Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznickowa ala

chcę się zmienić. czy soczeki kolorowe nie szkodzą oczom ?

Polecane posty

Gość beznickowa ala

jak w temacie ? mam brzydkie oczy bez wyrazu :O, marzą mi się szare lub błękitne oczy, bo do jasnej oprawy oka takie pasują najlepiej. czy są tu osoby które używają kolorowych soczewek ? jaki jest ich koszt, jak je sie czuje itp. dzięki nza info.

Gość kjkjkk
ja uzywam. mam niebieskie oczy a nosze brazeowe szkla,... nie sa wygodne bo czujesz je w oczach.. oczy sie mecza..ale raz na jakis czas sa ok

Gość moja przyjaciółka
nosi niebieskie kontakty od 10 lat prawie. Codziennie. Super sie czuje i ma piekne oczy. Soczewki marki Focus bodajze, kosztuja kolo 50 zlotych - miesieczne. Acha, ale to są soczewki korygujace wade wzroku rownoczesnie.

Gość ja kupiłam 3 miesieczne na
allego za 30 zł i są fajne

Gość ert
"nie sa wygodne bo czujesz je w oczach.. " gowno jakies kupilas albo nie umiesz uzywac.. soczewek nie powinno sie czuc a jak je czujesz to cos jest nie tak

Gość I co jeszcze -.-
Ja też chce sobie kupić kolorowe soczewki ;) Mam szare oczy i to mi strasznie nie pasuje -.- Są takie bez wyrazu i byle jakie.. Dlatego planuje zakup czarnych soczewek.. To troche dziwne, ale mi sie podobają xD Znalazłam na allegro takie, które moim zdaniem są dobre xdd Ale niech ocenią to ci, którzy mają już soczewki. Oto link do strony : http://allegro.pl/kolorowe-soczewki-bigeyes-blackeyes-39-czarne-para-i1689975874.html

Gość I co jeszcze -.-
Wiem, że są piekne, ale ja mam jeszcze takie jakieś dziwne żółto pomarańczowe kropeczki O.o I to jest ten problem ;/ Dlatego chce je zmienić na czarne ;D