Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalka2222

Kapela AKCJA wasze opinie serdecznie prosze

Polecane posty

Gość gość
Nigdy więcej. W głowie się poprzewracało! Podobno klient - nasz pan. Nie u nich. Uzgodniony wcześniej repertuar mieli w nosie, grali swoje, bo wiedzą lepiej, co ludzie lubią. To za co zapłacił klient się nie liczyło. Efekt: zepsute dwie firmowe imprezy, nikt się nie bawił, grali do kotleta, bo impreza zapłacona do 1.00 zakończyła się przez nich o 23.00.

Gość gość
Szkoda kasy i nerwów. Skutecznie zepsuli imprezę. Grali swoje, organizatora mieli gdzieś, podobnie jak ustalony wcześniej repertuar. Masakra.

Gość szef Kapeli AKCJA
Drogi gościu :) widze że po roku u Pani koordynator aktywność wróciła... Troszke logiki : skoro były dwie imprezy i obie zepsute - to w jakim celu firma zamówiła po zepsutej imprezie kolejną u nas ?? Logika przy oczernianiu bywa przydatna - inaczej 1) kompromituje sie Pani, 2) odsłania Pani prawdziwe intencje tego wpisu. Jesli koordynatorka imprezy przychodzi na imprezę już pod wpływem alkoholu, to nie trudno się domyślić że będą kłopoty - wydawano nam polecenia typu : "...grać, ale nie - zaraz... - nie grać, bo przemowa będzie, a właściwie to grac, bo chyba nie będzie przemowy, a w ogóle to czemu nie gracie ?? albo wiecie co - nie grajcie, bo chyba będzie jakaś atrakcja...tańce czy coś", ...co do repertuaru graliśmy kropa w kropę co było wyreżyserowane, ale cóż kiedy Pani się linijki myliły przy czytaniu...,za to zdolności do generowania konfliktu - wzorowe, przepraszam ale tak pracować sie nie da... Szczytem tchórzostwa jest później szukac winnych poza sobą, ale powolutku zaczynamy sie do tego przyzwyczajać...najłatwiej obciażyc zespół, no bo kto stanie przed Panem prezesem i powie : "przepraszam za dużo wypiłam...?" Niektórzy odczuwają niesamowita rozkosz w niszczeniu i jeśli maja jakiś mały kawałek władzy żeby komuś "dokopać", na pewno go wykorzystają Mimo wszystko życzymy Pani wszystkiego dobrego

Gość gość
Zdecydowanie nie polecam. Zepsuli imprezę, grają zawsze to samo, nuda na sali. Nie sa elastyczni.

Gość Amelka2
Zdecydowanie nie zgadzam się z kimś pod pseudonimem "gość" - smutne bo wygląda na zaplanowane hejterstwo urażonej dumy. Bawiłam się z kapela Akcja na weselu w tamtym roku w sierpniu - grają profesjonalnie, jest świetna wokalistka, są elastyczni, mili, kulturalni, zabawa była do 4.00 (było 1 godzinne przedłużenie) i wszyscy do dziś wspominamy . Trzeba wziąć pod uwagę że są gusta i guściki, oni nie grają tzw "wioski" i tu jest pies pogrzebany. Jesli ktoś lubi disco-polo to nie do nich. Sama wiem jak rozmawia się z niektórymi pijanymi na imprezach - nic im nie pasuje, wszystkiego się czepiają, a jak nadepniesz na odcisk - to cię zniszczą - taka polska mentalność niestety. Zdecydowanie polecam.

Gość Michał1982
A ja się stanowczo nie zgadzam z negatywnymi wypowiedziami. Nasze wesele było 24.01.2015 roku. Umowa była podpisana niecały rok wcześniej. Kapela Akcja zagrała świetnie!! Organizacja i synchronizacja z kuchnią czy z innymi atrakcjami - na najwyższym poziomie. Przysięgam, że nie musiałem niczego osobiście kontrolować. Nic jako pana młodego nie wprawiało mnie w jakiekolwiek zakłopotanie. Wszystko to, co ustaliliśmy z zespołem przy podpisywaniu umowy zostało w 100% zrealizowane. A atrakcji na weselu nie brakowało, bo i występy orkiestry dętej były i góralskiej.. i torty, toasty z zaskoczenia, zabawy dla dzieci, prezentacje, przemówienia jednym słowem mnóstwo tego było.. A mimo to, wszystko udało się sprytnie poukładać. Przy czym dodam, że jako pan młody przy stoliku kapeli byłem dwa razy, raz na początku zapytać czy czegoś im nie brakuje i czy wszystko ok? A drugi raz na zakończenie wesela.. :) Co do muzyki to absolutnie nie jest to żaden playback.. Sam jestem zawodowym muzykiem i potrafię odróżnić czy ktoś gra czy nie gra.. I moje stwierdzenie jest krótkie! GRAJĄ!! Wiec jeżeli ktoś waha się nad wyborem, sugerując się wypowiedzią "kogoś tam" na forum kto kompletnie się nie zna i twierdzi że nie grają to niech po prostu pominie tą wypowiedź bądź w ogóle nie bierze jej pod uwagę bo szkoda czasu na stres. Kapela z całą pewnością posiada w sobie ogromne pokłady pozytywnej energii co ze świetną wprawą potrafią przenieść na ludzi na parkiecie.. byłem bardzo pozytywnie zaskoczony i jestem nadal bardzo zadowolony z waszego występu na naszym weselu. Wesele niezapomniane!! Kapela - tak trzymać :))) Pozdrawiamy serdecznie. Marta i Michał

Gość lara254862
żenada i strata pieniedzy !!!! Kapela akcja 3/4 wesela przesiedziała i jadła... doszło do tego ze goście weselni tanczyli bez muzyki - z cichym podkladem puszczonym do kotleta a najgorsze jest to, ze nie zareagowali ze goscie tanczą bez muzyki, siedzieli i się gapili...nie reagowali na prosby gosci dot piosenek...przyszli na wesele nie do pracy. Poza tym żenujące bylo ciągle robienie sobie selfi z kija przez wokalistkę WSTYD!!!!!

Gość szef Kapeli AKCJA
Witam, nawet chamstwo ma swoje granice...Droga Laro, kapela AKCJA zawsze uprzedza, że NIE SĄ SPECAMI OD DISCO POLO !!! takie sa ustalenia z młodymi, jesli Ty będąc gościem nie znasz tych ustaleń i napierasz na kapelę 3/4 wesela na zagranie piosenki disco-polo którą uwielbiasz, ale oni jej nie znają, to cudów nie zrobimy... i nadal nie jest to powód do wylewania żalów na forach i rozwijania fantazji w celu zemszczenia się na kapeli że nie gra disco-polo i "miała czelność" odmówić "Przez twe oczy zielone" :D i w ten sposób nadszarpnąć Twoje ego - przepraszamy, jesli to przywróci Twoje ego do pionu. Kapela zaproponowała w tej sytuacji odpalenie TEJ JEDNEJ piosenki z Waszego telefonu, myślę że to rozsądne wyjście z takiej sytuacji, tak ? Niektórzy jednak maja mentalność daleką od emocjonalnie ustabilizowanej... Żeby było śmieszniej - wesele o którym mowa było przedłużone o 2 godziny - rzeczywiście - wygląda na to że ludzie "kompletnie sie nie bawili" i były to "pieniądze stracone" :D. Aaaa....sety były 40-45 minutowe, chyba że kuchnia prosiła o skrócenie, chyba problemy także z poczuciem czasu... Przepraszam za interwencję, ale czasem ręce opadają na takich gości....