Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rebekue

WIELKIE ODCHUDZANIE!

Polecane posty

No tak,dzień dziecka hehe :P Ale mnie głowa boli, buu a zaraz troche poćwiczę no i + moje balsamy ujędrniająco odchudzające hehe :D

ja dziś pomimo moich okropnych zakwasów w nogach (chodzę jakby mi ktoś kij w pupę włożył:D) zrobiłam 50 brzuszków i tyle samo przysiadów i myślałam że umrę :D z bólu nóg najbardziej...ale cieszę się że chociaż tyle udało mi się zdziałać w tym stanie......:)

tak sobie myślę że może jeszcze dziś się wysilę jeszcze i też trochę poćwiczę brzuszki :)

Jakie robisz jeszcze ćwiczenia oprócz brzuszków skłonów i przysiadów? Ja nie mam pomysłów, chyba zakupie sobie jakaś płytkę z ćwiczeniami urozmaiconymi :o

Gość big_girl
ale jestescie dzielne dziewczynki!! ja sie wyleguje w lozku :( zero energii przez to chorobsko. ale jesli dzius nto wygrzeje- jutro wracam ostro do rezimu!

big girl, nie przejmuj się, żeby ktoś mógł leżeć inny musi się wysilać :D:D ale wyzdrowiejesz i napewno sobie odbijesz to leżenie :) Najważniejsze jest zdrowie, reszta później :) A rowerek też można robić, zawsze jakiś ruch :D

Gość Rebekue
Ja to dzis nawet nie moge usasc spokojnie i pogadac z wami kobitki bo caly dzien biegam za moim dzieckiem. Mowie wam, ona jest wszedzie!!

Gość Rebekue
ale dzis to juz naprawde przesadza,nawet na chwile mnie nie odstepuje

Jejj jak ja uwielbiam dzieciaczki mam 18 lat a wydaje mi się,że mam instynkt macierzyński już hehe czy to możliwe? :D mam małą siostrę więc wiem,że dziecko to nie tylko sama radość ale i obowiązki itp mimo tego baardzo kocham dzieci ;) :D

Gość Rebekue
Korci mnie zeby cos przekasic, moj mezczyzna robi pyszna wloska paste :-( A ja nie moge, buuu

Gość Rebekue
madeleine, a ja wcale nie myslalam o dzieciach! Mialam plan- zadnych powaznych zwiazkow i dzieci przed 30-tka . I cio i sie pozmieniala, choc zuza byla jak najbardziej planowana. Tak mi sie zachcialo nagle dzieciaczka i bum..

A ja mam nieplanowaną córkę, ale co z tego skoro bardzo ją kocham i świetnie się mamy :)

i byłam w Twoim wieku madeleina jak rodziłam :) a nieplanowana była jakby nie patrzeć bo brałam od roku tabletki :) Jestem tą jedną na milion :D

Gość Rebekue
Moja zuza ma 13 miesiecy, jest slodziutka ! bps, pewnie ze nie wazne, kazde dziecko jest dla matki najwazniejsze Ale narazie wiecej dzieci nie planuje, musze wrocic do poprzedniej figury.

bps ja też brałam rok tabletki ale na szczęście nie wpadłam ale teraz używam plastrów - podobno czasem zawodzą, ale mam nadzieję,że rok wytrzymają, przynajmniej do matury ;) :P

to może najpierw urodzić drugie a potem wracać do figury he he :D:D

Gość Rebekue
za miesiac jedziemy na wakacje, mam nadzieje ze strace troche wiecej kg :-( Zaraz po siwtach zaczynam norweska, w swieta chyba nie dam rady, chce dokladnie przestrzegac diety a w wielkanoc pewnie jakies ciasteczko sie trafi u rodzinki :-)

Gość Rebekue
Nieee, mi jedno wystarczy.. hehe

a ja znów wróciłam do tabletek, dla własnej wygody :D na razie się trzymam :D A maturę próbną pisałam w ciąży już :D a gdy pisałam w maju to już miałam pół roczną córkę :)

ale masz fajnie, wakacje.... ja już dawno nie byłam nigdzie :( No nie licząc dwóch miesięcy w Irlandii pod koniec 2007 :D

Gość Rebekue
bps-ja zaraz po urodzeniu zaczelam brac tabletki. I wlasnie przez nie nie moglam schudnac! Od miesiaca juz ich nie biore i kg powoli leca w dol. Tabletki dodaja kg i zatrzymuja wode w organizmie, naprawde ciezko jest przy nich schudnac.

bps ja chce być młodą mamą, urodzić tak mając nie wiem 21 lat ? nie chcę czekać jak niektóre do 30stki, chcę odchować maluszka i zająć się pracą :) ale boję się,że mój mężczyzna będzie przeciwny :P:D

Gość Rebekue
Wakacje ale nie bardzo na nich wypoczne :-) Jade do polski, nie bylam juz 2 lata, od 8 lat mieszkam w anglii. Wiec to raczej bedzie ciagle odwiedznie znajomych, ale sie nie moge doczekac :-)

ale masz fajnie, w Anglii ... też tak chcę :) Cóż, zobaczę jak mi teraz pójdzie z tabletkami, jak licho to może też je rzucę :) Madeleina, dobrze myślisz, tylko wiesz, w rzeczywistości może być inaczej, zaczniesz studia i nie będziesz chciała myśleć o dziecku :P Ale życzę powodzenia w podejmowaniu decyzji, oby dobrych :)

Gość Rebekue
Madeleine-czasem nie jest tak latwo, ja tez myslalam ze po roku wroce do pracy. Niestety mosialam ja zucic bo nie moge narazie pracowac na caly etat. Pracuje wiec dodatkowo weekendami. niestey nie mam z kim zostawic malej, wiec w tygodniu musze sie nia zajmowac. Chyba na caly etat do pracy pojde dopiero jak mala pojdzie do przedszkola.