Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hijka

RECE MI JUZ OPADAJA

Polecane posty

Gość hijka

prosze doradzcie cos ..ja juz nie wiem co robic co myslec.. bralam tabletki anty (jeannine) odstawilam i po 2 miesiacach straszny tradzik:(:( nie sa to 2,3 pryszcze ..mam cala brode w syfkch jeden obok drugiego...:( na policzkach i czole tez pare.. wyglada to okropnie nigdy czegos takiego nie mialam...juz sie domyslam ze bede miala straszne blizny...zostaja czerwone plamy po tym...zdesperowana zaczelam brac znowu anty ( yasmin teraz) jak narazie nie wychodze z domu..:( swieta sie zblizaja i napewno nigdzie z domu sie nie rusze..:( naprawde to wyglada okropnie...odechciewa sie wszystkiego ;( POMOCY mial ktos tak?

Może źle dobrane te tabletki? Albo po prostu nie możesz ich brać? idż do gina niech wypisze z innymi składnikami albo do dermatologa, żeby poradził coś na to, co masz teraz na twarzy.

Gość hijka
nie nie...tabletki bralam mi.in na tradzik..ale wtedy mialam maly...i ladnie pomogly...odtsawilam je..i wielki wyspy..;(...mam ten tradzik tak mi sie wydaje ze przestalam brac..licze na to ze jak znowu biore hormony to wszystko wroci do normy...ale te blizny:(:(:(...kto tak mial??? za jaki czas mi to zejdzie??????

Gość hijka
??

Gość hijka
??

Gość cderfv
nie wiem czemu, ale ciągle czytam zle opinie o tych tabletkach- wypadanie włosów, pryszcze. moze to naprawde jakiś syf? Moja rada- nie bierz tego nigdy wiecej

Gość hijka
ehh... teraz znowu zaczelam brac w akcie desperacji...naprawde to nie sa 3 ,3 pryszcze...jedne obok drugiego...chyba bede brac to tak dlugo az bede chciala miec dzieci...;(...ehh

Gość zielonaherbatka
ja odstwiłam 9 mieisęcy temu i dopiero teraz mam masakrę na buzi, włosy mi wypadają już od kilki mies., jestem załmana.. :(