Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psełdonim

Kobiece wariacje n/t magii męskiego ciała.

Polecane posty

Gość ja bym napisała tak
U mnie od wczoraj sie ciągnie.Ktoś zdradził moją tajemnice.Troche mnie to zirytowało.Dziekuje Justyś ze jesteś:classic_cool:

Gość Psedłonim
Podnoś, p. Justynaaaa. Postanowiłem Cię mianować urzędującym prezezem tego tematu. Ja muszę zniknąć na jakiś czas, a nam potrzeba kogoś do podmiatania izby. :-) Miej się dobrze. :-)

Gość Ju...
Dzień dobry.🖐️:) No wybacz, ale Twoją sprzątaczką to ja nie będę. Myslę jednak, że kogoś zwerbuję.:classic_cool: A dokąd się wybierasz i w jakim celu? Rozumiem, że o długim weekendzie mowa, czy tak?

Gość Ju...
Nie męczę już. Również miej się dobrze. Dziękuję i całuję.👄;)

moj mezczyzna moze nie ma idealnego ciala...moze nawet ma tego cialka (jego zdaniem) troszke za duzo...ale uwielbiam kazdy centymetr tego najwspanialszego ciala na swiecie

Gość Psedłonim
P. Justynaaaa, nie sprzątaczką, ale godną następczynią, która w twórczy sposób przysłuży się do rozwoju tego tematu. :-) Ps. Dla Twojej informacji - udaję się na wycieczkę zagraniczną do Fraknfurtu nad Odrą. :-)

Gość kropka w zielonym kolorze...
:D:D:D ...Piersi mężczyzny są jak tarcza. Kobiety pierś tę stroją w zbroję. Wieczorem chronią się w jej cieniu, targane wiecznym niepokojem codziennych obaw, trosk, rozterek. We śnie szukają ideałów w mężach, kochankach, przyjaciołach... (zwyczajny "chłop" im nie wystarcza),... po to, by rankiem znowu stwierdzić, że pierś mężczyzny jest jak tarcza. :D:D:D

Gość kropka w zielonym kolorze...
O tempora! o mores! A gdzie romantyzm, gdzie tajemnica? Zostawmy tedy choć listek figowy aby ciekawsze były rozmowy...:D

Taaaaaaaaaaa,ich ciała mmmmmmmmmmm-oni dobrze o tym wiedzą,że na nas działają. Dziewczyny-super piszecie ;-)

Gość Ju...
No to do góry.:D

Gość Kropka kolorowa
:D podnoszę!!! ..." przez przepaść twoich oczu siedem barw tęczy się toczy. Każda na inną pogodę, na inną dnia porę i nocy... W oczu odcieniach tęczy widać twoje nastroje... Choć nic się nie zmieniło, ubierasz oczy w barwy , tego co jest i było..." :D:D:D

Gość ahh to ja....
jego oczy sa powalajace....i mimo ze do idealu mu daaaaaaleko uwielbiam jego cialo :) na sam amysle sie rozmarzylam..ahh..a on daleko :(

Gość gocha_zzz
Ju ma absolutną rację, jak to pięknie ujeła facet ma być z jakby wyciosany z drwna surowy, ciosany, i koniecznie włosy na klacie. Tylko dobre w łóżku prawdziwe wulkany seksu lubią takich facetów, taki facet wytwarza zwierzęcy instynkt. Uwielbiam jego mocne czarowne wejrzenie stalowo granatowych oczu z ciemnymi diabolicznym brwiami, ma pęłną gębę zębów , w tym jeden tak leciutko wystaje jak się uśmiecha , wygląda to zabawnie szelmowsko, i filuternie. Ma wielkie bary i plecy , jest opalony z granatowymi oczami, przy moim jasnym ciele pięknie to wygląda, i taka soczysta spora umięsniona dupka jak u młodego niedzwiadka -szybka jędrna zwrotna mniam

Gość Psedlonim
:-) Pisac, pisac, prosze. Ja za bardzo nie moge, ale Wy przeciez nie macie zadnych przeszkod. P. Justynaaaaa, pieknie dziekuje....:-).

tak.. owłosiony ciemne oczy, ciemne włosy silne ramiona i takie "męskie dłonie", mocne te uda silne, umięśnione i łydki i ta dynamika jego ruchów to jak gestykuluje jak mówi, z taką pasją i te usta takie pełne, miękkie ale silne..

Gość Ju...
Psełdoniemie, co Cię o tej porze na kafe sprowadza? Wybacz, nie popisałam się z czuwaniem nad topikiem, ale nie miałam dostępu do komputera. Niemniej, poprawę obiecuję. [ale o lekkiego klapsa to poproszę] :P Jak wrażenia po wyjeździe?

Gość Psedlonim
:-) Kiedy, p. Justynaaaa, ja jeszcze nie wrocilem. Aktualnie kraze wokol Gibraltaru. :-)

Gość Idilajtiej
hmm...wariacje mowicie... ja tam np mam zajawke na meskie przedramiona...musza byc duze umiesnione ladnie tzn nie zeby Pudzian od razu bo to to bleee ale tak z umiarem...poza tym barki hmmm....ale te moje wariacje nijak sie maja do rzeczywistosci bo to mnie kreci owszem ale moj facet np nie posiada zadnej z wyzej wymienionych nalezy raczej do szczuplych za szczuplych ale za to jakie ma spojrzenie i usmiech...powala mnie normalnie...uwodziciel wstretny...oczy sa naprawde bardzo sexi...

Gość Psedlonim
Dobra, p. Justynaaaa. Zmykam spac. Z Milo bylo spotkac w tak niecodziennych okolicznosciach. Pieknie Ciebie pozdrawiam. :-). Klaniaj sie naszym sympatycznym kolezankom. :-)

Gość Ju...
Aha.:D Lepiej uciekaj, bo jeszcze pomyślimy sobie, że jesteśmy dla Ciebie lepszą atrakcją niż Twoja podróż.:P Zrób jakieś fotki koniecznie... mam nadzieję, że się podzielisz. Miłego wypoczynku życzę.🌻 Należy Ci się [raz na jakiś czas]:P

Gość Ju...
Za pozdrowienia serdecznie dziękuję i oczywiście odwzajemniam. Dobrej nocki.🖐️

Gość Ju...
Up:D

Gość Kropka kolorowa
.....dziewczyny co z Wami???? .....gdzie Wasza kobieca natura??? :D:D:D

Gość Ju........
Kobieca natura pewnie w tej chwi z mężczyznami w łóżku się wyleguje.:D

Gość Ju......
c.d...n.?

Gość Psedłonim
Dalsza część musi koniecznie być. Witam, i pięknie pozdrawiam, p. Justynaaaaaaaa. :-)

Gość Psedłonim
Ejże, drogie Panie. To ale wszystko, co macie do napisania w sprawie maggi męskiego ciała?