Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kriss from poland

Czego mozna sie spodziewac po dziewczynie z nadwagą ?

Polecane posty

Gość kriss from poland

Moim zdaniem nic dobrego, gdyż ktoś kto nie dba o samego siebie ( zapuszczone ciało - nadwaga ) nie będzie dbał o dom, rodzinę, dzieci. Po co komu taki kłopot ? Lepsza jest dziewczyna która dba o siebie bo wtedy widać, że o rodzinę także zadba a nie będzie siedzieć i tylko jeść :-p

Gość masz racje
chuda to chociaż się uczesze,ubierze,pazury wypiłuje a o dom zadba od "jutra"

Gość zadbana grubaska
ale pieprzysz jak potłuczony koleś !!! taka anorektyczka to będzie tylko dbała o swój wygląd, cały czas będzie na diecie i dzieci jeszcze przez to będą cierpieć bo dzieci też da na diete, ciagłe zakupy, kosmetyczki, fryzjerki a dom zaniedbany stoi Debil jesteś i tyle :-o

Gość kriss from poland
oohhhooohhhooo odezwały sie sfrustrowane tuczniki :classic_cool:

Gość fwerfrwf
może lepiej sam o siebie zadbaj?

Gość kriss from poland
no sory ale ja jestem zadbany, nie mam sobie nic do zarzucenia a juz na pewno nie mam oblesnej nadwagi :-o

Gość pestka słonecznika
No pewnie, że nie masz. Jesteś super szczupły. Wszędzie. A szczególnie w mózgu. :P

Gość ale po co
sie wypowiadasz skoro jestes piekny?? umawiaj sie ze szkieletorami, to nawet kutasa nie bedziesz mial wsadzic hehehe

Kobieta musi być szczupła, ja bym sobie nie pozwolił nawet na zatrudnienie sprzątaczki która ma nadwagę a co dopiero być z otyłą dziewczyną czy z czymś takim się ożenić :-o Tuczniki idealnie pasują do pracy w sklepie mięsnym albo gdzieś w rzeźni:classic_cool: Po dziewczynie z nadwagą nic dobrego nie ma się co spodziewać taka prawda. Ale same sie spasły niech więc teraz mają za swoje 🖐️

Gość zastanawiające jest to
topik założony przez debila dla debili :P :D

Gość można się spodziewać
że nadwaga z miesiąca na miesiąc będzie rosła.

Gość szczupła 22222222222222
ani ta szczupła ani ta gruba nie będzie dobrą żoną jeśli ma paskudny charakter, bo tu chodzi o charakter nie o wagę. i weź przyjmij autorze tego tematu, że nie każda nadwaga ani niedowaga zalezy od nas samych czasem jest to efekt choroby i wtedy nikt nie ma na to wpływu jak wygląda.

Gość lecz sie sie
Wez jestes chyba jakis ograniczony. Myslsz ze jak gruba to nie wiem brudna?! Czesto takie kobiety sa sprytniejsze, a poza tym dbaja o ciało.W ogole bez sensu twoje myslenie...jestes ograniczony

\"...Czesto takie kobiety sa sprytniejsze, a poza tym dbaja o ciało...\" Jeżeli dba o siebie to skąd nadwaga ? Jeśli tak dba o siebie to ja dziękuję i wysiadam:classic_cool: I kto tu ma sie leczyć ?

Gość można się spodziewać
że będziecie dużo wydawali na żarcie. Jeśli z taką dziewczyną pójdziesz do restauracji, wrąbie za dwie osoby,czyli zapłacisz jak za troje.

ale jaki ty masz problem? to ożen się ze szczupłą i po sprawie.

Gość mezczyzni sa posmigani
żałośni sa mężczyźni którzy wiążą się z grubaskami :-o wasza desperacja sięga zenitu, ale macie co chcecie :-p wiecznie zapocone zasapane cielsko - to was kręci ? podnieca ? to sie powinno leczyć w psychiatryku :-o

he he z tym żarciem dobre- tylko żebyście się w maliny nie wypuścili- ja jestem szczupła a jem za parę osób i co stereotypy są do du...y

Gość lecz sie sie
ty masz sie leczyc pustaku. Czy twoim zdaniem grubsze kobiety nie dbaja o siebie?! Chyba masz jakis poroniony swiatopoglad. Nie mowie o 50 letniej kobiecie z nadwaga tylko o mlodej lekko puszystej kobiecie ktora przeciez jak prawie kazda mloda, uzywa balsamow i takich tam... Ale jezeli wolisz zachudzone pro-ana to twoja sprawa prywatna, mnie oswiecim nie kreci. Jesli masz jakies watpliwosci to zen sie z chuda i nie zakladaj takich tematow na forach

o maj gad nastepni niedowartosciowani kretyni ktorzy chca przekonac wszytskich ze sa tacy idealni ,szczupli ,piekni i wogole cacy ,tylko zastanawia mnie fakt dlaczego siedza na kafe ...to akurat przemilcze bo wszyscy wiemy dlaczego :) Kiedys sama bylam troche pprzy kosci i wcale to nie znaczy ze nie dbalam o siebie wrecz przeciwnie .A juz smieszy mnie ze szczuple dzieczyny tak dbaja o siebie ,chuchaja i dmuchaja ,o jesooo na jakim swiecie wy zyjecie?chyba mieszkacie na wiosce zabitej dechami gdzie lansowane sa sredniowiecznie zacofane poglady ,to nie ma znaczenia jakiej dziewczyna jest postury ,takie i takie czasem nie dbaja o siebie a przynzam ze wsrod sczuplych mozna spotkac wiecej osob ktore nie dbaja o siebie ,mysla ze sa szczuple i to wystarczy zeby poderwac chlopaka a ta troche okraglejsza chce w wyjatkowy sposob zadbac o siebie gdyz jest swiadoma tego ze musi jesce cos innego uwydatkic zeby sie podobac :)

Ja nie powiedziałem, że lubię chude - lubię ZADBANE SZCZUPŁE Wiesz jaka jest różnica między zadbaną szczupłą dziewczyną a wg ciebie zadbaną grubaską ? Otóż taka, że zadbana szczupła dziewczyna wygląda idealnie, sexownie ponętnie a \"zadbana\" grubaska wygląda jak świnia ubrana w ludzkie ciuchy , wymazana kremem i pachnąca ale to cały czas jedna i ta sama świnia:classic_cool: Grubaska NIGDY NIE BĘDZIE ZADBANA !!!!! ZAPAMIĘTAJ TO SOBIE Piszesz o lekko puszystej dziewczynie. Otóż lekko puszysta to np 165 cm 60 kg choć wiem, że dla tuczników lekko puszysta oznacza przy tym wzroście 70 i więcej a to już jest obleśne :-o Szczupła zawsze będzie lepsza niż kaszalot tak było jest i będzie, a że czasami ktoś wybierze grubaskę to oznacza że ma spaczony mózg:classic_cool:

Gość samosia-zosia
liczy sie urok osobisty :D

Gość lecz sie sie
Spieprzaj z kafeteriii i idz swoje zgrabne cizie podrywaj, a moze jestes konusem w kapeluszu i niestety zadna oprocz malych do ciebie nie pasuje. Dla ciebie 175 to juz szczyt mont blanc. Aaaa rozgryzłem krissa. ;) brawo. Ludzie zyjemy z takimi stereotypami sredniowiecznymi. Od dzis wszytsko co wieksze jest smierdzace i brudne, ubrane "w ludzkie ciuchy". Super kriss. :)

Gość kriss from poland
dla twoejj wiadomosci, mam 187 cm i na prawde nie mam sobie nic do zarzucenia, dlaczgo sie mnie czepiasz ? kompleksy ? :-p

Gość jaki tepy hszonszcz
ty jestes tępy człowieku !!!!!

Gość lecz sie sie
haha, gwno cie to obchodzi, dla mnie oczywiste jest ze ty je masz. idz sie umyj lepiej bo bedziesz smierdzial swininą.= i cie zadna nie zechce