Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heyah naiwna

Heyah - zabiera kasę z konta

Polecane posty

Gość Heyah naiwna

Dziś doładowałam konto a po otrzymaniu SMSa ze doładowałam chcialam zadzwonić a tu komunikat: doładuj konto bo nie masz nic na koncie... a tam powinno byc ponad 30 zł. Czy ktos tez tak ma?

Gość Tyśka85
Ja mam Heyah już ponad 3 lata i nigdy nie było najmniejszych problemów...

Gość Heyah naiwna
do dzis było cudownie ale dzis coś sie stalo nagle taka sytuacja dzwoniłam do Biura obslugi, ale nie łączyło ..............

Gość Tyśka85
Kurczę, nie wiem co mogło się stać. Musisz próbować się dodzwonić,a może po prostu doładowanie przyjdzie później,no nie wiem

Gość Heyah naiwna
doładowanie doszlo - potwierdzenie SMSem i 2 zł z Klubu też doszlo a na stronie w Heyah mam minus 16 zl po prostu wysiadł komputer u nich i coś sie zaczęlo psuc a może to taka promocja??????

idz z tym do BOK`u powiedz co sie stalo, to napewno jakas pomylka. Jak mi tez sie stala podobna sytuacja w Sim+ to potem mi dali dyche gratis :)

Gość Heyah naiwna
kiedy nie moge sie połączyć z BOK. To jest 7 - i slysze że nie wybrano liczby! Napisałam emaila do nich i czekam na odpowiedź. Ale chcialabym wiedzieć czy komuś też sie dzieje? Czy ktoś dzis doładowywał?

Gość Heyah .
Ja także mam teraz taką sytuację . Wczoraj doładowałam sobie za 20 zł . Dziś sprawdziłam ile mam , tak z ciekawości ... A tam 12 zł .. :O Gdzie jest 8 zł ? Nie wiadomo . 4 godz póżniej sprawdziłam i mniałam już 8 zł ... Masakra nadal mi uciekaja i nwm co robić .. :C

Gość Emmett Fitz-Hume
Pisz reklamację na @.

Gość raibosh
Sprawdź historię internetu w telefonie. Aplikacje potrafią pociągnąć w tle, bez Twojej wiedzy. Moja pociecha też straciła doładowanie a przyczyną okazał się 1 filmik z yt.

Gość gość
Nie wiedziałem, że tyle ludzi ma niespełnione marzenia o byciu archeologiem.