Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu20

Młodszy o 4 lata chłopak??? Czy to ma sens??

Polecane posty

Ja mam 24 on 20 lat.... i nie wiem czy brnac w to dalej :O

Gość warto warto
bo na starej picy mlody chu* sie ćwiczy

Gość w tym wieku to nie wiem

jejku a co to za problem..cztery lata różnicy:)ważne żebyscie się kochali aby było wam razem dobrze a wiek,wiek nie gra roli w takich przypadkach:)

ja zwykle próbowałam z młodszymi i nijak to wychodziło . Ale zależy od tego jak bardzo chłopak jest dojrzały . Przypomnij sobie swoich rówieśników 4 lata temu... :P Napewno było też kilka dojrzałych 'perełek' ale to nieliczni. zależy czy ten taki jest.

Gość jestem od Ciebie młodsza
mam 18 lat, mój chłopak 16 jestem najszczęśliwsza pod słońcem a róznica w tym wieku rzuca się w oczy- w moim przypadku nie bój sie zaryzykować!

też tak myślałam, że to żadna właściwie różnca... ale coraz częściej słysze przykre słowa :O bardzo przykre... :(

Gość 4 lata to zadna roznica

no on jest dojrzalszy niż moi równieśnicy teraz.... ale nie wiem czy bede mieć dość siły żeby odpiera wszystkie ataki :////////

aa no jak juz go znasz i jestes pewna to olej krytyke zazdrosnych singli badz ludzi trwajacych na sile w stereotypowych zwiazkach :P:) kazdy jest inny ot :)

A jeszcze jedno.... lepiej być w związku i czekać az moze pojawi sie miłość czy czekać samotnie na ta wielka miłość.. ? :O

pierwsza opcja jest niemoralna w stosunku do 2 osoby. ale to juz kazdy sobie sam decyduje...

niemoralna? ja nie mówie o byciu z kimś na siłe, tylko właściwie o początku znajomosci kiedy jedna osoba już wie ze kocha a druga nie jest tego pewna... zreszta cięko to wytłumaczyć

Gość emiro

Gość taka roznica jest ok
powodzenia:-)

Gość zozo
Ja rzuciłam 5 lat młodszego własciwie dlatego że nie mogłam znieść tej różnicy, ale ogólnie to życze zeby Tobie sie udało bo to nic złego, znam pary gdzie różnica wieku jest jeszcze większa.

Gość złośliwa samica 30
4 lata? Dla mnie to było dużo :O jesli Tobie to nie przeszkadza to nie ma problemu

mnie by przeszkadzalo ale jesli Tobie nie przeszkadza , fajnie WAm razem to po co ten top?:) nie zastanawiaj sie nad tym!:)

Ja jestem w identycznej sytuacji i jest wspaniale, to najlepszy człowiek na świecie to wszystko zależy od konkretnej osoby

Gość hajaaja
ma sens. ja to juz wogole ekstramalnie ja 20 lat a on niecale 16 i co? i kurde ludzie mi sie dziwili jemu zazdroscili. a prawda jest taka ze oboje sie kochamy. chociaz tak jak lulu do tej pory mam niezle kopy ze strony niektorych znajomych. niestety rodziny tez. ale moja mama jest ze mna i bardzo go lubi :) bo moja tesciowa to juz nie -.- ale mam to gdzies. uwierzcie nawet patrzac na ten przyklad-wiek nie jest istotny a chlopak ktory bylk ode mnie starszy o 4 lata okazal sie ch***m. ten mlodszy jest kochany i o mnie dba jak o niemowlaka :)

ma sens-jak u dziewczyny powyzje-moja siostra ez ma 20lat i chlopaka 4 lata mlodszeo

Gość Gaelle
Hmmm...mam ten sam problem ja mam 23 a on 19......przez cale 8 miesiecy walczylam z tym uczuciem...bronilam sie przed zakochaniem...az do dnia dzisiejszego;) Poprostu sie poddalam i dalam poniesc calemu uczuciu...czy ma to jakis sens....On sprawie ze jestem naprawde szczesliwa.....czuje sie z nim w pelni soba, stalam sie szalona i pelna energi dziewczyna:)...ale boje sie jednego...ze on jest zbyt mlody na cos co ja chcialabym juz miec...na powazny zwiazek....czasem zastanawiam sie czy nie powinnam go zostawic i (oddac) Go mlodszym dziewczynom ?? ;((((( ...

ja mam 25 moj narzeczony 21 i jest cudownie ale to zalezy tylko i wylącznie od samego czlowieka wczesniej bylam z kolesiem 5 lat starszym i porazka niedojżaly wogóle nie myslał o stabilizacji a moj kotus juz mi sie oswiadczył jestesmy od 2 miesiecy zaręczeni

Gość bmw 550i
jak dlamnie jasne że ma sens.4 lata to naprawdę niewielka różnica.autorko nie przejmuj sie osobami które cie negują.to z ich strony zazdrość i zawiść http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Ja wlasnie nie wiem czy do konca ma sens sama jestem w takim związku:/,różnica w patrzeniu na świat jest spora, mam wrażenie ,ze ja jestem facetem w tym związku- i to jest to- poza tym to kureweskie otoczenie niestety nie jest różowo!!

Gość 2Madzia5
Super:) nie jestem sama:) (mam 22 lata a mój skarb 18) i jestem za. Wszystko zależy od dojrzałości faceta. Spotkałam wieelu dwudziestokilkulatków którzy zachowywali się jak dzieciaki.. Ale w końcu trafił mi się młody łobuziak który mimo wszystko zachowuje się wobec mnie dojrzale. I nie przejmujcie się opinią innych. Ja zawsze powtarzam że w końcu jest moda na młodszych facetów:D I dalej cieszę się szczęściem:) życzę powodzenia dziewczynki:*

Gość monta
Cześć pewnie już nikt tu nie pisze ale ja znalzałam ten wątek nie całkiem przypadkiem (bo samej mnie dotyczy) i postanowiłam też coś napisać ... ja mam 26 lat a mój chłopak 22, znamy sie od 2 miesięcy od tygodnia jesteśmy razem ale powiem szczerze nie czuję tego ... pewnie to moja wina bo cały czas w głowie mam ten przeklęty głosik że jestem dla niego za stara. Na domiar złego ja zawsze szukałam starszych facetów, mialam już wszystko uporządkowane w głowie jak to ma wyglądać ... wiem że to chore i jestem idiotką bujającą w obłokach ale tak było, a teraz pojawił sie on i mi wszytsko zburzyl... nie wiem czy go kocham ale coraz bardziej zależy mi na nim ... zalezy a boję się poznać jego znajomych bo boję sie reakcji z ich strony na nasz zwiazek, a mój chlopak sie tym nie przejmuje ... wydaje mi sie że niekiedy zachowuje sie bardziej dojrzale ode mnie :-) ja lubię mieć wszystko uporządkowane a on do wszystkiego podchodzi bardziej na luzie nie mówie że jest nie odpowiedzialny ale z racji na wiek stać go na spontan mnie już coraz mniej ... nie chce go przy sobie trzymać i nie chcę bardzo trwać przy nim w takim niezdecydowaniu ... wiem że mój słowotok jest przerażający ale odzwierciedla to co czuję chaos i niezdecydowanie ...