Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corka mamyy

POMOCYYY!MAMA TETNO SLABE, SLABOSC, BOL JAKBY W ZOLADKU, DZIS-POTY!!!!

Polecane posty

Gość corka mamyy

Wczoraj mamie (47 lat) zrobilo sie slabo, tetno slabe, ilosc uderzen serca 38 na minute, bol jakby w nadgarstkach, niezlokalizowany bol, jakby w zoladku, kolo kregoslupa, bol serca(najgorzej po polozeniu na lewa strone)..dzis poty, uczucie bicia goraca, mimo ze goraco nie jest, slabosc, niskie tetno... moj dziadek zmarl(tato mamy) zmarl na serce, palil paieorsy, moja mam tez. a mama nie chce isc do lekarza!!!!! plisssss jak ja przekonac, ja juz podejrzewam najgorsze:( nie widzialam mamy w takiej syt.!

Gość corka mamyy
wczoraj mama po zapaleniu papierosa poczula sie lepiej...

Gość fjgfojghghg
wczoraj słyszałam historię gdzie własnei czlowiek mial tak niskie tętno i musiał przejść ciężką operację wszczepienia urządzenia wspomagającego chyba zastwaką (nie wiem dokładnie czy to rozrusznik czy coś innego) - nie to jest ważne - jak zadzwonił na pogotowie i poweidział że ma za niskie tętno (norma 60!!!)( to za 10 minut przyjechała karetka - efekt operacja!!! Nie straszę - ale opowiadam historie którą usłyszałam od osoby którą te operację przeszła bardzo neidawno - zadbaj o mamę i przy tak niskim cisneiniu możesz sama (jeśli jestes pełnoletnia) zadzwonić na pogotowie i zpaytać co robić - czy przyjechać samej na pogotowie czy co robic?? przeciez nei musisz sama wzywać karetki tylko zpaytac co robic w takiej sytuacji

Gość corka mamyy
dzieki. namowilam mame, zeby jutro zglosila sie do lekarza. nie widzialam nigdy mamy w takim stanie. jest jakby apatyczna.

Gość fjgfojghghg
jesli nei jeste lepiej zdecydowanie nei czekajcie do jutra