Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaczka mycia włosów

Jak Często Myjecie Włosy?

Polecane posty

Gość Włosy śmierdzą
??? Hm..ciekawe...mi tylko wtedy gdy pójde do zadymionej knajpki ale żeby tak normalnie?LOL :o

Gość dzambalaya
Maniaczko, chyba ci odbilo:O To ze twoje wlosy sa pozbawione wartswy ochronnej i tak szybko sie przetluszczaja nie znaczy, ze inni tez maja ten problem. Myje wlosy co 3 dni i ZAWSZE sa czyste i swieze. Moja mama ma suche wlosy i nawet po 5 dniach nie ma sladu przetluszczenia.

Maniaczka - nie rozumiem co maja zęby do włosów? Twoje teorie są jakies wyssane z palca. Zresztą specjalnie mam myc je cedziennie zeby je niszczyć i sprawić by sie szybciej przetłuszczały? Pomysl trochę kobieto.

Mi nie śmierdzą włosy bo je myje!!! A myje nie dlatego żeby nie śmierdziały tylko, że jest to dla mnie oczywiste dbanie o higiene. I nie dlategoi tylko wtedy jak musze wyjsc z domu. Jak nie wychodze tez sie myje.

Gość Faktycznie jesteś maniaczką
i pewnie jesteś z tych co to wszędzie widzi zarazki itp. :p

Gość było już setki takich tematów
ja myje codziennie

Oj, ludzie, dajcie spokój. A może ma jakąś chorobę? Z ust też nie zawsze smierdzi z powodu palenia lub niemycia zębów, ale np. przy problemach z migdałkami. Czy z zapachem skóry/włosów nie może byc podobnie?

Gość A dlaczego maniaczka
musi myć codziennie włosy? Bo tak je "nauczyła". Im częściej sie myje tym szybciej sie przetłuszczają!

Gość słodziutkaa
ja niestety muszę myć codziennie :( to straszna męczarnia, ale jak chce się ładnie wyglądać to trzeba się trochę namęczyć, mam długie, prawie do pasa włosy i jak nigdzie nie wychodzę to ich nie myję, żeby dac im odpocząć :) dlaczego ja mam przetłuszczające się włosy? :(

Ale Wy nadal nie rozumiecie. Wlosy sie myje, żeby byle czyste, tak samo jak twarz, cialo, zęby, a nie dlatego, że sie prztłuścily. Wlosy najbardziej "łapią" inne zapachy i przesiąkają różnymi dziwnymi zapachami.

Gość magdalenkaaa19
co 2 dni i jest okej :)

pracuje w sklepie rybnym i włosy strasznie śmierdzą mi dorszem i wędzoną makrelą

Gość co drugi dzien myje
hmm, ja nie zauwazylam aby na drugi dzien moje wlosy smierdzialy czy cos. sorki za intymne pytanie maniaczko, ale czy pochwe w srodku myjesz?

Gość co drugi dzien myje
chcialam tylko wiedziec;) i jeszcze mam pytanie , dlaczego naskakujesz na ludzi, ktorzy nie myja wlosow codziennie? i skad taka pewnosc ze wlosy na drugi dzien smierdza? wlasne jakies doswiadczenie?

E tam od razu naskakuje, po prostu dla mnie to jest tak normalne i oczywiste, że dziwi mnie to, że można inaczej. :O Może troche za dużo powiedziane, że śmierdzą ale przesiąkają różnymi zapachami, wystarczy wejść do jakiegoś miejsca gdzie ludzie palą papierosy lub jakiejś restauracji gdzie nie słyszeli o takim wynalazku jak klimatyzacja. :D

Gość co drugi dzien myje
jak widzisz mozna inaczej i nie krzyw sie tak;) jakby ktos ci zabil ojca nalesnikiem

Gość lulalula
każdy powinien myć włosy tak często,aby nie było widać i czuć brudu

Gość co drugi dzien myje
lulalula ma racje. no a ty jak sama piszesz o sobie jestes maniaczka mycia wlosow, wiec w jakis sposiob mozna zrozumiec twoje rozumowanie. pozdrawiam:)

Gość No własnie okresliłas
się mianem maniaczki a to nie jest coś normalnego! :classic_cool:

Gość co drugi dzien myje
maniaczko- ja nikogo nie obrazam, wiec moze lepiej pohamuj sie .

Gość Faaaaajnie
ktoś nie myje codziennie wlosów to jest flejtuchem bo maniaczka tak powie? heh! :o

Gość lejdiiiiiiii
moja fryzjerka myje raz w MIESIĄCU i ma bardzo ładne włosy