Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu20

Młodszy o 4 lata chłopak??? Czy to ma sens??

Polecane posty

Pewnie, że takie związki mają sens :) kobieta młodnieje w takim związku , dobry seks odmładza :D

Gość Pawelooo24
Bazinka mam starsza o prawie 4 lata 🖐️

To jest duża różnica... Mój facet jest ode mnie młodszy o 2 lata (jestem w wieku autorki czyli 24, mój 22) i nawet u nas czuję tą różnicę. Nie chodzi o zachowanie, ale o poglądy. Na początku tego nie było tak widać, zakochany facet zazwyczaj zachowuje się bardzo dojrzale, mówi różne rzeczy. A potem przychodzi rzeczywistość, wątpliwości. Autorko ty masz juz 24 lata, zaraz będzie Ci w głowie ślub, dzieci, wspólny dom, a Twój partner dopiero zaczyna studia, dopiero wchodzi w dorosłe życie. Ta różnica prędzej czy później wyjdzie i będzie bardzo uciążliwa. Mimo wszystko życzę powodzenia :)

Gość fgfgfghgh
glupia ku r wa bazinka pieprzy sie z tym dzieciakiem haha, oblesna dziwa

Gość mireczkowataa
ja mam młodszego faceta- nie widzę różnicy wieku między nami:) razem 9lat, jedno dziecko. Więc nie przesadzajmy z tą różnicą wieku:)

Gość mireczkowata ile lat jest mlod
szy twoj facet ?

Gość moj chlopak jest mlodszy i nie
widze probemu, wszystko hula;)

Gość ulalalila
Ja jestem z facetem 4,5 roku młodszym. Jeszcze wiele wiele lat temu zauroczyliśmy się sobą, ale mi było głupio być z młodszym ja miałam wtedy 23,5 a on 19 i zaczelismy dwa lata temu juz na poważnie się spotykać, choć bardzo teraz żałuję, że nie jesteśmy od tamtego czasu razem. Ja mam teraz 30 z hakiem :( a on 26... i jest idealnie

Gość bfbdufhbdkjbk
ja tez mam 24 lata i mam chlopaka o 5 lat młodszego. i jest baaardzo sympatycznie. nie wazne ile chlopak ma lat ale czy jest dojrzały i czy sie dogadujecie!!

Gość teraz jest moda
na młodszych facetów!!!!!!! nie jest sztuką wyrwać jakiegoś starucha który z reguły leci na młodsze ciałka... sztuką jest poderwać i trzymac przy sobie mlodszego od siebie faceta......bo taki ma koło siebie rówieśniczki które są atrakcyjne, maja jędrne ciała itd! więc autorko nie przejmuj sie! trzymam za Ciebie kciuki

Gość Oublier
Eeee tam, jakbyś Ty miała 14, a On 10, to byłby problem, a tak to nie :D

Gość dyńka
powiem tak ja w tym roku kończę lat 20 poznałam chłopaka przez internet rozmawialiśmy przez skypa ale się nie widzieliśmy ani przez zdjęcia ani przez strony typu facebook czy nasza-klasa,rozmawiało(i rozmawia)mi się z nim niesamowicie jak byśmy byli jedną osobą te same zainteresowania,nawyki wręcz powiem ze rozumiemy się bez słów.Głos ma donośny bardzo dojrzały oraz przyznam że seksowny .Lecz okłamał mnie w jednej kwestii co wstrząsnęło mną niesamowicie ,gdy zaczęliśmy pisać powiedział że ma 19 lat po miesiącu codziennego pisania,rozmawiania odważyłam się go zapytać o zdjęcie, nie chciał mi wysłać wiec się lekko zdenerwowałam co doprowadziło do kłótni ,zaczął mnie przepraszać i powiedział że się we mnie zakochał lecz w jednej rzeczy mnie okłamał,wyznał mi że jest bardziej młodszy niż powiedział wcześniej zapytałam ile powiedział że "14" złapałam się za głowę nie pisaliśmy ze sobą 2 tygodnie .Zaczęłam o nim myśleć, tęsknić, brakować mi jego głosu wiec postanowiłam nie patrzyć na to że jest ode mnie o 6 lat młodszy i wyjaśniliśmy sobie wszystko .Powiedziałam mu że na niego poczekam bo dla mnie dużo znaczy .Tak ma te 14 lat ale zachowuje się jak by miał co najmniej 24 sposób w jaki ze mną rozmawia ,jest inteligentny i spostrzegawczy zawsze mnie pocieszy bądź małym słowem uszczęśliwi . Nie przejmuj się co inni powiedzą jeśli kocha to na pewno będziecie długo ze sobą żyć wiec życzę ci szczęścia i nie załamuj się tym co inni mówią niech się zajmą sobą .:D

Gość gość
Ja mam 22 lata a mój chłopak skończy 18 lat. I też mam taki problem. Ale jestem z nim szczęśliwa i nie chcę tego zmieniać. Kochamy się. Ale nie którzy nie potrafią tego zaakceptować że mam młodszego. Ale nie przejmuje się tym ważne że się kochamy a wiek nie gra roli. Mój chłopak myśli tak samo jak ja nie przejmujemy się tym i żyjemy dalej. :-)

Gość gość
Ja mam 25 a miłość mego życia 35. Nigdy nie poznałem wspanialszej kobiety. Nie widać po niej wieku, wszyscy dają jej max 26. Jeśli się kogoś naprawdę kocha to nie odczuje się różnicy wieku, ja nigdy nie czułem. Ludzie z naszego otoczenia zareagowali normalnie, mimo naszych obaw, tylko niektórzy się skrzywili ale nam to wisi, jesteśmy szczęśliwi :)

Gość gość
Małgorzata Szumowska ma 42 lata i męża 13 lat młodszego :classic_cool: (pierwszy mąż był od niej tylko 2 lata młodszy:P )

Gość gość
Za kilkanascie lat firany tobie opadną a jemu będzie stał bolec.I co wtedy zrobisz