Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myamya

Silna wola?mam ją i dam rade......wkrótce piękna

Polecane posty

witam chcialabym załozyc topick ktory bedzie moim i waszym oparciem w walce z własnymi słabościami...za oknem coraz ładniej ...coraz to lzejsze ciuchy zakladamy. A tu problem tkwi zbedne kg i to duzo. mam zamiar wziasc sie za siebie pożadnie i schudnac do wakacji minimum 15kg ....cel moj ogolnie jest wiekszy o jakies 10kg. ale najwazniejsze to zobaczyc na wadze 6 z przodu. czy jestes starsza czy tez mlodsza wejdz i zawalczmy razem....przyłączysz sie?

ale nie ta sama waga ale coz:( szczerzechcialabym wazyc tyle co ty skad jestes?

śląsk Okolice Katowic masz jakaś specjalną dietkę? ja narazie zaczełam ,dużo wody pije, ok 3 litry choć chcę pić ok 5..

ja okilice warszawy....moja dieta to niewiem max 800kcal dziennie duzo cwiczen...po swietach chce zaczac chodzic na silownie (rowerek,bierznia)

tylko my we dwie bedziemy czy ktos jeszcze moze sie przyłaczy

no dieta moja 800kcal od jutra no i cwiczenia a jak zrobi sie cieplo to i bieganie..chcesz sie przyłączyc?

Gość a co jesc w ramach 800 kcal
?

myamya ile masz lat ?:o

aaa 19

hej, ja tez sie odchudzam (co prawda czasem podjadam slodycze:/) ale mam dla Ciebie rade: nie mow : od jutra pocwicze. pocwicz teraz!! zaczniesz dzialac juz dzis, zapal Ci opadnie juz po 2 czy 3 diach, wiec lepiej zaczynac poki jest... :) pozdrawiam i zycze powodzenia.

mam juz dosc w rodzinie gadania: o przytylo ci sie troche ostatniego czasu....itp:(

Gość Lyra02
a ja mam 180cm wz waze 69kg-niby bmi 20,9 ale niestety taka moja uroda,ze zamiast w gore poszlo w dół...Mam wystajacy brzuch i za duzy tylek.chodze na aerobik.mam nadzieje,ze cos pomoze!najwazniejsze dla mnie to zeby dupsko bylo mniejsze. polecam wam diete MMontignac-stosowalam przez 3tygodnie i schudlam z 5kg.niestety wkurza mnie to przygototywanie posiklow i koniecznosc jedzenia o okreslonej porze i zrezygnowalam.moze jeszcze do tego wroce.w kazdym badz razie polecam-duzo sie je a przy okazji chudnie:)

Gość Lyra02
a chetnie z wami pogadam:) na tematy odchodzania sie i inne. zdaje sie,ze wroce jednak do diety Montignac.obecnie mimo iz nie obzeram sie moja waga stoi ale nie spada.przy montignacu spadala...musze sie zmobilizowac bo ten brzuch i tylek od lat mnie dołują.dopiero teraz za to sie zabrałam w tym roku...

Gość Lyra02
*odchudzania

najgorzej to sie zebrac;) no ale i tak sukces,ze w ogole zaczelam robic cos w tym kierunku.na aerobiku staram sie jak najlepiej cwiczyc.musze znowu \'skompletowac\'produkty do diety i zaczac jeszcze raz.

no dokaldnie:) wiesz co masz racje zaraz pojde pocwiczyc :brzuszki, rowerek itd:)

Ja właśnie pije herbatkę slim figura wiem,że dużo to nie da ale lepiej wypić taką niz słodzoną z cukrem ;)

hej widze ze topik umarł;) mam nadzieje,chociaz wasz zapal daje rade;) ja wlasnie wrocilam z aerobiku

Gość anna317
Mam 28 lat, 158 cm wzrostu i 62 kg. Chcę zrzucić 7 kg. Od dzisiaj zaczęłam, zobaczymy.