Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jest możliwosć

czy to ciąża?? help!! ważne

Polecane posty

Gość czy jest możliwosć

wiec to wygladało nastepująco.... byliśmy ubrani tzn on miał bokserki i spodnie, ja majtki i spodnie... całowaliśmy sie a przy tym on wykonywal ruchy tak jak przy stosunku... później dotykał mnie (wiadomo gdzie) ale to wszytsko przez ubranie... po tym on poszedł do toalety i wiecej nic nie robiliśmy... czy jest mozliwosc ze po wyjściu z toalety mógl miec na rece plemniki i mi je "przekazał" a ja po pewnym czasie (bo jeszcze bylismy na spacerze itd) tez byłam w toalecie i podcierałam się ta reką... (miałam wtedy chyba dni płodne)... po tym jeden okres miałam normalny tzn o 5 dni spóźniony i teraz jest 50 dzien cyklu i okresu nie ma.....

ZAWSZE SOBIE OBIECUJE, ZE NIE ODPOWIEM NA TAKIEGO DURNEGO POSTA... ALE NIE MOGE SIE POWSTRZYMAC!! DZIECKO... ZAL MI CIEBIE...

Gość czy jest możliwosć
ja sie naprawde martwie a Ty sie smiejesz... moze odpowiesz??

Gość dla zabawy nie mam nicka
Jezu, ciąża przez trzymanie się za ręce! Dziewczyno weź się uspokój! Okresu nie masz bo sie denerwujesz tym co sobie wkręciłaś! Jak dalej się nie pojawi to idź do lekarza niech sprawdzi co sie dzieje, ale ciąża to na pewno nie jest. Daję gwarancję Poxipolu! a tak swoją drogą to ile masz lat? Bo brzmisz jak 13-latka...

Gość ja ci odpowiem tylko sie juz
wiecej nie dopytuj NIE JESTES W CIAZY!!! NIE MA TAKIEJ OPCJI

Gość czy jest możliwosć
mam 16 lat... mi sie wydaje to niemozliwe ale moja wyobraźnia płata mi figle i sie martwie:(

SleepingSun - raczej to niemozliwe?:/ jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj. czy jest możliwosć - nie jestes w ciazy... poczytaj sobie troche o tym jak moze dosc do zaplodnienia. albo uwazaj na biologii w szkole