Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madeleina1990

Wiosna idzie,zaczynam dbać o siebie...

Polecane posty

Czas na wiosne, po zimie wyglądam jak ...ahhh szkoda słów. Zaczynam nowy rozdział :) idę do fryzjera, pójdę pare razy na solarium ( tak wiem nie zdrowe:P ) kupiłam maseczki i żele anty celulitowe.. nie wierze w ich działanie ale co tam :) i od poniedziałku dieta.. za jakiś miesiąc- rundka po sklepach, ciuszki wiosenne!! ahhhh chce się żyć :)

Gość V.I.P. RULEZZZZ
DEBILKA DURNA

Gość c c
heh !"

Ehh dobrze, ze sa jeszcze tacy ludzie, dla ktorych pojscie do sklepu po nowy ciuch czy wizyta u fryzjera wprowadza ich w stan euforii... :) Powodzenia ;)

Gość miś w sweterku
ja już zaczęłam takie przygotowanie wiosenne...ale diety nie będę miała bo nie muszę

Gość jagooo
"durna debilka" bo co?? bo ma odwage napisac post inny niz "jestem gruba", "nikt mnie nie chce" czy "jestem nieszczesliwa"?? wlasnie dobrze!!tak trzymac kolezanko i nie sluchaj tych wszystkich zazdrosnic

Rozwalacie mnie po prostu, na wszystko macie zawsze tylko jedne wytlumaczenie: ZAZDROSC:D:D

Gość grtyh
Madeleina1990 zycze powodzenia:) zebys wytrwała schudła i wypiekniała

Gość kilak
Ja ma zamiar zrzucić trochę skóry tzn. jakieś peelingi, może kwasy...

Gość a ja tez przygotowuje sie na
przyjscie wiosny:) Jutro wlasnie wybieram sie na male zakupy kosmetyczne:) mimo ze kosmetykow uzywam przez caly rok na wiosne chce troche sie "odnowic". W przyszłym tygodniu odwiedzam kosmetyczke, miejsce dla fryzjera tez sie znajdzie:) Pozniej zapewne wpadne w szał zakupow:) Aaaa no i zaczynam tez troszke na solarium chodzic. Od razu sie lepiej poczuje...szczegolnie jak sloneczko zacznie wychodzic....juz sie doczekac nie moge!

a myslicie ze te tabletki z beta karotenem cos dawaja?bo od solarium zawsze skora mnie tak swedzi,jakbym uczulona byla wiec to odpada,a samoopalacze i balsamy brazujace to zawsze smugi na mnie zostawiaja a jak schodza to juz calkiem....

tabletki z beta carotenend daja efekt ale musisz brac dlugo :) a co do autorki życze powodzenia i wytrwałaosci i żebys zawsze dbała o sibei a nie tylko na wiosne :)

swedzi cie bo wsysuszona skóra smarój sie przed solarium specjanym balsamem i po opalaniu rózwniez mocno nawilażajacym balasamem

ale coś w tym jest... Człowiek jakoś na wiosn ma potrzebę " remontu" i zmiany, trzeba ten naturalny pęd wykorzystać..:) Np mój pomysł to zmiana kolorów w garderobie na jaśniejsze, bardziej żywne, a nawet.. ekstrawaganckie.:)