Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna dojrzala

jestem 30 letnia dziewica

Polecane posty

"a wiem że uprzejmych i kulturalnych mężczyzn z honorem i szacunkiem dla kobiet na całe szczęście w Polsce nie brakuje" jakos przez ostatnie 10 lat sie nie znalazło :P problem dziewic w pewnym juz zaawansowanym wieku jest taki, że oczekują od faceta w wieku powiedzmy 30 i wiecej lat, ze bedzie traktowal je, jak 18 latek swoją 17 letnią dziewczyne - chodzil z nia przez rok za rączke i dawal buziaki w policzek

"ps - nie jestem autorka " nie ważne - działasz jako negotiorum gestor wszystkich nieobecnych tu dziewic :P

" Martynka, z takim podejściem, to Ty nigdy faceta nie znajdziesz" ale ona nie uznaje półśrodków :P i oczywiście sie ceni :P

Gość a ja mam 26..
a może Sztautynger niby dlaczego Ci mnei zal?? zawsze robie to na co mam ochote... Niby jak mam to zrobic z peirwszym lepszym?:o

Gość a może Sztautynger
może są chłopy co lubią dziewice, bo sami sobą gówno reprezentują, ale spedzic noc z kobietą nierozbudzoną seksualnie to chyba najwieksze nieszczęście ale dla nawiedzonych dziewic, to niezrozumiałe i niepojęte, co jest zrozumiałe.

Gość martynka9874
a może Sztautyngernic o mnie nie wiesz, o moim życiu i jakie mam doświadczenia życiowe - wiem sporo o życiu- wychowałam się w normalnej a nie rozbitej rodzinie i wiem jakie powinny być relacje między ludźmi nie "urawałam się z choinki" wiem że życie w związku nie jest łatwe i wiem że seks jest bardzo istotny i nie zamierzam od niego uciekac pragne tego ale z odpowiednią osobą myslalam ze juz ja spotakałam ale nie wyszlo i zdarza sie tak i nie robie z tego tragedii porażki i sukcesy w zyciu przyjmuję spokojnie bez euforii w życiu jest raz tak raz tak a nie wszystko moim zdaniem kręci się wokół seksu A was mężczyzn rozumiem doskonale - :) taką macie naturę prawdziwie nie pokochacie kobiety do póki nie zespolicie sie z nią fizycznie - ja to rozumiem. ja jako kobieta wolę najpierw wiedzieć że to jest właśnie to zanim z facetem wskocze do łóżka - czy to źle ????????? nie rozumiem skąd takie oburzenie i od razu ubliżać komuś nie trzeba no ale cóż .... widocznie niektórzy inaczej nie potrafią swojego zdania przekazac

Gość martynka9874
komiczne znalazlam bardzo dużo uprzejmych i kulturalnych ale SZUKAM KOGOS KTO MA PODOBNY SYSTEM WARTOSCI !!!!!!!!!!!!

Martynka... Ty nie rozumiesz jednego. Nie będziesz wiedziała, że to ten dopóki nie wyladujesz z facetem w łóżku. Co z tego że bedzie Ci pasował, intelektualnie, humorem itp.. jak włózku okaże sie totalna porażką? Ty sie zakochasz.. i co wtedy? Będziesz znim mimo że seks do kitu?

Gość a ja mam 26..
a może Sztautynger - niewiele wiesz typowy dupek z Ciebie co tylko po 1 nocy chcialby sobie ulzyc.

Gość a może Sztautynger
pożyjesz Martynka to zobaczysz wszystko kręci się wokół duupy i pieniedzy......

Gość a ja mam 26..
i nie pisz mi ze nie rozumiem facetow, bo jest roznica m-dzy takim co moze odrobine poczekac, widac, ze szanuje dziewczyne, z takim jak Ty, co po 1 randce chce sobie zrobic dobrze. Pozatym dziewczyna (dziewica tez) ma uczucia tez potrzebuje i ma swoje pragnienia, tylko potrafi sie poprostu powstrzymac :)

Gość martynka9874
tak cenie siebie i cenie innych nawet tych którzy próbują tu po mnie "pojechac" za moje inne zdanie to sie nazywa brak tolerancji - tak nie uznaje pół środków może dla Ciebie to złe ale nie każdy jest taki sam i dobrze - bo życie było by nudne

Gość a może Sztautynger
26 latko nie rozmieszaj mnie

Gość a może Sztautynger
to że może poczekać bo szanuje dziewczynę, nie rozśmieszaj mnie jeszcze bardziej

"bo jest roznica m-dzy takim co moze odrobine poczekac, widac, ze szanuje dziewczyne" szanuje :D:D:D:D czy wy macie jakiś wspolny Poradnik Oziębłych Lasek? Kazda te same teksty wali... wiesz dziewczynko, jak mężczyzna okazuje szacunek kobiecie? doprowadzajac ją do oragzmu po którym ona nie moze sie ruszyc przez 20 minut po jego przeżyciu... wiesz jaki facet powyzej 25 roku życia bedzie czekał? desperat albo prawiczek... co sprowadza sie suma summarum do jednego - totalny lewus :D

Gość totalny lewus
ja tam mogę poczekać

Gość martynka9874
a może Sztautynger tak masz wokół d... i kasy.. widziałam i widze to na co dzień - łapówki materializm brak tolerancji agresja ..... nie odpowiada mi takie coś nie jestem materialistką i wiele w zyciu widzialam moze jak bym ci opowiedziala troche byś o mnie zdanie zmienił ale na forum nie bede opowiadać wszystkiego o sobie nie musze iść - tym samym "oślim pędem" za mamoną tylko seks i zero miłości albo euforia zakochania po to by za chwile konczyć związek, zdradzać olać wartościowego faceta dla gościa z kasą i fajną bryka wskoczyć przystojnemu mężczyźnie do łóżka bo mnie fizycznie pociąga

Gość a może Sztautynger
wszyskie nawiedzone dziewice, pożyjecie i zobaczycie na własnej skórze, najpierw na początku facet chce, a kobieta się wzbrania, z biegiem czasu role się odwracają, ona chce a on ma dość, zapytajcie sie mamus i babek to sie przekonacie, czy nie mam racji

Gość a ja mam 26..
sorry ja nie czytalam wszytkich tekstow tutaj, wiec sorrki jesli ktoras powtorzylam?:D ale to tylko utwierdza ze mamy racja:) a tam pozatym czy tak trudno poczekac ten 1 m-c??? czy cos kolo tego??? jesli facet kocha to poczeka, a reszta niech sie wali, i wiem ze sa tacy co moga poczekac ale to sa juz dojrzali faaceci, nie tacy jak Wy, mlode wymiotki:P

Gość szczesliwie zakochana
Ja mam 22 lata, jestem dzewica , moj chlopak prawiczkiem. za 2 lata bierzemy slub i chcemy poczekac z seksem. jest bardzo ciezko bo namietnosc od nas bije ale wiemy ze warto. dla mnie wiara jest bardzo wazna.

Gość a może Sztautynger
no to żeś walnęła, toż napisałem że jestem stary przeżyty pryk

Gość a może Sztautynger
no to bardzo dobrze szczęśliwie zakochana, popieram jako właściciel burdelu, wiecej takich głupków to nigdy nie splajtuje i będę jeździł Majbachem

Gość a ja mam 26..
tak stary pryk ale widac ze coniektorzy faceci nigdy nei dorastaja....

Gość martynka9874
"wszyskie nawiedzone dziewice, pożyjecie i zobaczycie na własnej skórze, najpierw na początku facet chce, a kobieta się wzbrania, z biegiem czasu role się odwracają, ona chce a on ma dość, zapytajcie sie mamus i babek to sie przekonacie, czy nie mam racji" nie rozumiem o co chodzi - nie pisałam nigdzie ze seks nie ma znaczenia - ma znaczenie dla mnie ale nie bedzie to osoba właściwa dla mnie i sama o tym zdecyduje Po niektórych waszych wypowiedziach widać że moje dziewictwo boli co poniektórych... co dziwne - ja na codzien nie robie z tego problemu - mam dobrą prace przyjaciól i normalne życie :) na ten topik trafiłam przypadkiem i szczerze mówiąc podjęłam dyskusję ze względu na ładną wypowiedź KONESERD w której zadał pytanie na które jemu właśne odpowiedzialam jak to jest w moim przypadku:)

Gość szczesliwie zakochana
czy ja Cie obrazam za Twoj system wartosci? jesli czujesz sie niespelniony w zyciu bo nie skonczyles studiow a jedyna Twoja rozrywka jest siedzenie na kafe i udawanie cwaniaka, to bardzo mi Ciebie szkoda i trzymam kciuki zebys odbil sie od dna.

nefrytowa ale tutaj nie ma co autorce tłumaczyć, jakby wiedziała ile traci...tylko nie przekona sie o tym dopuki nie spróbuje...biedny facet do którego się w końcu dorwie:D Bedzie nadrabiała wszystkie stracone lata:D autorka! potencjał tkwi w tobie...gdzies tam:D