Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarBlack

MAMUSIE Z TARNOWA

Polecane posty

Gość MarBlack

czy są tutaj jakieś mamusie z Tarnowa? chętnie bym poplotkowała :) podzieliła się swoimi doświadczeniami :) chciałabym, mieć się też kogo poradzić :) zapraszam na pogaduchy!

Gość MarBlack
:)

Gość
Hej :) Były już tu takie tematy ale nie przetrwały a szkoda bo chciałabym poznać jakaś Mamusie i pogadać :)

Gość MarBlack
Witaj :) może chociaż ten temat przetrwa :) zapraszam na pogaduchy :) ja mam 6 tygodniową córcię Nadię, Hania, a Ty? napisz coś o swoich maluchach :)

Gość
Hej :D Mam dwie córy Martynke z 2002 r i Zuzinke z maja 2006 roku :) Mieszkasz konkretnie w Tarnowie czy na obrzeżach ?? Pozdrawiam :)

Gość wściekła_maturzystka
ale ładne imionka wybrałaś :) mieszkam na os. Legionów; jak świąteczne przygotowania? ja martwię się, co zrobić z moją małą Nadią-za 2msc wracam do pracy :(

witam mamusie z Tarnowa, jestem mama Igi. Moja coreczka ma 10 tygodni. Z checia sie przylacze do waszej dyskusji.

... ja tez za dwa miesiace wracam do pracy, stresuje mnie to bardzo, mama obiecala ze zostanie z Iga mam nadziej ze nie zmieni zdania.

Gość
maturzystka dziękuje ;) Os Legionów to niedaleko mnie :D ja mieszkam koło Promiennego Zamku na Do Prochowni ;) Mini ja rodziłam dwa razy na nowym szpitalu :) A do pracy muszę wrócić we wrześniu wtedy kończy mi się płatny wychowawczy :D Małgosia hej :)

Gość
Wszystkiego dobrego, smacznego święconego, dyngusa mokrego, życia spokojnego, uścisków moc i szczęścia szczerego na tę Wielką Noc. Wszystkiego NAJ dziewczyny [kwiatek😘 :)

Hania mój rodzinny dom (znaczy mieszkanie) znajduje sie na do prochowni :) Ja pomalu szykuje sie do porodu i tez wybrałam nowy szpital .. Moze jakąś objektywna opinie uslysze od Ciebie Pozdrwaiam

Gość
mini ale super :D Ja rodziłam na nowym dwa razy opieka jest w miare lekarze też niektórzy ok ale jest o wiele lepiej niż na starym. Na starym nie bardzo chcą dziecko dawać tylko w określone godziny a na nowym jak dzidziuś zdrowy można mieć cały czas :) Pielegniarki ok z wyjątkami zależy jaka zmiana się trafi :) Na jedną pielegniarke trzeba uważać bo ma zajawki na sadystke w stosunku i do matek i do dzieci :O pieprzyka ma na twarzy Agnieszka bodajże na imie. Ale ogólnie powiem ci że ok pomagają karmić , pokazują jak przewinąć. A z lekarzy to Przybycień, Kosarzycki, Sysło (POLECAM !!!) Gąciarz , Sakowa to najlepsi lekarze !!! Jeśli masz wybór to ródź w nowym ;) a no i Tatusiowie w nowym mogą nawet i do 21-22 siedzieć z Mamusiami jeśli współlokatorki się zgodzą ;)

Mamusiu Igi-w innych wątku widziałam, że szukasz niani. Odpowiedziałam na Twoje ogłoszenie, ale niestety nie uzyskałam odpowiedzi :(

Mamusiu Igi-w innych wątku widziałam, że szukasz niani. Odpowiedziałam na Twoje ogłoszenie, ale niestety nie uzyskałam odpowiedzi :(

Gość MarBlack
hej wszystkim :) witam nowe mamusie! sama polecam Nowy Szpital :) wiadomo, rewelacji nie ma, ale da się przeżyć, trafiłam na całkiem miły personel:) a jakich miałyście lekarzy prowadzących? ja polecam Korzyckiego:) aha-co do postu wyżej, jeśli, któraś z mam szukałaby Niani, mam kogoś sprawdzonego, godnego zaufania:) same ładne imionka dzieciaczków mamy-jest już Zuzia, Martynka, Nadia, Iga :) fiu fiu :)

Gość
ja będę szukać Niani ale w tej chwili nie :) Moim prowadzącym był Sysło :) Gościu konkretny i naprawdę rzetelny :)

Gość MarBlack
Hania ja też chodziłam do Sysły :) chociaż hmm ... raz się troszkę zraziłam :( no ale, było minęło... z moją Nadią, za dwa miesiące zostanie moja mama :) strasznie się cieszę, chociaż uważam, że babcia jest świetną instytucją, ale nie na dłuższą metę :( jak mysza podrośnie, to napewno będę szukać niani :) chociaż to straszne ryzyko Hania, a Ty siedzisz w domku? kiedy będziesz wracać do pracy?

Gość
Czym się zraziłaś do niego ?? :) Ciekawa jestem :) Mam płatny wychowawczy do września tego roku i chciałabym wtedy wrócić do pracy :)

Gość .Sara
hej hej Witam i ja. Pracuje w Tarnowie ale mieszkam poza . Dziewczyny mam pytanie albo raczej oferte. mam stos gazet typu mam dziecko dziecko itp. czy znacie jakąś mamusie która chciałaby poczytac stare gazetki? (2006,2007,2008,) Mni\\ejuz nie potrzebne a szkoda mi wyrzucać.

Gość
Sara moja bratowa jest w ciąży mogłabym je od Ciebie wziąć jeśli tylko chcesz ;) Jak świętowanie ?? :)

Gość MarBlack
leżałam na patologii ciąży przez 8 tygodni :( wróciłam do domu, byłam w domu jakieś 2-3 dni i dostałam krwotoku :( pojechałam na izbę przyjęć, znów trafiłam na patologię, to było 2msc przed porodem-wywalili mnie do domu:( (jak się potem okazało, musieli przyjęć na to wolne miejsce jego znajomą) w domu znów dostałam krwotoku-trafiłam na stary szpital z zagrożeniem nie tylko życia dziecka, ale i swoim :( ps. nie znacie kogoś, kto szuka niani? obiecałam, że popytam :) córka mojej koleżanki z pracy szuka jakiegoś kochanego maluszka, którym mogłaby się zająć

Gość
Mar mogłybyśmy o tym pogadać :)

Gość MarBlack
o tym tzn o czym:) ? jak świętowanie? my narazie w domku jesteśmy:) właśnie wróciłam z kościółka, mała teraz śpi, później pójdziemy może do moich rodziców:) ale pogoda paskudna:(

hej dziewczyny:-) Ale topik mi sie trafil:-) Ja mieszkam tez na Do Prochowni, tzn. teraz tu jestem na swieta(to moj rodzinny dom), a narazie mieszkam na stale kolo Wroclawia. Mam coreczke 3-miesieczna, Matylde:-) Fajnie Was poznac:-)

Gość MarBlack
witaj Marteczka :) no to mamy kolejne forumowe dzieciątko-Matyldę :) a któraś sie martwiła, że topic upadnie; myślę, że wręcz przeciwnie, że się rozkręcimy, ale chyba dopiero po świętach, bo teraz to każda tak z doskoku tylko jest

Gość
Mar o Twojej koleżance :) Wpadłam zobaczyć co u Was :) Widzę że jest i kolejna dziewczyna z do prochowni :D :D

Gość edyytka
witam, ja tez z Tarnowa, tyle ze ja mam wiekszą misie, już 9 latek, teraz przygotowania do Komunii, fajnie MarBlack, ze załozyłas taki topik, zawsze fajnie pogać z kims z okolicy. Pozdrawiam mamusie ;)

Gość
hej edyytka :)

Gość MarBlack
fajnie, że jest nas coraz więcej :) Haneczko, to młoda, ale doświadczona dziewczyna, gdyby nie to, że ona chce zacząć pracę już od połowy maja, chciałabym, żeby zajmowała się moją Nadienieczką i nigdzie bym jej nie póściła-nie oddała innej mamie :) witaj Edytko :) jak córcia ma na imię? robicie imprezkę w domku czy w lokalu? macie już strój :) ? kurcze, super sprawa z tym topiciem :) szkoda, że jeszcze ani raz nie byłyśmy on-line :) zawsze się "wymijamy" :(