Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

nieskromne oczy dorosłego kota

Polecane posty

macie jakis sposób na nieskromne oczy dorosłego kota? Mam 4 letniego kota pozadomowego, w domu jest czasami na zasadach ogólnie przyjetych dobrych manier i savuvavivru.Częstuje go mortadela i łakociami pozamięsnymi....ale do rzeczy. Kot coraz czesciej zerka nieskromnymi oczyma na dzieci i mężą a zdarza się tez, że i na mnie :( a wcaler nie jest z niego jakis kot ponadprzeciętny o pięknym umyslie czy tez wytwornym ciele :( Ot tak taki zwierzak do głaskania nie stary ale i nie pierwszej młodości....a nieskromne robi oczy jakby jakimś kocim księciem był czy macharadżdżą :( Irytuje mnie to bo ja sama ubieram sie skromnie i myszowato a nieskromne kocie oczy nijak mi pasuja do obrazu naszej familii :( Macie jakis sposób na pozbawienie kota w sile wieku nieskromnych oczu?

załóż mu opaskę, coś taka ala Zorro, tylko, ze zasłaniająca gałki mam nadzieję, ze zadziała, bo nastepnym ew. krokiem bedzie musiało być wykłucie kotu tych jego oczu, a to chyba bedzie nieprzyjemne przezycie, dla obu stron

Gość Burdż al-Arab
Trzaśnij arabską paróweczkę to ci powiem.

Gość Burdż al-Arab
bardzo smakową :)

Gość ale głupia ta oranżada

W moim przekonaniu droga oranżadko ocierasz się o geniusz tak jak Twój pozadomowy kot o arogancję merytorycznie, jednak nic nie potrafię doradzić...