Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gunilla

JESTEM STRASZNIE ZAZDROSNA, pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość Gunilla

moj ex ma dziewczyne od roku ponad jest z nia chyba szczesliwy, a ja sobie nikogo nie znalazlam, faceci chca sie ze mna umawiac, ale jakos ich splawiam, zawsze cos mi nie pasuje, w dodatku pomimo ze z kolegami mam swietny kontakt i umiem sie z nimi dogadac to randek sie boje, mam jakiesj kompleksy i zahamowania, boje sie ze nie bede miala o czym rozmawiuac itd.Były mnie zostawil, w sumie ja to sprowokowalam, on chcial sie dogadac, ale potem stwierdzil, ze chyba powinnismy sie rozstac, potem mialam z nim niby jakis kontakt, ale pozniej sie poklocilicmy i on mnie chamsko olal, nawet na zyczenia swiateczne nie odpisal, boli mnie to potrojnie: to ze mnie tak olal, ze nie chce miec ze mna kontaktu, to ze ma kogos, jest z nia szczesliwy, czuje sie zle i niedowartosciowana. powinnam go olac, mysle ze nawet nie o niego chodzi, bo zrobiil mi pare swinstw ale o sam fakt ze on jest szczesliwy a ja nie zlosliwcow prosze o darowanie sobie niemilych komentarzy, i tak mam dola wiec nie dobijajcie lezecego

Gość donkeydonkey
jak sobie znajdziesz kogos to ci minie

jestes zazdrosna tylko o to,ze Jemu sie uklada a Tobie jakos nie bardzo. Przez ta zlosc i zazdrosc podswiadomie blokujesz sie na inne zwiazki. Myslisz,ze juz nie bedziesz szczesliwa, ze chyba nawet nie chcesz teraz nikogo. Paradoksalnie predzej bylabys szczesliwa jakby On sie rozstal ze swoja dziewczyna niz jakbys ty teraz kogos znalazla... Potrzebujesz czasu, wiem,ze pewnie wszyscy Ci tak mowia, ale Moj Facet byl w takiej samej sytuacji jak Ty. Kiedy Go poznalam myslalm,ze ciagle kocha EX ale okazalo sie .ze on jest tlyko zazdrosny ,ze Jej sie ulozylo a Jemu nie. Powoli zaczelma z nim budowac zwiazek teraz jest szczesliwy ze Mna i nie mysli nawet co u Ex :) Moja rada: zacznij spedzac z kims czas, komu na Tobie zalezy, kto poswieca Ci duzo czasu i dla kogo jest wazna a zazdrosc o ex sama przejdzie bo nie bedziesz miala nawet czasu o Nim myslec :)

Gość Gunilla
masz racje, musze sobie kogos znalesc.Wiem, ze nie kocham swojego bylego, za duzo zlego mi zrobil, zreszta od dawna z nim nie mam najmniejszego kontaktu