Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komiczne to totalny

frustrat i palant

Polecane posty

"Płeć sama w sobie nie ma nic do rzeczy. wiele racji z tą róznicą ze wam męzczyzną wystarczy dobra kuchnia niezły sex i wieczór przed telewiorem abyscie poczuli się jak w niebie" Z dezylwonturą wyrażasz opinię bez merytorycznej wartości. Kolejny stereotyp, który znajduje uzasadnienie w rzeczywistosci ale na równi z obserwacją, że kobiety tylko ciuchami się interesują. Tak jak wyżej napisałem, są różne typy. Oczywiście, np: kobiety łączące seksowny wygląd ze zdolnościa do czytania ze zrozumieniem, należą do mniejszości :)

na erotycznym się relaksuje Doprawdy ;) komiczne nie nosze czerwonych butów jak mam ich tylko 4 pary to chyba wiadome ze muszą byc w uniwersalnym kolorze ;)

"Płeć sama w sobie nie ma nic do rzeczy. wiele racji z tą róznicą ze wam męzczyzną wystarczy dobra kuchnia niezły sex i wieczór przed telewiorem abyscie poczuli się jak w niebie" Z dezylwonturą wyrażasz opinię bez merytorycznej wartości. Kolejny stereotyp, który znajduje uzasadnienie w rzeczywistosci ale na równi z obserwacją, że kobiety tylko ciuchami się interesują. Tak jak wyżej napisałem, są różne typy. Oczywiście, np: kobiety łączące seksowny wygląd ze zdolnościa do czytania ze zrozumieniem, należą do mniejszości :) A tak na marginesie - nie jest to akurat moj fetysz :P

frk ;) wybacz nie czytuje wcale frustratów ;)

dla rózowej lalki Barbi to rózowe bedą najbardziej uniwersalne :D:D:D

V33 czerwień jest elegancka i uniwersalna...odcień jest istotny;) nie zubażaj swojej garderoby czarnymi półbutami:D

w mojej garderobie nie ich kolor jest najważniejszy ;) czern lepiej podkreśla czerwien ;)