Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna dojrzala

jestem 30 letnia dziewica

Polecane posty

brak seksu zastępuje się raczej gorzałką, albo winkiem , z czasem zwiększając dawki, a pracą, no pracoholik to napewno

Doprawdy - tak tysięcy o których moge powiedziec, że chocby odrobine je poznałem, z ktorymi przez kilkanascie lat zycia sie w jakis sposob kontaktowalem, czy to zawodowo, czy prywatnie i o ktorych wiem, ze mają, albo miały męża, mają, albo miały faceta... "A ja znam dziewice 40 i 50 letnie. Dyskusyjne jest czy to jest normalne czy też nie i czy cos straciły w swoim życiu .Straciły na pewno , ale tak bywa. Ludziom róznie się życie plecie i to tyle w tym temacie." nikt tu nie neguje ich istnienia, pytam tylko, czemu one wszystkie są zadbane, piekne i atrakcyjne :D "Dyskusj tutaj jest jałowa , bo to prywatna sprawa jak komu sie wiedzie , jakie wartości preferuje i na ile jest ważny seks w JEGO życiu" to po kiego grzyba zakłada tematy na forum? czy to jest moj temat w ktorym pytam 30 letnie dziewice, dlaczego nigdy nie mialy faceta? czy sam zaczepiam forumowiczki pytajac czy są dziewicami? nie - to one tutaj pisują... a od tego momentu ich dziewictwo przestaje byc ich prywatną sprawą

komiczne ktoś ma obsesję na twoim punkcie już tylko krok od głuchych telefonów:)

,,czemu one wszystkie są zadbane, piekne i atrakcyjne ,,----nigdzie nie napisałam ,ze sa one ładne i atrakcyjne:D. Udane życie seksualne nie ma nic z atrakcyjnoscią , ani inteligencją ani dojrzałościa emocjonalną , zapewniam cie . ,,to po kiego grzyba zakłada tematy na forum?,, ---po takiego samego jak miliony ludzi tu siedzących , bo chce powiedzieć o czymś co jest dla niej ważne , bo jej sie nudzi , bo ciekawa jest opinii innych.

Dziewne ze wykazujecie tyle jadu i agresji wobec 30-letnich dziewic. Cos wam nie pasuje? Skad tyle chamstwa i wredoty w waszych wypowiedziach? I calowity brak tolerancji, klasy i kultury. Wiadomo, internet i zaraz pelno chamstwa. Choc niestety na ulicach tez je widac. Mowie tu o pustych panienkach i facetach na zel, zero mozgu, ale \"robia to\" od 15 roku zycia jak zwierzatka. Troche tolerancji wobec tych co chca inaczej i ktorzy czekaja na milosc. I atrakcyjnosci nie ma tu nic do rzeczy. Mozna byc super atrakcyjnym i nie miec dlugo kontaktow seksualnych. Mozna sie zwyczajnie nie zakochac, mimo powodzenia. Bo prawdziwa milosc zdarza sie niekiedy jedna na cale zycie. A seks dla sportu to nie dla mnie.

Gość oferma
a ja tam nie wierzę w to wszystko. na pewno jesteście brzydkie i sfrustrowane. sam jestem prawiczkiem i to dobrze w latach, mam jakieś tam zalety ale przecież nigdy nie stwierdzę że jestem atrakcyjnym supersamcem :D

Gość Czarny wilk
Nietóre Wasze wypowiedzi zwalają z nóg. Co tak DZIWNEGO jest w tym że 30-letnia dziewczyna jest dziewicą ? Jeśli ktoś z Was uważa że taka postawa jest dziwna czy też nie normalna powinien się udać do dobrego psychiatry. Dziewictwo to zupełnie naturalny stan u dziewczyny, bez względu na wiek. Świadczy jedynie o tym że dziewczyna szanuje się. Nikt Wam nie zabrania rozpoczynać współżycia kiedy chcecie i nikt Was z tego tytułu nie osądza. Dlaczego więc cześć z Was krytycznie ocenia te dziewczyny ? Chyba Was maksymalnie porąboało. Do dziewic... ;) Samo dziewictwo nie gwarantuje niczego, jednak czyste serce to wielki skarb. Nie dajcie sobie zrobić wody z mózgu.

Gość Czarny wilk
>oferma No dobrze, powiedz mi dlaczego np. taka piekna dojrzala miała by kłamać ? Oczywiście może być to podszyw, ale równie dobrze może to być prawda. Nie dziwię się że ta dziewczyna ma dość, skoro na około słyszy non-stop krytyczne komentarze. Bez przesady.

Gość Ewelina__27
podziwiam. Ja byłam dziewicą do 22 roku życia. miałam 3 partnerów seksualnych. ostatni to mój kochany mąż, ojciec naszego dziecka .... nie mogłabym żyć bez seksu. w ciąży i po porodzie owszem, łącznie było 6 miesięcy postu,ale daliśmy radę, teraz to nadrabiamy ;P

Gość GENY GENY GENY
Każdy ma inny temperament to raz, dwa, że każdy ma też inne priorytety , a trzy to mnie tam wisi czy ktos jest czy nie jest dziewicą/prawiczkiem . To doprawdy nie moja sprawa i nie rozumiem skad takie poruszenie.

Gość Czarny wilk
>bardzo miły blondyn >Romuś gadaj sobie co chcesz, ale po dobrej nocy następuje dobry dzień, jak się >w łóżku nie układa to nie układa sie w niczym, i można jajo znieść, a ja i tak będę >miał rację Nie wiesz nawet jak bardzo się mylisz. hihi ;) Zarówno w sferze seksu, jak i poza nim ważna jest wyobraźnia i inteligencja. Możesz mieć ogromne przyrodzenie i temperament, ale jeśli związek ma się opierać przede wszystkim na tym do POPIERO wtedy można umrzeć z nudów. hihi ;) Wierz mi nie raz słyszałem takie teksty od kobiet z różnym stażem. Facet w łóżku jest dobry, ale poza nim beznadzieja.

Seks jest wazny ale tylko z ukochana osoba, odraza mnei mysl pocalowania sie z kims do kogo nic nie czuje a co dopiero pojscia z nim do łozka. Po prostu jak ktos jest wrazliwy i uczuciowy, pragnei bliskosci tylko z kims kogo kocha. A w zyciu bywa i tak ze w wieku 30 lat nie spotkalo sie jescze faceta do ktorego poczulo by sie\"to cos\" . Nie kazdy trafia na milosc w wieku 18 lat. Z reguly wczesne wpolzycie rozpoczynaja dziewczyny, ktore sa \"imprezeowe\". Lubia imprezy, piwo, papierosy, alkohol, dyskoteki. Sa mneij wrazliwe lub wcale. Zaczynaja wspolzycie chociaz sa niedojrzale i nie dorosly do tego. i gdzie tu jest powiedziane ze 18-20 lat -kazda kobeita ma stracic dziewictwo? Moze taka co ma 24 lata czuje ze jeszcze tego nie chce? a moze wprowadzic obowiazek straty dziewictwa? Matura i od razu strata dziewictwa. Duzo tu na tym topiku prymitywnych facetow i dziewczyn, ale na pewno to co pisze pozytywnie odbiora ludzie na poziomie. Pozdrawiam Was i nie dajcie sie zdolowac prymitywnym ludziom ktorzy oceniaja wasze zycie. To kiedy ktos traci dziewictwo jest sprawa indywidualna kazdej kobiety.

Gość Szukanie dziury w całym.
ewelina_27 "byłam dziewicą do 22 roku życia. miałam 3 partnerów seksualnych. ostatni to mój kochany mąż, ojciec naszego dziecka ...." Właściwie to jest idealna kolejnosć i spójność w działaniu. 1. czekałam, szukałam, marzyłam 2.spróbowałam, myślałam, że ten, poeksperymentowalam 3.zakochalam się i seks w związku sprawia mi przyjemnosć Nie szukam, bo mam wszystko czego mi potrzeba i nie chcę skoku w bok (bo wiem, jak smakuje inny). Gratulacje. Dziewice powinny brać z ciebie przykład.

Gość taka se
ale 30-letnia dziewica to zmanierowana stara panna i nie wierze w jej urodę i piękno do 30-stego roku zycia ani razu sie nie zakochała, nikt nigdy jej nie zainteresował?? moze i tak tylko ze z drugiej strony pewnie nie było zainteresowania ----- i taka prawda inaczej sprawa się ma jesli ktos ma jakies uprzedzenia z dzicinstwa czy cos w tym rodzaju --- takie osoby oczywiscie rozumiem

Gość niektore kobiety chca miec
w zyciu tylko jednego partnera, nie chca miec innych

...pod warunkiem, że dawałby swojej kobiecie to, czego ona potrzebuje. A jak nie, to zaczynają się topiki w stylu: "On mnie zaniedbuje, chyba poszukam kochanka, bo mam duży temperament a jemu wystarczy raz na tydzień... A poza tym kocham go, jest dobry, czuły i odpowiedzialny." albo " Starał się do ślubu, był moim pierwszym, a po ślubie zmienił się, nie zależy mu, chyba sobie poszukam kochanka. Czy wszyscy są tacy? Bo nie mam porównania..." Większość kobiet chciałaby mieć jednego partnera... Nie wyłączając dziwek i nimfomanek - dziwka z reguły oprócz klientów ma JEDNEGO, STAŁEGO parnera, z którym robi to dla przyjemnośći:) a nimfomankajakby trafila na skrzyżowanie supermena z Melem Gibsonem i o kondycji lwa w czasie rui - też by nie szukała więcej.

Gość niektore kobiety chca miec
niektory kobiety wlasnie marza zeby oddac sie temu jedynemu i nie miec oprocz meza innych partnerow

Gość taka se
ale jak poznac na dzien dobry ze to ten ---- niektórzy po slubie sie rozstają nawet czyli te dziewice nigdy nie spotkały kogos kim bylyby zainteresowane albo bylo brak wzajemnosci....a nie uwazasz ze to dziwne....moze w nich cos jest nie tak poza tym autorka topicu uprawia jakis exhibicjonizm bo w jakim celu tu o tym pisze?? szuka rozprawiczyciela czy co?? przez net??

a jak ten "jedyny" partner okaze sie pomyłka? bedzie zdradzal lub cos w tym stylu? To co wtedy? niby jak chcesz sprawdzic czy to ten jedyny? zrobisz mu jakis test? W wieku osiemdziesiaciu lat powiesz sobie ze jednak spedzilas zycie z niewlasciwa osoba. Wszystko przez wlasna glupote. kobieto w jakim ty siecie zyjesz? czekacie na niewiadomo jakiego ksiecia, a ze swojego dziewictwa robicie swietego grala. Zyje sie tylko raz i wszystkiego przeba sprobowac. bycie 30-letania dziewica to jednak swidczy ze z autorka jest cos nie halo! Pewnie nawet nie zdaje sobie z tego sprawy, ale tak bywa!

Gość taka se
zmanierowanie odstrasza od was potencjalnych partnerów, wyobrazcie sobie zelazne dziewice młodą dziewczynę ktora w sypialni zachowuje sie jak "dziewica", jest niepewna, zmieszana, niesmiała a wręcz nieporadna --- to moze byc nawet urocze dla mężczyzny a wyobrazcie sobie dojrzałą laskę (czyt. starą babę) - jest to żałosne ----- dzidzia piernik w sypialni z wypiekami na twarzy i nie istotne ze moze jedna z drugą młodo wyglądacie, dziewczęcego uroku już nie macie..

Coś w tym jest:) Tylko jeszcze jeden drobiazg - to się również tyczy 25-30-letnich prawiczków, którzy są uroczy, nieśmiali i tacy zagubieni, że aż kochani. Jeśli jest uczeń, znajdzie się i nauczyciel ze stażem, doświadczeniem i powołaniem do wykonywania zawodu:) Związek dziewicy i prawiczka - gdy oboje są w wieku..."jeszcze rozrodczym":) gwarantuje zdziwienie, bo wyobrażenia nawartsione przez lata stają się normą i prwaie w 100% przypadków odbiegają one potem od rzeczywistości, jeśli przyjdzie do próby face-to-face.

Gość 30 letnie dziewice
wymyślają przenajróżniejsze teorie aby sobie poprawić humor a prawda jest bardzo prozaiczna, po prostu nie miały wzięcia i nikt ich nie chciał, i żal im aż dvpę ściska, jak widzą że inne mają jak nie dzieci to swoich chłopów, to picują że czekają na tego jedynego. A Sztautynger napisał fraszkę: Brak okazji, odwagi, ochoty, to powód niejednej cnoty.

Gość taka se
w wieku ok 30 lat ---dziewica z prawiczkiem to jest jedyne wyjscie----grozi jedynie brakiem orgazmu u niej i przedwczesnym wytryskiem u niego :-D

Gość taka se
no tak, a potem mowia ze skarb maja dla tego jedynego, szkoda tylko ze sie zaden chetny nie porwał na ten skarb miedzy nogami

Gość sa dziewice ktora maja 25 lat
i sa sliczne jak lalki barbie i towarzyskie, tylko nie spotkaly odpowiedniego faceta, niektore bardzo atrakcyjne dziewczyny po 20stce nigdy jeszcze nie byly w zwiazku

Dziewica z prawiczkiem - wcale to nie jest jedyne wyjście!! Przeciwnie - to takie wyjście ostateczne:) Nauczyciel/nauczycielka dużo bardziej wychodzi na zdrowie (głównie psychiczne). Ten jedyny/jedyna mógłby mieć doświadczenie, bo odkrywać zakazane lądy erotycznych rozkoszy jest najprzyjemniej, gdy oboje mają "trochę mniej" lat. Wtedy jest to naturalne i każdy odkrywa "świat" od nowa. Dziewictwo w wieku średnim ;) ma się tak do dziewictwa, jak Uniwersytet Trzeciego Wieku do studiów dziennych.:):):)

Gość taka se
ale tu mowa o 30 letnich, przynajmniej ja o takich mowie i taki jest topic do młodszych nic nie mam, przeciez nikt nie musi tracic cnoty w wieku nastu lat ale jak słyszę 30 lat i piekna dojrzala i cudowna tylko nie miala komu swojego skarbu powierzyc to wzdryga troszkę i smieszy tak naprawdę

trudno powiedzieć jaka jest przyczyna takie dziwnego stanu rzeczy, może to karma, przeznaczenie. Ja już zdążyłem się dwa razy ożenić, a mam kolegów, którym nic nie brakuje, po 40-sce, kawalerkę pędzą...