Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HEHEHHHOOO

PRZETRZYMALAM FACETA W NIEPEWNOSCI TERAZ JE MI Z REKI

Polecane posty

Gość HEHEHHHOOO

Jeszcze nie dawno to ja sie do niego dobijalam smsami ,na gg itp .W koncu po spotkaniu ktoryms tak doszlo do czegos wiecej niz tylko pocalunki i juz mi nie zalezalo jakos tak odczarowalam sie nie wiem czemu,i teraz on sie do mnie dobija a ja mam gleboko w dupie,niech teraz poczuje to co ja wczesniej:D

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Jak ci je z ręki to uważaj,żeby jej kiedyś nie odgryzł. :D

Gość fsdfsdfdsdf
żal mi Ciebie, poważnie. masz jakiś uraz mózgu, ale nie martw się.. są na to pewnie jakieś leki byś myślała jak normalny człowiek ;)

Gość HEHEHHHOOO
Nie mam zadnego urazu mozgu ale super jest uczucie jak teraz on cierpliwie czeka na smski,na gadulcu a ja go olewam totalnie ..oh tylko takie uczucie kocham...dziewczyny czasem warto mowie wam:D

Gość HEHEHHHOOO
jem jego fekalia to mnie podnieca:O

Gość pogodynka....
i bardzo dobrze, niech faceci też platają jak psy to im dobrze zrobi

Nie mam zadnego urazu mozgu ale super jest uczucie jak teraz on cierpliwie czeka na smski,na gadulcu a ja go olewam totalnie ..oh tylko takie uczucie kocham...dziewczyny czasem warto mowie wam Dajmy na to, że ten facet stanie się Twoim życiowym partnerem, ten albo taki sam. Zapewne stanie się to, co zazwyczaj sie zdarza w związkach opartych na takich relacjach. Początkowy triumf zamienia się w znudzenie. Kobiety instynktownie pragną silnych mężczyzn, silniejszych psychicznie od nich samych. Po jakimś czasie poszukasz sobie kochanka, który przeora Ci pochwę razem z psychiką :D bo ta ciapa w domu nie będzie tego potrafiła

nie ma to jak pies Pawłowa, a czy teoria kija i marchewki wobec ludzi się sprawdza. wątpie bardzo......

Gość wlasnie probuje pogrzebac...
mi wlasnie przeoral taki jeden, ha ha tak mi przeoral psychike ze puste pole zostalo. Coz, wiosna idzie, moze na tym pustym ugorze wzejdzie cos pozytecznego? w kazdym razie dzieki za te rolnicze skojarzenia :)

Teoria kija i marchewki sprawdza się w stosunku do wszystkich kręgowców, drogi Kolego :D

Ważne też jest nawożenie i ostrożność przy zasiewach.

:D:D:D:D:D cierpliwie czeka ,w w międzyczasie szuka :D:D:D:D:D i naraz zamilknie ,a Ciebie szlag trafi :P:P:P Taki typ kobiety jak ty to nadaje się góra na parę numerków:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość wlasnie probuje pogrzebac...
Z ostroznoscia przy zasiewach to sie zgadzam, czy powinnam szukac u wiarygodnego dostawcy? No i jeszcze trzeba patrzec, co by jakies chwasty nie wyrosly... a wzgledem nawozenia co proponujesz?