myamya 0 Napisano Marzec 17, 2008 witam chcialabym załozyc topick ktory bedzie moim i waszym oparciem w walce z własnymi słabościami...za oknem coraz ładniej ...coraz to lzejsze ciuchy zakladamy. A tu problem tkwi zbedne kg i to duzo. mam zamiar wziasc sie za siebie pożadnie i schudnac do wakacji minimum 15kg ....cel moj ogolnie jest wiekszy o jakies 10kg. ale najwazniejsze to zobaczyc na wadze 6 z przodu. czy jestes starsza czy tez mlodsza wejdz i zawalczmy razem....przyłączysz sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 17, 2008 Przyłączam się :) mam 18 lat, wzrost 174 - waga ... 73 kg .. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myamya 0 Napisano Marzec 17, 2008 wiek:19 waga :89kg:( wzrost:167cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 17, 2008 Podobny wiek. Damy radę!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myamya 0 Napisano Marzec 17, 2008 ale nie ta sama waga ale coz:( szczerzechcialabym wazyc tyle co ty skad jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 17, 2008 śląsk Okolice Katowic masz jakaś specjalną dietkę? ja narazie zaczełam ,dużo wody pije, ok 3 litry choć chcę pić ok 5.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myamya 0 Napisano Marzec 17, 2008 ja okilice warszawy....moja dieta to niewiem max 800kcal dziennie duzo cwiczen...po swietach chce zaczac chodzic na silownie (rowerek,bierznia) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 17, 2008 u mnie siłka się nie sprawdziła :( ale za Ciebie 3mam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myamya 0 Napisano Marzec 17, 2008 tylko my we dwie bedziemy czy ktos jeszcze moze sie przyłaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myamya 0 Napisano Marzec 17, 2008 halo czemu tu taka cisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myamya 0 Napisano Marzec 17, 2008 nie wierze w to ze nikt nie ma ochoty zmienic siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adele 0 Napisano Marzec 17, 2008 a jaką diete stosujecie? ćwiczenia też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myamya 0 Napisano Marzec 17, 2008 no dieta moja 800kcal od jutra no i cwiczenia a jak zrobi sie cieplo to i bieganie..chcesz sie przyłączyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co jesc w ramach 800 kcal Napisano Marzec 17, 2008 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co jesc w ramach 800 kcal Napisano Marzec 17, 2008 myamya ile masz lat ?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co jesc w ramach 800 kcal Napisano Marzec 17, 2008 aaa 19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myamya 0 Napisano Marzec 17, 2008 warzywa , jogurty, chlebek wasa, i wiele wiele innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lesna wrozka 0 Napisano Marzec 17, 2008 hej, ja tez sie odchudzam (co prawda czasem podjadam slodycze:/) ale mam dla Ciebie rade: nie mow : od jutra pocwicze. pocwicz teraz!! zaczniesz dzialac juz dzis, zapal Ci opadnie juz po 2 czy 3 diach, wiec lepiej zaczynac poki jest... :) pozdrawiam i zycze powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myamya 0 Napisano Marzec 17, 2008 mam juz dosc w rodzinie gadania: o przytylo ci sie troche ostatniego czasu....itp:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lyra02 Napisano Marzec 17, 2008 a ja mam 180cm wz waze 69kg-niby bmi 20,9 ale niestety taka moja uroda,ze zamiast w gore poszlo w dół...Mam wystajacy brzuch i za duzy tylek.chodze na aerobik.mam nadzieje,ze cos pomoze!najwazniejsze dla mnie to zeby dupsko bylo mniejsze. polecam wam diete MMontignac-stosowalam przez 3tygodnie i schudlam z 5kg.niestety wkurza mnie to przygototywanie posiklow i koniecznosc jedzenia o okreslonej porze i zrezygnowalam.moze jeszcze do tego wroce.w kazdym badz razie polecam-duzo sie je a przy okazji chudnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myamya 0 Napisano Marzec 17, 2008 chcesz sie przyłączyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lyra02 Napisano Marzec 17, 2008 a chetnie z wami pogadam:) na tematy odchodzania sie i inne. zdaje sie,ze wroce jednak do diety Montignac.obecnie mimo iz nie obzeram sie moja waga stoi ale nie spada.przy montignacu spadala...musze sie zmobilizowac bo ten brzuch i tylek od lat mnie dołują.dopiero teraz za to sie zabrałam w tym roku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lyra02 Napisano Marzec 17, 2008 *odchudzania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lyra02 0 Napisano Marzec 17, 2008 najgorzej to sie zebrac;) no ale i tak sukces,ze w ogole zaczelam robic cos w tym kierunku.na aerobiku staram sie jak najlepiej cwiczyc.musze znowu \'skompletowac\'produkty do diety i zaczac jeszcze raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myamya 0 Napisano Marzec 17, 2008 no dokaldnie:) wiesz co masz racje zaraz pojde pocwiczyc :brzuszki, rowerek itd:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 17, 2008 Ja właśnie pije herbatkę slim figura wiem,że dużo to nie da ale lepiej wypić taką niz słodzoną z cukrem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lyra02 0 Napisano Marzec 19, 2008 hej widze ze topik umarł;) mam nadzieje,chociaz wasz zapal daje rade;) ja wlasnie wrocilam z aerobiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 19, 2008 Dajemy radę ,dajemy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczupłą być 0 Napisano Marzec 20, 2008 Madalejna zdradzasz nasz topik:P nie ładnie,nie ładnie:) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anna317 Napisano Marzec 29, 2008 Mam 28 lat, 158 cm wzrostu i 62 kg. Chcę zrzucić 7 kg. Od dzisiaj zaczęłam, zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach