zuzka24 0 Napisano Marzec 17, 2008 czy może ktos polecic dobrego specjaliste urologii w Warszawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Marzec 17, 2008 Dr Malczyński. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxl5 Napisano Listopad 3, 2012 heja. Rzeczywiscie dr Malczynski to najlepszy specjalista, u ktorego bylem. od lat nisie nie zmienilo :) obecnie przyjmuje w sepmedzie przy hożej, a zapisac sie na wizyte mozna przez jego profil na ZL: http://www.znanylekarz.pl/jaroslaw-malczynski/urolog/warszawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mertik35 Napisano Październik 7, 2014 Polecam specjalistę urologa Adama Alexandrowicza z http://www.oberclinic.pl Ma duże doświadczenie, w tym również ambulatoryjne i chirurgiczne, a przede wszystkim kilkanaście prac z urologii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2015 Teraz coraz trudniej trafić na dobrą klinikę. Mało kto wykonuje naprawdę rzetelne, kompleksowe badania. ja miałem to szczęście, że trafiłem na http://www.conticlinic.pl/ . To bardzo dobra klinika, miałam problemy z nietrzymaniem moczu a dzięki nim wszystko już jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Baska42 Napisano Wrzesień 14, 2015 Ja poszłam do urologa na Białobrzeskiej, jest to prywatna przychodnia, ale na zdrowiu nie powinno się oszczędzać. Musiałam wykonać między innymi USG układu moczowego, w tej przychodni znajduje się również gabinet USG, gdzie mogłam bez problemu zrobić to badanie. U mnie już jest po problemie, wyzdrowiałam, a teraz mogę polecać żeby inne osoby mające jakieś problemy zdrowotne nie czekały za długo tylko od razu poszły do dobrego lekarza, im szybciej, tym lepiej. Jeżeli ktoś chce poczytać sobie więcej jakie badania można tam wykonać to odsyłam do strony http://www.gabinetusg.com.pl/oferta-usg-doroslych/ , przy każdym badaniu również jest opis jak się do niego przygotować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2015 no pewnie, że możemy :) dr Czarniecki, przyjmuje na Płockiej w Prosenie, tu masz informacje nt. zakresu jego usług: znanylekarz.pl/stefan-w-czarniecki/urolog/grodzisk-mazowiecki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karinos8383 Napisano Październik 27, 2015 Poszukaj tutaj http://www.rankinglekarzy.pl/lekarze/urolog/warszawa/zoliborz/ . Masz całą listę urologów o pinie o ich pracy wystawiane przez pacjentów. Może akurat się przyda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2016 Moja mama chodzi co jakiś czas do dr Wojciecha Tura do Kliniki SKJ, bo tam przyjmuje. Mama ma przejściowe problemy z pęcherzem, jak to starsza osoba, ale zawsze kiedy ma jakieś zapalenie to pan doktor jej pomaga. Później mamy spokój na kilka miesięcy;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2016 Ktoś tu pisał o dr Czarnieckim i ja się pod tym podpisuje. Przynajmniej mi jako facetowi pomógł, miałem torbiel ale się wchłonęła dzięki szybkiej reakcji pana dr. Kontakt do niego znalazłem na stronie znajdzlekarza.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2016 My z mężem jesteśmy pacjentami centrum medycznego na ul. Popularnej. Na stronie www.cityclinic.pl jest o nich tel i pełen kontakt. Mają lekarzy o różnych specjalizacjach, od urologa, a kończąc na stomatologach. Zakładałam sobie tutaj stały aparat chociażby. Dobry dojazd, sam obiekt robi super wrażenie, wszystko nowoczesne, bez tłoku tak jak w dużych sieciach medycznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Igielka Napisano Listopad 14, 2016 Najwięcej dobrego dotychczas słyszałam o urologu z MediCenter... A szukałam tego trochę, bo ktoś z moich bliskich ma problemy i chciałam mu pomóc. Też jestem zdania, że na zdrowiu nie powinno się oszczędzać, bo później płacimy jeszcze wyższą cenę. Myślę, że warto jak najszybciej zapisać się do lekarza i nie odkładać tego. Urolog gwarantuje dokładne badania, dobry urolog to już połowa sukcesu w walce z chorobą. W MediCenter spodobało mi się przyjazne podejście – już jak dzwoniłam do nich, to było miło i bez problemów. Dlatego chyba właśnie na nich się zdecyduje. Z służbą zdrowia mam raczej nieprzyjemne doświadczenia, dlatego liczę, że tu będzie lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość woltia Napisano Grudzień 18, 2016 Ja mogę polecić urologa Piotra Kuzaka, który przyjmuje w Centrum Medycznym Panorama w Radzyminie, kawałek za Warszawą. Naprawdę dobry specjalista, podchodzi do każdego przypadku indywidualnie. Zlecone badania też można robić na miejscu, co jest dużą wygodą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 2, 2017 https://www.znanylekarz.pl/stefan-w-czarniecki/urolog/grodzisk-mazowiecki dr Czarniecki najlepszy, ale jeśli zależy Ci, żeby był blisko domu, to zadzwoń na infomed.waw.pl tam polecają najlepszych specjalistów blisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michał pacjent Napisano Kwiecień 15, 2017 polecam doktora Piotra Dzigowskiego - fantastyczny człowiek i 100% profesjonalista w swojej dziedzinie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michal3456 Napisano Wrzesień 22, 2017 Jeśli chodzi o urologa, to ja chodzę do dr.med.n. Macieja Zbrzeźniaka ze Szpitala Św. Elżbiety w warszawie miałem problemy z przewodem moczowym, ale teraz jest już wszystko w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2017 W końcu przyszedł na mnie moment że się do urologa umawiałem nie tak dawno i wybrałem prywatne City Clinic – szybko, wygodnie, bez stania w kolejkach. Zlecono mi badania, zrobiono kompleksowy wywiad z podejścia jestem bardzo zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dominikaaaa81 Napisano Październik 26, 2017 A namiary na ten szpital http://szpitalse.pl/szpital/urologia/ już macie? Przyjmuje tam urolog. Jeśli dotychczasowi lekarze nie pomogli rozwiązać wam problemu, to myślę, że warto się tam zgłosić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość darviosk Napisano Listopad 3, 2017 Mój tato chodzi do urologa na Popularną do centrum CC (http://cityclinic.pl) i jest zadowolony z tego co mama mówiła, nie było problemów ze zleceniem badań, na wizytę można się umawiać online u nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 10, 2017 Najlepsi urolodzy to Malczyński i Bogdanowicz, obaj przyjmują na ulicy Twardowskiej 3 w arszawie, odwiedziłem jednego i drugiego, mistrzostwo świata. Na miejscu zrobili usg i skierowali mnie do szpitala gdzie na nfz zrobił mi Bogdanowicz kruszenie kamieni nerkowych. tutaj ich stronka https://urolog-warszawa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hanka_1 Napisano Grudzień 11, 2017 Doktor Pawłowska- Krajka ma świetne opinie, mój mąż leczył się dość długo i bardzo ją chwalił. Przyjmuje prywatnie w Ober Clinic, to jest w Śródmieściu na Chałubińskiego. Tam najszybciej można się do niej dostać. I mimo, że kobieta to ma do panów świetne podejście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ExeQtor82 0 Napisano Styczeń 11, 2019 (edytowany) Dr Bogdanowicz mistrz Świata , pracuje razem z r Malczyńskim to najlepsza ekipa w Warszawie. Przyjmuja w Body Move. Edytowano Styczeń 11, 2019 przez ExeQtor82 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 11, 2019 Wszystkim osobom, które rozglądają się za sprawdzonym gabinetem urologicznym w Warszawie polecam www.med-expert.pl Tam pracują doświadczeni specjaliści, na których można polegać. Mi pomogli w pozbyciu się mojego problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kitel Napisano Kwiecień 27, 2019 W Ober Clinic polecam dr Wiśniewskiego. Miałem u niego na dniach wykonywany zabieg. Jeszcze wszystko świeże ale widać od razu że robota fachowa, doktor to najwyższej klasy specjalista, zna się na tym co robi jak mało kto. I cierpliwie wszystko tłumaczy. Robi na pewno zabieg stulejki i krótkiego wędzidełka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bastel Napisano Kwiecień 29, 2019 a dobry lekarz urolog onkolog? też w warszawie, na cito także prywatnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiacynta 2 Napisano Marzec 3, 2021 Zakład Urogen i tam też przyjmuje między innymi urolog Sławomir Letkiewicz. Zgłoście się do nich. Kawałek będziecie mieli, ale naprawdę warto. Mają nowoczesny sprzęt do badań oraz do wykonywania zabiegów czy procedur medycznych. No i pan doktor to najlepszy specjalista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urbanka 0 Napisano Sierpień 30, 2021 Mój mąż chodzi do doktora Syryło w klinice Sclinic w Warszawie. Jest zadowolony i poleca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zolanka 0 Napisano Marzec 3, 2022 Ja do urologa jeździłam do Tarnowskich Gór, do Urogen. I powiem Ci że warto. Placówka jest wyspecjalizowana w leczeniu układu moczowo-płciowego i przyjmuje tam świetny profesor Letkiewicz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gieremek 0 Napisano Marzec 23, 2022 W Warszawie to tylko i wyłącznie należy brać pod uwagę szpital mazovia jeśli chodzi o dobrego urologa. Zresztą tam sami tacy pracują i nie czekaj, tylko od razu dzwoń i się umawiaj na wizytę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elzol 0 Napisano Czerwiec 27, 2022 Też polecam doktora Tomasza Syryło z Sclinic. Mnie spotkało u niego wiele dobrego. Dał mi nadzieję na wyleczenie i poprawę mojego komfortu życia. Dobrał odpowiednią terapię dzięki czemu jestem wreszcie zdrowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach