Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaroto

problem

Polecane posty

Gość kakaroto

Bylem ze swoja dziewczyna przez 8 lat i nigdy nic niewskazywalo ze sie rozstaniemy pewnego razu musialem wyjechac na 2 miesiace po jakims miesiacu podczas rozmowy telefonicznej oswiadczyla mi ze to koniec i ze poznala kogos i ze mnie zdradzala i chce z nim byc ( o tym jak sie w tym momencie sie czulem niebede pisal) kazala mi sie odpier... Itd wiec nie uslyszalem nic milego w takiej sytuacji zostalem tam dluzej niz te 2 msc po miesiacu zaczely sie telefony od niej ze mnie kocha itd ze chce wrocic trwalo to 3 miesiace az uleglem i jestesmy teraz razem problem w tym ze moje uczucie do niej juz chyba wygaslo bo nic do niej nieczuje i w lozku jest mi zle z nia co wczesniej bylo cudownie wiem ze ona nieda mi odejsc i niewiem co mam robic czy byc z nia czy odejsc

Gość chcialabym
jak możesz, jak nie kochasz to zerwij. ja bym zerwala, gdybym mogla;/

co to znaczy nie odejsc :O ? jak jej nie chcesz to kopnij ja w dupe az zapiszczy ona jakos nie czula sie zle jak cie potraktowala jak psa

Gość stach

Gość stach

Gość fvuf
tańsze będzie dla ciebie płacenie prostytutce od czasu do czasu, prawdopodobnie też prostytutka będzie bardziej życzliwa i szczera w uczuciach zostaw tę szmatę, nie jesteś jej nic winien