Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak czesto

Jak często smarujecie się

Polecane posty

Gość jak czesto

samoopalaczem lub balsamem brązującym?? I ja to pogodzić z pilingiem?? Przecież po pilingu wszystko schodzi! A jak Wy sobie z tym radzicie??

Gość Justysiulka1985
Ja się smaruję codziennie,a jak jestem mocno opalona,to robie dzień przerwy. A peelinguje się dwa razy w tygodniu,i ni eschodzi mi cała opalenizna. Chyba że miałam dłuższa przerwę w opalaniu.

Gość ja smaruje się co drugi dzien
a czasami co trzeci. Peeling robię raz w tygodniu

Gość jak czesto
a jakie samoopalacze możecie polecić??

Gość Justysiulka1985
Bardzo lubie L'oreala - Sublime Bronze,ale jak tak często się smaruję,to jest troszke za drogi żeby zawsze go używać :-) A dobry jest z kOLASTYNY,dAX cOSMETICS :-)

Gość jak czesto
Justysiulka1985 mam pytanko, jak smarujesz się codziennie to nie jesteś za mocno opalona?? I czy nie rzuca się w oczy, że masz blade np dłonie?? mi zależy na naturalności i ładnym kolorze opalenizny.

Gość jak czesto
najgorszy w tym wszystkim jest smrodek samoopalacza.... fuj!

Gość pogodynka.....
ja smaruję się balsamem brązującym , a latem dorzucam jeszcze na nogi samoopalacz. balsamem codziennie, czasem co drugi dzień. jak się smaryje regularnie to peeling tego nie zetrze, a przynajmniej ładnie wyrówna

Gość gosiasamosiagosia
ja używam dove summer glow i mi bardzo pasuje, skóra ma bardzo ładny kolor, na moim ciele akurat ten ma ładny zapach. Ja stosuję tak że nie używam dużo i dobrze wsmarowuję, plecki smaruje mi mama a ja mamie , a zamiast peelingu ciało myję szorstką gąbką, dzięki temu złuszczam na bieżąco skórę i opalam na bieżąco balsamem i mam równiutką opaleniznę. Do twarzy mam krem dove też brązujący.

Gość Justysiulka1985
Nie,nie jestem jakos strasznie mocno opalona :-) Zależy od samoopalacza dużo.Tym L'oreala nie smaruje się codzień,a co dwa dni.Ale Kolastyna i Dax Cosmetics nie opalaja mnie aż tak mocno :-) A z dłoniami był problem,ale je tez przeciez smaruję,tylko najpierw całe ciało,później szoruje dłonie dokładnie i nakładam samoopalacz na wierzch dłoni i pocieram samym wierzchem i wierzch :-)

Gość kokokota
ja na początku smarowałam się codziennie ale teraz to co 3-4 dni mi wystarcza, a używam dove balsamu do ciała i dove kremu do twarzy, a teraz dostałam krem gratis:):):)jak kupowałam balsam