Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy waszeee

czy w waszych zwiazkach jest duzo romantyzmu?

Polecane posty

Gość czy waszeee

czy wasz facet jest was czyms zaskoczyc?

Gość u mnie było duzo
zawsze zabierał mnie co miesiąc na uroczyste kolacje w dniu rocznicy..pozatym prezenty róże, pisał dla mnie wiersze, spiewał piosenki no i zabierał na polne łąki w księżycowe gorące noce

mój facet jest zawsze romantyczny kochany i wspaniały, nigdy nie sadzilam ze sa idealy, teraz juz wiem, JEST IDEALNY i robi dla mnie wszystko

Gość andzia ...
a co Ty mała pindo możesz wiedziec o romantyzmie w związakch na początku zawsze jest fajnie, ale gdy Twoj facet po 5 latach nie zapomni o rocznicy waszego slubu i kupi ci róze to dopiero będziesz mogła powiedziec ze jest romantyczny, narazie jest normalny

Gość perlowa perla
na poczatku przewaznie jest fajnie u mnie bylo super romantycznie jeszcze niedawno, ale po 3 latach z dnia na dzien robilo sie mniej romantycznie, nie bylo juz smsow milych, wierszykow, zostawionych wiadomosci na gg, kwiatkow itd chociaz z 2 str to chyba normalne i teraz juz sie do tego przyzwyczailam i nie przeszkadza mi to tak jak dawniej, zreszta jakis tam romantyzm zostal nadal :)

u mnie nie ma i nigdy za bardzo nie bylo, ale jest fajnie. ten typ juz tak ma :)