Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krUlewska

NAJGORSZY TYP FACETA /PISZCiE JAKI WEDLUG WAS I CZEMU

Polecane posty

Gość krUlewska

Gość żydy są okropne
nie ważne jaki ,jak żyd to już jest najgorszy

przystojny podrywacz... wiadomo czemu:O Nie cierpię podrywaczy, niestety wszyscy moi tacy byli, a ja wiecznie zazdrosna:O

Gość dawnych wspomnień czar
Niezdecydowany. Bez własnego zdania. Podlegający wpływom.

Gość hihok
ciepłe kluchy, taki zbity pies, tylko niamsiu i ciamsiu, koniec świata itp. Nie ma Mnie i Jego. Jest ON I JEGO DZIEWCZYNA. :O

nie nie mam \"taka lajza z pasjami\" chyba że chodziło o pejsy ale też nie mam nie mam też \"z goglami na nosie\" ani \"ktory gowno zarabia\" bo to sugeruje że coś zarabia :D a poza tym mam zestaw własnych \"szczególnie poszukiwanych\" przez dziewczyny cech

Gość esmeralda88
najgorszy jest maz

nie mogą bo jestem: niski, nudny, brzydki, fatalna sylwetka, kiepska twarz, źle ubrany, skrajnie nieśmiały, małomówny, mam 24 lata i nigdy nie miałem dziewczyny, nie mam przyjaciół, nie mam bliskich znajomych, nie tańczę, nie imprezuję, brak pewności siebie, nie mam ambicji, nie mam szans na dobrą pracę, nie mam samochodu, nie mam prawa jazdy, nie mam pasji, nie mam ciekawych doświadczeń z życia, nie jestem sprawny fizycznie, nie mam mięśni, nigdzie nie chodzę, w sumie nie mam telefonu komórkowego, nie potrafię gadać z ludźmi, jestem przeciętnie inteligentny, nie mam poczucia humoru, nie mam gustu, nie mam de facto własnego mieszkania, nie mam zdania na większość tematów, nie mam wiedzy, nie potrafię podejmować decyzji, nie jestem stanowczy, nie umiem być asertywny, itd... no coś by się jeszcze znalazło i jak teraz? są szanse na wyjście na ludzi :classic_cool: 🖐️ :O

Gość american pie
a ja wygrałem.. nikt nie jest bez szans nawet w tym filmie głupi i głupszy ten pajac miał szanse co prawda jedną na milion ale miał:classic_cool:

Gość mikser
mam rade idz do łazienki klęklij przed kinlem i walnij się deklem ze dwa razy ale jak dla mnie to ze cztery idz do sklepu i każ się ubrać najlepiej jak pracuja tam laski to ci doradza jak się nie znasz tylko nie idz do jakiegoś geja bo przepadniesz idz do lokalu zamów tekile zapal papierosa podejdz do pierwszej lepszej co cisie podoba i zapytaj co lubi na śniadanie a jak odmówi to niech żałuje :)

Gość mikser
nie pijesz nie palisz och to bedziesz żył długo ale poco takie życie

Gość ano ano ano...
nie martwcie sie chłopaki....macie wszak kopmutery, czyli cos tam macie

Gość ano ano ano...
no chyba , że walicie przy nich konia popijając piwo! chamy internetowe!!