Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 182466

Moj facet romansowal z innymi.Teraz sie kaja!!!Co mam zrobic?

Polecane posty

Gość 182466

Wysylal im swoje fotki, dawal numery telefonow. Odeszlam a on szaleje. Wysyla ogromne bukiety kwiatow, pisze do mnie ze zrozumial swoj blad, kaja sie przede mna ciagle. Jak sie ugne to pewnie zrobi to samo po jakims czasie. Jak wyleczyc sie z tej milosci?

Gość wyleczyc

Gość Zalecenie
Polopiryna C, 4 X 2 tabletki. Przez tydzień. I proszę przyjść na kontrolę za tydzień :)

jedynym lekarstwem jest definitywne zerwanie kontaktu. stara sie stara, a za jakis czas zrobi to samo - moze sie o tym dowiesz a moze nie. chcesz sie narazac na zycie z taka niewiadoma? zmien telefon, przez jakis czas wynajmij mieszkanie, ktorego adresu on nie zna, odsylaj kwiaty, ucinaj wszelkie proby kontaktu z nim.

Gość taka_jedna_
Ja tez sie dowiedzialam ze moj juz byly facet romansuje z kims z chata i chcial sie umowic na spotkanie, wiedzial ze juz raz zerwalam z kims bo mnie zdradzil i ze jestem ostrozna i wyczulona. Mimo wszystko mial to gdzies. Zamiast sie ukorzyc i blagac o wybaczenie, probowal na mnie przerzucic wine wypominajac mi cos sprzed paru miesiecy niby podobnego a tak naprawde zupelnie innego. Ja nie mam watpliwosci co zrobi, oszust pozostaje zawsze oszustem

Gość pytanie zasadnicze
on się nie zmieni, musisz mieć tą świadomość... może przycichnie na jakiś czas ale to wróci :O można wymyślać wiele scenarjuszy ale sama wiesz jak by było :O znajdziesz takiego który będzie Cię szanował i doceni Cię.. wiem że nie jest łatwo ale zgadzam się że zerwanie kontaktu pomaga zapomnieć

Gość znajdz sobie lepszego

Gość a co oznacza....
co znaczy "kaja przede mną" ??? czy mozna po polsku?