauczyć jak ma mnie dotykać stwierdził ze to głupie :(

wiesz co jak on bedzie chciał zebyś mu zawaliła rączką to po kilku razach gdy poczujesz ze zacznie dochodzic powiedz mu że cię boli reka i czujesz się głupio jak on gdy ma ci zrobic orgazm.