Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana_16latka

ZBOCZONY KSIĄDZ...

Polecane posty

Gość Załamana_16latka

No własnie... Chodze do 3 gim. W tym roku uczy nas nowy ksiądz. Ma ze 50 lat. Gdy idą jakies dziewczyny to się za nimi obraca a czasem niby przypadkowo maca po tyłkach. Dziewczyny (ładne) mają u niego same 5 a chłopaki 3 i 4. Czasami np woła mnie do biurka i gdy pokazuje mu zeszyt on bierze mnie za ręke albo łapie za noge. Robi tak większosci dziewczyn. Jak mówilysmy zeby przestał to sie pytał ... a chcesz przejsc z religi? Kurcze .... mam nadzieje ze jakos wytrzymam te kilka miesięcy. Co z takim czymś zrobic? Ale bez gadania nauczycielom albo rodzicom.

Wolisz obcym powiedzieć ? A ON nadal bedzie Was obłapywać. Zmówcie się dzewczyny,zróbcie tzw. prowokację i nagrajcie GO na komórkę.Nie możesz milczeć.ON Was krzywdzi, milczeniem dajecie mu pole do popisu. Błagam poradż się komuś bardzo bliskiemu.Zrób coś z tym dziewczyno!!!!życzę powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość przecież nawet jak masz pałe
z religii to i tak przejdziesz bo to jest nieobowiązkowy przedmiot. Ja miałam w szkole gościa od wf i tak samo,obmacywał,jak się nie miało stroju to trzeba było podnieść bluzke i pokazać a w swoim gabinecie nazywał dziewczyny kurwami :-o Ja z koleżanką powiedziałyśmy to jednej nauczycielce a ona powiedziała o tym dyrektorowi i gościu wylecial. Tak samo radze zrobić