Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Md85

bole głowy

Polecane posty

Gość Md85

od niedzieli kilka razy dziennie boli mnie głowa, czasami przechodzi samo, w innym przypadku muszę wspomóc się tabletką. Wczoraj było najgorzej siedziałam w pracy przed kompem i nagle zaczeło mi sie strasznie kręcić w głowie, zaczełam widzieć "za mgłą" na prawe oko widziałam znacznie gorzej niż na lewe, trudności sprawiało mi odczytanie czegokolwiek na monitorze. Zwolniłam się z pracy i poszłam sobie zmierzyć ciśnienie, miałama 140- 80 wróciłam do domu i poszłam spać, po południu znów je zmierzyłam i tym razem było 130-90 dodam ze mam 23 lata, pani pielęgniarka powiedziała ze jest za wysokie jak na mój wiek. W wieku 10 lat miałam chore zatoki i punkcje, czy to możliwe, że zatoki znów mi wracają, dziś też głowa mnie trochę boli ale nie tak bardzo jak wczoraj..........

Niestety znam ten ból. Też jak byłam mała miałam problemy z zatokami. Oststnio ciągle bolała mnie głowa, coziennie, do tego bolało mnie oko, cześć policzka. Poszłam do laryngologa. Zatoki sa czyste, ale mam migreny na tle alergicznym. Przejdz się do specjalisty dla świętego spokoju.

Gość Md85
hmmm ja tez mam alergię możliwe ze te bóle głowy to od alergii, hmmm na to bym nie wpadła, dzięki za odp.

Ja też się zdziwiłam, że coś takiego jest. Lepsze to niż chore zatoki. Jak tylko zaczyna cię boleć, to weż tabletkę, żeby szybko przyblokować ból. Mi pomaga wąchanie mięowego olejku i chlodny okład.

Gość Md85
na wszelki wypadek prześwietlę sobie zatoki, ale wydaje mi sie ze to będzie ta alergia

Gość Md85
Jak często powtarza się u Ciebie ta migrena?

Ostatni miesiąc miałam chyba za dwie trzydniówki. Teraz jest trochę lepiej. Cześciej pojawia się jak mam więcej nerwówki

Gość idę na tory
bóle głowy..hmmm...najlepsze badanie to rezonans magnetyczny..najleoiej wykryje co jest nie tak,,badanie trwa 4o min...przechodzilam przez to...od kiedy pamietam mam czesto straszne bole a co dziwne zadnych zmian nie wykryto...chyba za duzoi sie stresuje i to od tego moze