Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona i zdziwiona

etiaxil - pytanie do uzytkowniczek

Polecane posty

mam pytanie: kupilam pierwszy raz etiaxil a aptece internetowej i dzis postanowilam go uzyc, ale mam watpliwosci co do konsystencji... mianowicie ma on w sobie takie male ziarenka jakby piasek, ze chwilami mialam problem bo kulka sie blokowala przez to, jakby jakas substancja sie skrystalizowala. Czy to normalne? niby ma dlugi termin waznosci.

mi sie wlasnie skonczyl - wysechl. Jednak zadnych ziarenek nie bylo wczesniej. Mysle jednak, ze jak termin jest ok to mozesz smialo uzywac :)

no i wlasnie musialam go zmyc z pach :( spodziewalam sie swedzenia, ale ze az tak mi podrazni to sie nie spodziewalam, to byl juz raczej bol a nie tylko swedzenie, kupilam dla skory wrazliwej mimo ze wcale takiej nie mam, uzylam zgodnie z instrukcja, pachy wysuszone nawet suszarka, depilacji nie robilam 2 dni, no i lipa :( pachy mam czerwone i spuchniete. Chyba je natarlam ta kulka bo ten piasek bolokowal i nie chciala sie przekrecac, moze to dlatego. Nie wiem czy robic jeszcze jedno podejscie jutro czy dac sobie spokoj.

Gość she...
idz do apteki i sprawdz konsystencje ... zapytaj farmaceutki.

wiesz ja za pierwszym razem mialam wrazenie ze ta kulka sie slabo obraca i tez kilka razy nia przejechalam no i niestety pol nocy sie meczylam. teraz wiem ze nie nalezy sie przejmowac obrotami kulki - przeciagam raz i tyle wystarczy. o ile oczywiscie nie wyschnie antyperspirant co mi sie przydarzylo.